Oceniono na 5 z 5

Chefen personligt fik os presset spontant ind på mig og konens ferie i hans ellers meget presset kalender, og det vi bare så glade for. Servicen var god, samt rigtig glade for vores tatoveringer.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har igennem mange år fået lavet mine tattoos hos søhustattoo. Her får du professionel vejledning hele vejen igennem både til placering af dine ønskede tattoo samt personligfisering af dine moti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top professionelle tatovørere, der laver det flotteste stykke arbejde! Hver eneste gang bliver resultatet fuldstændig perfekt og over alt forventning. Jeg vil anbefale Søhus Tattoo til alle! Ganske si... Zobacz więcej

1. Studio tatuażu
  2. Salon piercingu i tatuażu

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Søhus-tattoo vil gerne invitere dig indenfor i en verden af kreativitet - #1 Class Tatoveringer i Odense City.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Super dygtig tatovør med et fantastisk service gen.

Bestemt en helt igennem fantastisk oplevelse at blive tatoveret hos Søhus tattoo. Kom med en tegning, som Morten så arbejdede ud fra, og sikke et resultat er virkelig glad for den. Servicen er helt i top under hele forløbet.

De varmeste anbefalinger skal der lyde herfra.

18 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Som førstegangs kunde i tattoo…

Som førstegangs kunde i tattoo verdenen, er jeg blæst bagover af Søhus Tattoo’s faglighed og ærlighed.
Vejledningen fra de første ideer til et færdigt full-back projekt har været lige i skabet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Søhus Tattoo og Morten!

16 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og virkelig…

Fantastisk service og virkelig professionelt arbejde af Morten. Han er virkelig dygtig og behagelig at arbejde med, kan virkelig anbefale ham. Klart den bedste jeg har prøvet og glæder mig til at komme tilbage igen.
Emil Madsen

27 września 2025

Erfaren og kreativ

God, ærlig, kreativ og erfaren tatovør.

Han lytter til ens ideer, og han har en god kreativ tilgang, hvor han gerne udfordre en på den positive måde mht. det man ønsker.

Han kan varmt anbefales, og jeg har ikke været hos ham for sidste gang.

12 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har længe ville fjerne en tattoo…

Jeg har længe ville fjerne en tattoo jeg er ked af. Nu har jeg været hos Morten en enkelt gang og fået første laser behandling. Det bliver gjort grundigt, professionelt og der er tid til små pauser undervejs. Jeg ser frem til det endelige resultat. Og jeg føler mig i trygge hænder på den lange rejse jeg har begivet mig ud på.
HUSK massere af bedøvelses creme inden!..... Det gør ondt at få fjernet en tatovering, men det gør endnu mere ondt at gå rundt med noget- der bare ikke afspejler dig længere 😌

18 sierpnia 2025

Varm anbefaling

Kommer fra Sjælland og hele turen værd. Fik en tatovering som ønsket og mere til efter tanker og ønsker. Morten kom med en endelig idé, og resultatet er så flot. Meget tilfreds jeg kommer igen.

13 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har været inde hos Morten i dag …

Jeg har været inde hos Morten i dag hos småhus tattoo og få laser på flere af mine tatoveringer. Super behageligt sted, Morten er virkelig sød og rar. Gode priser, glæder mig til at se resultat 😊
Kæmpe anbefaling!

11 sierpnia 2025

Helt igennem professionelt

Helt igennem professionelt. Hyggelige omgivelser hvor alt bare spillede.
Lige fra tegningen til tatoveringen var spot on. Selv musikken sad lige i skabet :-) kommer helt sikkert igen.

7 sierpnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej