1. Kształtowanie krajobrazu
  4. Brukarstwo
  5. Utrzymanie nieruchomości
  6. Odśnieżanie

Napisane przez firmę

Professionel anlægsgartner & entreprenør. Etablering eller omlægning af have, terrasser, indkørsler mm. Tilbyder ejendomsservice, grøn pleje og vintertjeneste til erhverv og foreninger. Få et uforpligtende tilbud i dag!

3,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Overholder ikke aftale.

Når man ikke kan overholde selv den første aftale fortjener man ikke meget.

Skal aktivt selv ringe 20 min efter aftalt tid for at få et “han er ophængt fra en kollega” det mindste man kan gøre er da at ringe før aftalt tid og sige vi når det sku ikke.. men det er for meget at forlange åbenbart..

11 marca 2026

Flot udført fliseterresse

Rymarks har brolagt en fantastisk flot 70m2 fliseterrasse for os, hvor de både fjernede den eksisterende - slidte - belægning og gravede yderligere af for at udvide terrassen.
Alle aftaler blev overholdt, og prisen var bestemt også i orden.
Ovenpå resultatet har vi allerede bestilt Rymarks til at komme og skifte en anden terrassebelægning.
Vi kan kun anbefale Rymarks.

27 czerwca 2025

Hej Bo

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os!

Dejligt at vi kunne være behjælpelige med den nye terrasse, vi glæder os til at komme igen :)

Oceniono na 5 z 5

Super tilfreds med Rymarks.

Super tilfreds med Rymarks.
De har lavet en ny brolægning til indkørslen og anlægning af fliser på vores terrasse til haven. Vi har været meget tilfredse med deres håndtering gennem hele projektet, hvor de har udført arbejdet top professionelt og de kom altid til tiden.
Vi kan klart anbefale Rymarks.

5 maja 2025

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os!

Dejligt at vi kunne være behjælpelige med indkørslen og terrassen i haven. Jeg vil sørge for at videreformidle din flotte anmeldelse til teamet - det vil uden tvivl glæde dem.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtige og effektive !

Super hurtige og effektive 👍

18 maja 2025

Hej Per

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at vi kunne være behjælpelige med projektet.

Oceniono na 5 z 5

Super dygtige til deres job og det er med præcision

Skulle have fjernet 26 m2 gammelt græs og jord og klargøring til lægning af fliser De måtte fjerne hækplanter for at komme til og de var på plads igen.Oprydning planlægning samarbejde er en stor forcere i deres
Job og tilmed hurtige og går op i deres job 100 %
Kan kun anbefales
Anlage en hel have med fliser, rullegræs og hæk hos genbo
De er bare proffer

25 kwietnia 2025

Hej Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os!

Vi er meget glade for at kunne være behjælpelige! Jeg vil sørge for at videreformidle din flotte anmeldelse til teamet - det vil uden tvivl glæde dem.

Oceniono na 4 z 5

Meget tilfreds, vil bruge dem igen.

Meget tilfreds med slut resultatet, var lidt ups undervejs (derfor kun 4 stjerner) men blev løst professionelt.
Søde medarbejdere og opgaven blev løst før tid.
Vil absolut kontakte Rymarks igen.

11 kwietnia 2025

Hej Hildur,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os! Nogle gange opstår de der ups'er, men vi er glade for det endelige resultat!

Oceniono na 5 z 5

virkelig nogle dygtige folk at arbejde…

virkelig nogle dygtige folk at arbejde sammen med de overholder deres aftaler og er pligt opfyldende og stabile.
de bedste anbefalinger herfra.

27 marca 2025

Hejsa,

Vi takker for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os! Vi er glade for samarbejdet og håber på vi kan være behjælpelige med andre projekter i fremtiden.

De var hurtige og søde!

De var hurtige og søde!
Efter vi for nyligt overtog vores hus, trængte vores have til en overhaling med beskæring af træer, buske og ja trimning af græsset.

5 marca 2025

Hej Anton,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os!

Dejligt at vi kunne være behjælpelige med at trimme haven så den er forårsklar.

Super god service

Super god service, så søde mennesker og godt arbejde!!

5 marca 2025

Hej Joan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os!

Dejligt at vi kunne være behjælpelige med projektet. Jeg vil sørge for at både Danni og Thomas får din flotte feedback – det vil uden tvivl glæde dem.

Oceniono na 4 z 5

Vi fik lagt flisebelægning

Vi fik lagt flisebelægning, og arbejdet blev udført med høj kvalitet. Alle aftaler blev overholdt, hvilket gjorde det til en meget positiv oplevelse for os.

25 lutego 2025

Hej Kurt

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os! Vi håber du vil vælge os til næste projekt, hvor vi vil bestræbe os på at overgå forventningerne til en 5-stjernet oplevelse ;)

Oceniono na 5 z 5

Godt arbejde og overholder aftaler.

Fik lavet ny indkørsel i sommers , det var en rigtig god oplevelse .kan varmt anbefale firmaet der har leveret et godt resultat 👍

19 czerwca 2024

Hej Pia

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os!

Dejligt at vi kunne være behjælpelige med reetablering af ny indkørsel og håber du vil benytte os til fremtidige opgaver.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul.

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle havde plantet ny hæk

Jeg skulle havde plantet ny hæk, her kom Rymarks med en super god pris i forhold til hvad jeg ellers havde fået.
Alt gik godt, gammel hæk væk og ny færdig hæk stod da jeg kom hjem fra arbejde.
Meget tilfreds her fra og kan klart anbefalde at tag kontakt til dette firma.

Mvh. Brian

18 grudnia 2024

Hej Brian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os!

Dejligt at vi kunne være behjælpelige med reetablering af ny hæk og håber du vil benytte os til fremtidige opgaver.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul.

Helt forrygende forløb

Helt forrygende forløb. Brugte 3byggetilbud, Rymarks svarede 2 dage efter oprettelsen. Havde klart det mest attraktive tilbud økonomisk, under halvdelen af tidligere indhentet tilbud. God dialog i planlægningsfasen, hurtig afvikling, arbejdet udført indenfor en uge af modtagelsen af tilbuddet. Meget samarbejdsvilling på dagen da der opstod lidt udfordringen, de løste det optimalt og resultatet er virkeligt godt. Jeg vil klart anbefaler Rymarks, og vil benytte dem igen til fremtidige opgaver. Mvh. Mads

17 grudnia 2024

Hej Mads

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os!

Dejligt at vi kunne være behjælpelige med opgaven. Vi er stolte af vores kollegaers fleksibilitet og engagement, og sørger for, at både Danni og Thomas får din flotte feedback – det vil uden tvivl glæde dem.

Vi ser frem til de fremtidige opgaver og ønsker dig en rigtig glædelig jul.

Rymarks ApS

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej