mial byc zysk a nawet depozytu nie moge odzyskac
u mnie historia podobna jak u wielu zaczelo sie od reklamy w internecie obiecywali szybkie zyski bez wielkiej wiedzy kliknalem z ciekawosci i zaraz telefon od doradcy bardzo przekonujacy wszystko tlumaczyl tak jakby to byla formalnosc na start mala wplata zeby sprawdzic system i faktycznie na ekranie cos roslo wiec czlowiek sie nakreca potem presja zeby dorzucic wiecej bo niby dobra chwila i szkoda okazji no i w tym momencie zaczely sie schody wyplata nagle niemozliwa bo jakies oplaty aml podatek cos jeszcze za chwile znowu cos nowego zero konkretnej odpowiedzi tylko ciagle prosby o kolejne pieniadze mialem wrazenie ze gadaja w kolko a ja stoje w miejscu stres nerwy i poczucie glupoty ze dalem sie w to wciagnac na szczescie nie zostalem z tym sam trafilismy na pomoc ludzi ktorzy znaja takie sprawy od lat maja ogromne doswiadczenie i pomagali juz wielu osobom bez lania wody i obiecywania cudow bylo ciezko ale finalnie poczulem ulge i spokoj psychiczny najwazniejsze ze sa jeszcze fachowcy ktorzy potrafia realnie pomoc nawet jak sytuacja wydaje sie bez wyjscia pomocny okazal sie pan aleksander /7/8/3/ /2/9/9/ /7/3/4