I had an outstanding experience with Sallingboe Audio—easily a 5/5. Even though this is an online store, the level of service felt as attentive and thoughtful as an in-person visit. The team... Zobacz więcej
Super fine varer og hurtig forsendelse. Handler her gerne igen. Købte robiniestolper til vores have og stolperne er virkelig smukke.
Bestilte 560 3-7 mm granrafter tirsdag i denne uge og fik leveret med kranbil dagen efter. Rigtig fin service fra både Michael og Anders. Det spillede bare. Kvaliteten var fin, Der var 40 rafter ud... Zobacz więcej
Fint og god service af Sallingbo ifm køb af robiniehegn og låge mm. Er super tilfreds med de fremsendte varer som svarer til forventet kvalitet.
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kastanjehegn
Dania
- sallingbo.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Let at bestille og hurtig levering
Let at bestille og hurtig levering
Rigtig god kundeservice og lækre produkter.
At handle hos Sallingbo har været en rigtig god oplevelse. Jeg fik god hjælp over telefonen, for at kunne bestille de rigtige pæle og beslag. Havelåge, hegn og tilbehør kom som aftalt, og kvaliteten er i top.
God kundeservice!
Skulle bestille granrafter og fik god pris, god kvalitet og god kundeservice!
God hjemmeside
God hjemmeside. Nemt at beslutte og bestille. Hurtig levering, Varen lever fint op til forventningerne.
Vil gerne anbefale Sallingbo
Vil gerne anbefale Sallingbo, har fået det smukkeste kastanjehegn leveret. Det var nemt at bestille - hurtig levering. Det er 2. gang jeg handler over nettet med Sallingbo og hvergang fantastisk kvalitet og god service🤩mvh Lene
Fin kvalitet
Fint bordbænkesæt der levede op til min forventning. Nemt at aftale afhentning som også gik nemt og smertefrit!
God oplevelse og god service
Rigtig god service og nogle gode…
Rigtig god service og nogle gode materialer til en rigtig god pris.
Bliv ved med det.!
Fin oplevelse t handle med Sallingbo
Sallingbo får varmeste anbefalinger…
Sallingbo får varmeste anbefalinger herfra. God rådgivning omkring opsætning, jeg blev håndholdt i gennem bestillingen - dejlig oplevelse fra ende til anden.
Rigtig god service og hurtig leverance…
Rigtig god service og hurtig leverance fra Anders og Crew 🤩
God service, hurtig ekspedition
God service, hurtig ekspedition, de tog telefonen når jeg ringede😊
Flot kastanie hegn
Flot kastanie hegn, god kvalitet og kan varmt anbefales.
Jeg vil anbefale Sallingbo til “Gud hver mand”og…
Jeg vil anbefale Sallingbo til “Gud og hver mand”
De holder hvad de lover og har en venlig og behagelig tone🤗
Vi bestilte en dobbelt havelåge, som vi ønskede udført på en bestemt måde og som vi ville have et foto af inden de sendte den over til Sjælland.
Dagen efter sendte de billedet af en låge som var perfekt udført og dagen efter igen modtog vi lågen - de er godt nok både dygtige og hurtige👏🏼
Vi takker 👌🏼
Kastanjehegn
Super levering, alt med og jeg elsker mit kastanje hegn. Så pænt , holder hundene inde, er hyggeligt og stabilt.
Jeg modtog hurtigt ordren og da der…
Jeg modtog hurtigt ordren og da der manglede en ting kom den også hurtigt.
Måske kunne man ønske en byggevejledning man jeg klarede det uden problemer og man fik at vide at man var velkommen til at ringe.
10 m kastanje hegn fremragende kvalitet…
10 m kastanje hegn fremragende kvalitet og hurtig levering.Carsten Hansen
Rigtigt fint hegn
Rigtigt fint hegn, god kvalitet, og hurtig levering, alt uden bøvl, handler der gerne igen !! Mvh H. Bang
Enestående service
Enestående service på en lille bestilling til afhentning.
Fine rubinia stolper til en god pris
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.