Hej Lige et par ord om Salat boden. Jeg købte nogle fine marmorlys. Desværre var der kuk med den ene, men der var overhovedet ingen problemer. En ny blev tilsendt fragtfri, og nogle fine ingredienser... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som sædvanligt en fantastisk god oplevelse at handle her. Dominique er altid parat til at yde lige det ekstra, som gør en købsoplevelse hos hende extraordinær. Personlig betjening med kunden i centru... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fem stjerner til Salatboden og Dominique💚 Jeg har både fået krydderier til mig selv og købt til min nabo – og da jeg spurgte, om opskriften kunne fås på tysk, sendte Dominique bare hele opskrifte... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Salatboden finder du stemningsfulde livsstilsprodukter med fokus på haveliv, interiør, borddækning og madlavning. Stilen er nordisk, med vægt på en rustik og afslappet stil. Desuden får du gratis adgang til en masse skønne opskrifter med fokus på salater. Mit ønske er, at du som kunde får en unik og personlig oplevelse, når du går ind på min hjemmeside. En oplevelse hvor du kan få inspiration til skønne opskrifter, men også inspiration til måden maden serveres på (og i) og alle de andre ting, der nu følger med hygge, spise og samvær. På Trustpilot kan du dele den oplevelse, som du har haft på Salatboden. Jeg har gjort og vil gøre mit bedste for at den har været god. Din deling hjælper også andre, til at føle sig trygge ved at handle hos mig. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til mig på info@salatboden.dk eller på Instagram @salatboden. Jeg ser frem til at høre fra dig. Og jeg vil gerne allerede nu sige tak, fordi du afsætter tid til at skrive til mig og andre, der læser med herinde. Kh Dominique fra Salatboden
Høsterkøbvej 25, 2970, Hørsholm, Dania
- info@salatboden.dk
- salatboden.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Dejlig oplevelse
Hurtig levering super god service 💚🥬og en skøn besked på sms og vedhæftet en pose sennepsfrø sammen med bogen…. Jeg vil helt klart købe og handle igen hos Dominique/ salatboden🍀💚

Odpowiedź od Salatboden
Hurtig levering. Fejl på lys, som blev håndteret med det samme og fremsender et nyt. God service

Odpowiedź od Salatboden
En glad kunde 😊 Fik mine krydderier hurtigt 👍 glæder…
Fik mine krydderier hurtigt 👍 glæder mig til at komme igang med at bruge dem… der var gjort lidt ekstra ud af indpakningen … hyggeligt, det kan jeg godt li 😍 og tak for den lille gave der var med oven i 🤗

Personlig passion
Jeg bestilte Salatbodens nye kogebog. En enestående købsoplevelse med personlig kontakt, personlig hilsen og personligt pakket med omsorg for bogen og køberen. Jeg har modtaget den SMUKKESTE bog, som ligeledes emmer af personlig passion.

Odpowiedź od Salatboden
Total hurtig levering og efterfølgende…
Total hurtig levering og efterfølgende en sød besked
Bare så fint 👌💕

Odpowiedź od Salatboden
Varene blev afsendt allerede indenfor…
Varene blev afsendt allerede indenfor samme døgn og var fremme næste formiddag, ergo var det mig i hænde på under 24 timer.
Varerne var fint og forsvarligt indpakket med følgeseddel samt en sød og fin hilsen.
Super god service.
Mine bedste anbefalinger.

Odpowiedź od Salatboden
En helt fantastisk oplevelse af handle…
En helt fantastisk oplevelse af handle hos Salatboden 🤩 Skønne produkter og en meget god oplevelse med den flotte indpakning i forbindelse med køb af bogen.

Super fin og nem hjemmeside
Super fin og nem hjemmeside
Fint overblik, for en mand der er sat til at lave salaten.
Det gav point.

Kan anbefale
Jeg har fået rigtig fin service. Min bestilling blev hurtigt ekspederet og var godt pakket ind, så alt ankom i perfekt stand. Og så fik jeg en lille bonus i form af opskrift med tilhørende små frø til. Rigtig god oplevelse.

Odpowiedź od Salatboden
Er så glad for mit køb og indpakningen giver bare den ekstra oplevelse
Er så glad for mit køb!
Hurtig fin leveringer og så var det pakket så fint ind og det giver bare den ekstra oplevelse… Tak for det!

Odpowiedź od Salatboden
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.