Oceniono na 5 z 5

I had an outstanding experience with Sallingboe Audio—easily a 5/5. Even though this is an online store, the level of service felt as attentive and thoughtful as an in-person visit. The team... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fine varer og hurtig forsendelse. Handler her gerne igen. Købte robiniestolper til vores have og stolperne er virkelig smukke.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 560 3-7 mm granrafter tirsdag i denne uge og fik leveret med kranbil dagen efter. Rigtig fin service fra både Michael og Anders. Det spillede bare. Kvaliteten var fin, Der var 40 rafter ud... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fint og god service af Sallingbo ifm køb af robiniehegn og låge mm. Er super tilfreds med de fremsendte varer som svarer til forventet kvalitet.

1. Sklep ogrodniczy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kastanjehegn

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Meget hjælpsomme og nemme at komme i…

Meget hjælpsomme og nemme at komme i kontakt med.
Rigtig god vejledning og lækker kvalitet af materialer.
Kastanjestolper med vikingebrænding samt rafter 3-7cm (rigeligt store til et raftehegn)
Lækker kvalitet

28 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun tilslutte mig anmeldelsen "fremragende". Jeg bestilte varen om eftermiddagen, blev ringet op fordi jeg havde glemt et låge håndtag og næste morgen blev det hele leveret.

12 listopada 2024

Anbefalelsesværdigt

Nem bestilling på hjemmesiden. God pris sammenlignet med andre. Hurtig og præcis levering. Rigtig fin kvalitet (granrafter og kastanjestolper). Har også brugt Sallingbo tidligere med samme gode oplevelse, så for mig er Sallingbo et "go to" når jeg igen skal bruge rafter og stolper. Anbefales!

15 listopada 2024

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse. Bestilte på net og afhentede selv. Fik hjælp til at læsse varerne og fik desuden kompente vejledning i forhold til brug af de rubiniestolper jeg købte samt fik råd i forhold til fremtidigt køb af hegn.

14 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Super service og hurtig levering

Har købt kastajne hegn, låge og stolper.
Kvaliteten er umiddelbart god, især lågen er flot udført.

I forhold til andre virker prisen også helt fair.

Levering var også hurtig, vi havde det hele inden for et par dage.

Havde lidt spørgsmål før bestilling, der blev svaret retur på mail hurtigt og fyldestgørende.

9 października 2024

God kommunikation og service

Jeg bestilte kastanjehegn og stolper. Stolperne blev desværre blev beskadiget af transportfirmaet. Jeg kontaktede Sallingbo, som straks var meget forstående og sendte nye stolper, så mit hegn kunne komme op.

25 lipca 2024

Hurtig og effektiv ekspedition

Hurtig og effektiv ekspedition - både ved bestilling og levering. Vi har købt 2 gange (i første omgang hegn og pæle, og i anden omgang en låge), og været tilfredse begge gange!

1 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej