Excalibur Digital 5 brickor. Mycket gedigen, effektiv dehydrator, den har allt man kan önska sig, torkar jämt effektivt, är väldigt andvändar vänlig. Enkel i sitt utförande,och inget krångel! Safters... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag är jättenöjd med produkt och den hjälp med vägledning jag fick av vilken juicer jag skulle välja. Juicern är mångsidig med vad man kan göra. Har inte testat allt än. Otroligt lätt att använd... Zobacz więcej
Jag köpte nyligen en Omega juicepress TWN 30. Jag är nöjd med köpet. Jag försökte göra juice från grönsaker, frukter, grönt gräs och tillverkade mandelmjölk. Allt visade sig bra, men processen med b... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Safter.se finner du ett handplockat urval av marknadens bästa juicepressar, mixrar och torkugnar. Vi har varit kritiska och endast valt de bästa produkter vi kunde hitta och hoppas att du blir lika förtjust i dessa som vi själva. Safter.se ägs och drivs av det danska företaget Ristretto ApS.
Dane kontaktowe
Pumpvägen 2, 243 93, Höör, Szwecja
- 070 350 44 55
- info@safter.se
- safter.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Snabb leverans och mycket bra produkt
Väldigt nöjd med leveransen och…
Väldigt nöjd med leveransen och produkten.
Super fin maskin
Super fin maskin, som gör att jag dricker goda pressade juicer av olika slag varje dag, det enda nakdelen är ett högt pris.
Jag rekommenderar denna maskin - den är bra!
Jag är mer än nöjd!
Den är lätt att göra rent och den är snygg...
Leverans kommer jätte snabb och grejan…
Leverans kommer jätte snabb och grejan var perfekt!
Jag har köpt denna juicer för att i…första hand få sellerijuice.
Jag har köpt denna juicer för att i första hand göra juice av stjälkselleri.
Den är inte enkel att rengöra, tar lång tid innan man kommit åt alla ställen. Även själva monteringen var inte helt enkel.
Snabbt leverans och väldigt trevlig…
En snabb leverans och väldigt trevligt bemötande. Rekommenderar varmt till alla.
Bra och snabb leverans
Snabb och bra service!!
Supersnabb leverans!
Snabb leverans och nöjda med…
Snabb leverans och nöjda med slowjuicern än så länge :)
Leverans var snabb och bra.
Snabb leverans och bra produkt
Snabb leverans och bra produkt. Det enda jag saknade var att få spårnummer för mitt paket i samband med leveransbekräftelsen.
Har haft min 707 juicer nu i ca 1…
Har haft min 707 juicer nu i ca 1 vecka. Den funkar alldeles utmärkt och kramar ut saften ordentligt på de grönsaker och frukter som använts.
Fick ett tips att skära i avlånga stavar istället så sköter juicern resten:)
Inför mitt första köp från Safter.nu…
Inför mitt första köp från Safter.nu hade jag några frågor. Numret till kundtjänst var lätt att hitta och jag kom, nästan utan någon väntetid, fram till en service-minded medarbetare som var både kunnig, trevlig och hjälpsam.
Själva köpet från webbplatsen gick smidigt och leveransen var supersnabb. Riktigt proffsigt och förtroendeingivande.
Slowjucier omega
Mycket bra saker man kan köpa hos safter, min sana slowjuicer , är perfekt, bra att ni tillhandahåller reservdelar, också
Så snabb leverans!
Doświadczenie Trustpilot