Bedste og nemmeste lønsystem jeg nogensinde har arbejdet med. Alle spørgsmål blev besvaret pr. mail og telefon HVER GANG. Man blev taget seriøst uanset hvor lille eller stort et problem man præsent... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Salary er et super brugervenligt system. Men selvom systemet er rigtig godt, kan man som selvstændig godt have brug for hjælp og råd til ferielov, orlov, bonus samt diverse ændringer i virksomhedens m... Zobacz więcej
Jeg har brugt Salary.dk i mange år, inden det blev købt af Billy, og inden det blev købt af Ageras. Igennem det hele har jeg altid oplevet top kundeservice, nem opsætning og forudsigelige arbejdsgang... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fænomenalt system og fantastisk support. Snart runder vi 100 bogføringskunder med salary.dk og det er selvfølgelig ikke uden grund. Det er et nemt og intuitivt system som virker fantastisk.... Zobacz więcej
Du vil elske at lave løn i Salary. Kom gratis i gang på 2 minutter.
Fiolstræde 17B, 1171, København K, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Man blev taget seriøst uanset hvor lille eller stort et problem man præsenterede.
Alle medarbejdere kunne svare på alle spørgsmål, og man skulle ikke stilles om 1000 gange.
Til min næse virksomhed ville jeg 100% bruge salary

Odpowiedź od Shine Salary
Genialt lønsystem, mega nemt, en af de stykker IT som virkelig gør det nemmere at være iværksætter i DK

Odpowiedź od Shine Salary
Langsom kundeservice og en kalender med ekstremt mange fejl, som de ikke prioriterer at få gjort brugbar selvom man har henvendt sig flere gange.
Suveræn support for "os ikke-øvede" til en brøkdel af prisen andre steder.
Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Shine Salary
Quick response and I am satisfied with the service.

Odpowiedź od Shine Salary
Alt spiller i hverdagen og super god oplevelse med kundeservice da jeg havde brug for hjælp.

Odpowiedź od Shine Salary
Jeg synes der er god og hurtig support, når der er behov for det :-)

Odpowiedź od Shine Salary
Bedste kundeservice - altid imødekommende og arbejder mere end normalt.

Odpowiedź od Shine Salary
Salary er super nemt at bruge, og er der brug for support er den kvalificeret, hurtig og hjælpsom

Odpowiedź od Shine Salary
Virker som det skal. Og der er hurtige svar på supporten.
Dog lader det til at der er lidt problemer med Billy integration, hvis man skifter email addresse i Billy.

Odpowiedź od Shine Salary
Best customer support team I've encountered in my career.
Extra kudos to Veronika for all her professional help!

Odpowiedź od Shine Salary
Salary kører let og overskueligt for os, og der er altid hurtig hjælp at hente mht. tilføjelser, nye medarbejdere eller opsigelser.

Odpowiedź od Shine Salary
Salary er next generation lønsystem
Nemt at bruge - også for folk, som ikke er garvede lønbogholdere - og der er altid hjælpsomme konsulenter at chatte med.

Odpowiedź od Shine Salary
God og venlig kundeservice og hurtige svar der fungerer.

Hjælp til selvhjælp.
Hver måned - når jeg huskede det - skulle jeg ind i systemet for at hente faktura til bogholderiet.
Jeg skrev til mail med dette - og dagen efter var systemet rettet til, så jeg får fakturaen automatisk.
Det kalder jeg service

Odpowiedź od Shine Salary
Min chef bruger platformen Salary til udbetaling af løn. Men selvom pengene burde blive indsat på kontoen den sidste arbejdsdag i måneden, kommer de altid først den 1., og det er meget irriterende. Jeg ved ikke, om dette kun sker for mig, men jeg ville gerne gøre jer opmærksomme på det. Hav en god dag!
Edit:
Jeg har ændret denne anmeldelse til 1 stjerne på grund af forsøget på at få den fjernet med begrundelsen, at det ikke skulle være en reel oplevelse. Desværre ser det ud til, at platformen Salary kun ønsker at beholde rosende tilbagemeldinger og ikke dem, der gør opmærksom på problemer eller negative oplevelser.