Sælhunden - Sæl'følgelig Et Spisegodt Sted Recenzje 18

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Sælhunden restaurant 😊

Super hyggelig restaurant i Danmarks ældste by med udsigt til Ribe.
Fik serveret:
Okse Steak (Nordjysk Naturkød)
Selleripure – Syltet Græskar – Glace – Kartoffel Beef Steak – Celery – Glaze – Potato.
Den bedste steak jeg har fået i rigtig lang tid👍
Og den sødeste tjener servicerede os🤗

7 lutego 2026

Lækker mad

Rigtig hyggeligt sted, altid super behageligt betjening og virkelig lækker mad 👌
Vi kommer igen og igen år efter år 😁

17 sierpnia 2025

Lækker og velsmagende frokostmenu

Lækker og velsmagende frokostmenu: en platte med lokale emner. Valnøddesnapsen smagte fantastisk og husets eneste bud på en alkoholfri øl, var ligeledes et godt valg. Hvad enten du sidder udenfor eller inde, så har Sælhunden en beliggenhed, der fryder såvel lokale som turister.

8 lipca 2025

Dejligt sted

Tirsdag den 27/5-2025
Vi kom 7 gæster til frokost uden bordbestilling.
Vi fik straks anvist et bord, selvom der var godt booket op.
Sød og imødekommende betjening, som tig imod vores bestillinger.
Drikkevarer kom hurtigt, og maden blev leveret til os alle 7 samtidig.
Lækker mad, tilpas portionstørre.
En dejlig oplevelse, tak for det.
Mvh.
Jenny Niebuhr, Blåvand

27 maja 2025

Smagsløs oplevelse

Bestilte stjerneskud. En stegt og en kogt fiskefilet. Den kogte var vandet og smagte meget af fisk. Den stegte smagte ikke af noget. Rejerne var små, seje og ja af ringe kvalitet. Lige fra glas eller bøtte. Størrelsen på stjerneskud ikke noget at skrive hjem om. 235 kr for en smagløs oplevelse.

20 maja 2025

Ikke værd at spise….

Restaurant indrettet i et af Ribes gamle huse. Oser af miljø, og vores forventning var høj til kvaliteten af maden. Allerede hjemmefra havde vi besluttet os for at bestille stjerneskud, som er nummer et på menuen til 229 kr. Det må være et flot stjerneskud tænkte jeg, og glæder mig virkelig til at smage det.
“Never Trust at skinny cook” står der på et skilt i restauranten. Det viser sig at holde stik, for det er nok et af de mest fantasiforladte stjerneskud jeg nogensinde har fået. Der er ikke meget godt at sige om det. Gammeldags smørstegt og paneret i rugmel burde kunne blive sprødt og lækkert, men det var fiskefileterne slet ikke. Samtidig var de så små så vi næsten ikke kunne få øje på dem. Nedenunder et kæmpe tykt stykke blødt hvidt brød, og ved siden af rejer direkte fra glas. Nej, det skal jeg altså gøre bedre og det var en kæmpe skuffelse at spise hos jer. Bedste oplevelse var søde tjenere, selve huset og fin borddækning – rammerne var sat for en meget bedre oplevelse, end den vi fik desværre.

14 października 2024

Maden egentlig ok

Maden egentlig ok - men i den kedelige ende.
Det blev trodset af at vi blev bedt om at flytte bord inden vi var med at spise - åbenbart skulle et nyt selskab have plads😫

31 sierpnia 2024

Jeg må sige desværre

Jeg må sige desværre , meget skuffet over både mad og betjening 😒. Fik dagens fisk (rødspætte ) vandet og ikke ordentlig rengjort , tilbehør intet sigende overkogte nye kartofler.
Og lige gyldig betjening.

27 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Emmer af autentisk stemning.

Emmer af autentisk stemning.

Der serveres frisk fisk og nogle lækre solide retter fra det traditionelle danske køkken.

Vi nød en rejecocktail, pariserbøf og skibberlabskovs.

Maden var lækker, velsmagende og flot anrettet. Betjeningen var hyggelig og professionel.

9 marca 2024

Trist og meget kedeligt

Vi fik et stjerneskud til frokost. Det var meget kedeligt. Hverken fiskefiletterne, kun 1kogt og 1 ( tynd )stegt, eller rejerne smagte af noget som helst. Helt dødt, fladt og totalt uden smag.
I restauranten var der mange fluer, og personalet forstod ikke en hentydning om at få dem fjernet.
Fra køkkenet var der højlydte kommentarer og mundhuggeri.
Alt i alt en trist oplevelse.
Prisen var desuden alt for høj, set i forhold til standarten.
Vi har før spist på Sælhunden, men det gør vi ikke igen.

30 lipca 2023

FANTASTISK oplevelse

Fantastisk oplevelse.
4 x fisketallerken, 1 x stjerneskud. ALT var super lækkert. Tjeneren fortalte om de forskellige små retter.
God lokal mad, flot anrettet, og smukt severet.
Vores klareste anbefaling 👍

14 lipca 2023

Stjerneskud

Stjerneskud
Vi skulle lede efter fisken der var usandsynlige små og desværre samtidig dårlig tilberedt
Til gengæld var prisen meget høj sammenlignet med tilsvarende på andre restauranter.

3 kwietnia 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej