Har købt via deres hjemmeside flere…
Har købt via deres hjemmeside flere gange uden problemer. De er billige og det kommer til tiden.
Okay kan vi lige snakke kundeservice i TOP klasse, ville gi 10 stjerner hvis man kunne. Bestilte nogen ting i deres web shop mandag da jeg ikke har hørt noget onsdag ringer jeg og snakker med Kevin og så starter en kundeservice man skal lede længe efter to timer sener ring han igen og fortæller mine vare er på vej det er sgu dagens mand too klass ikke sidste gang jeg køber fra salon D M C
Hold kæft en skrald service i tilbyder. En flok arroganter der kalder sig selv frisører og sender min nevø hjem fordi “i ikke har tid til at klippe ham færdigt”. Idioter
Meget tilfreds med resultatet, prisen og den gode behandling, meget behagelig frisør, selv konen er tilfreds med resultatet
Super gode priser og virkelig hurtig forsendelse.
Bestilte 2 hårvoks lørdag eftermiddag og de blev leveret i pakkeshoppen om tirsdagen.
Super tilfreds og vil da klart en anden gang handle her igen.