Shine Salary Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bedste og nemmeste lønsystem jeg nogensinde har arbejdet med. Alle spørgsmål blev besvaret pr. mail og telefon HVER GANG. Man blev taget seriøst uanset hvor lille eller stort et problem man præsent... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Salary er et super brugervenligt system. Men selvom systemet er rigtig godt, kan man som selvstændig godt have brug for hjælp og råd til ferielov, orlov, bonus samt diverse ændringer i virksomhedens m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt Salary.dk i mange år, inden det blev købt af Billy, og inden det blev købt af Ageras. Igennem det hele har jeg altid oplevet top kundeservice, nem opsætning og forudsigelige arbejdsgang... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fænomenalt system og fantastisk support. Snart runder vi 100 bogføringskunder med salary.dk og det er selvfølgelig ikke uden grund. Det er et nemt og intuitivt system som virker fantastisk.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kadry i płace

Napisane przez firmę

Du vil elske at lave løn i Salary. Kom gratis i gang på 2 minutter.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 42

Napisz recenzję

Tidsbesparende, automatisk og forståeligt

Første medarbejder, første lønsystem ... tanken var værre end handlingen, og Salary har gjort det super nemt, med alt fra det administrative til det økonomiske på krys og tværs, det klares helt automatisk. Kan absolut anbefales ... dertil krydret med super flinke og tålmodige supportere.

22 września 2023

System og support

Når man arbejder som freelance konsulent med ERP-systemer indenfor Teknisk Service og har et enkeltmands ApS er det ikke ensbetydende med at spidskompetencen også ligger indenfor administration af løn, skat, AM-bidrag, ATP m.m.
Så er det godt at Salary findes, men også her kan der opstå behov for hjælp, og her udviser Salary en helt enestående imødekommenhed når det kommer til support.
Man kan dårligt nå at tælle til 10 før der er hul igennem til en imødekommende, dygtig og kompetent medarbejder, men det bedste af det hele er at problemet bliver løst hver gang – som i hver gang.
Mvh, Mikael Merrild

29 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Hjælp over alle forventninger!

Da jeg havde lavet lønninger til mine 2 medarbejdere, finder jeg ud af efterfølgende, at jeg har lavet en fejl og hverken deres skatte procent eller deres fradrag er blevet inddraget, jeg snakker efterfølgende med told og skat som mener man ikke kan gøre noget ved det og mine medarbejdere bliver mildest talt meget utilfredse. Men så fik jeg fat på Peter fra kundeservice, som indenfor 5 minutter både besvare mit spørgsmål samt fikser det.
Jeg har ikke andet en kæmpe ros fra min side.

12 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Salary.dk er let at bruge

Salary.dk er let at bruge. Mere overskueligt end Danloen mv. Herudover er deres chatfunktion uovertruffen. De svarer (næsten) døgnet rundt, og er meget løsningsorienteret.

Det letteste lønsystem jeg har arbejdet med

28 czerwca 2023

Fremragende support!

Jeg skriver sjældent anmeldelser på Trustpilot. Men Salary er simpelthen for nice.

Jeg skulle lave bagudrettet løn for tidligere måneder og have sat overførselsesservice op via Mastercard samtidig. Det var lidt noget bøvl, men Salary supporten var der hele tiden til at hjælpe. De endte stort set med at køre lønnen for mig.

Har meget svært ved at se hvordan man skulle få en service der bare minder om den, hos andre lønsystemer. Tak for hjælpen, Melanie og Thomas!

10 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har aldrig i mit 37 år lange liv…

Jeg har aldrig i mit 37 år lange liv oplevet en virksomhed, der vender SÅ hurtigt og kompetent tilbage. Altid imødekommende svar og aldrig nogen, der får mig til at føle, jeg stiller dumme spørgsmål. Og så er det suuuuper nemt at bruge. TAK til den veninde, der anbefalede mig at skifte fra Danløn til Salary!! :-)

25 stycznia 2023

Super kundeservice

Lønsystemet er nemt godt og overskueligt, men det helt springende punkt for mig som nyopstartet med mange medarbejdere, er den kundeservice der bliver ydet.

Jeg var nervøs for at tage et system, der kun har chat support, men de gange jeg har haft brug for hjælp, så har de ringet til mig, hvis udfordringen var kompliceret og ellers har de lavet det for mig, med en vejledning til hvordan jeg klare det næste gang.

Tror aldrig jeg har ventet mere end 10min i chatten og der har aldrig været nogen sure miner, når jeg bare har stirret mig blind på noget, og kommer til at spørge en gang for meget.

Når jeg skriver, så er det tydeligt, at supporten har tiden til at læse HELE min besked, istedet for det man ofte oplever, en der svare på det vedkommende TROR man har skrevet.

Mvh.
Lars Andersen
Rasses Skovpølser

22 stycznia 2023

Verdensklasse!

Fremragende lønsystem med verdensklasse support!
Det kan alt hvad en mindre virksomhed skal bruge og gør det på en simpel måde!
Supporten er altid i top, og svarer hurtigt!

1 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Har kun rosende ord at give til Salary

Har kun rosende ord at give til Salary, er kasserer i en lille forening og har været vant til selv at indberette til skat og lave lønseddel manuelt, men da jeg fik øjnene op for, hvad Salary kunne gøre, har dette lettet mit arbejde HELT VILDT.
Og tilmed en SUPER Service når man er i kontakt med dem.
Nu håndtere Salary alt med udbetaling af løn, lønseddel, betaling til skat og feriekonto, DEJLIGT :-)

Eneste håb er, at I starter et samarbejde med Simpelt Regnskab også, så bogføringen også kan klares :-)

TAK

23 listopada 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej