Brændet blev afleveret indenfor lovet tid, Kasper var venlig og god betjening. Brændet ser godt ud, kan anbefales
Fik et stort læs brænde, leveret fint ind i indkørsel. Inden levering havde firmaet kommunikeret med os om ønsket leveringstid. Det var fint. Brændet er klar til brændeovnen, kan mærke der er god... Zobacz więcej
Bestilte to brændetårne d. 24/1. Betaling bliver trukket 26/1. Jeg skal selv kontakte firma for at angive ønskede type brænde og leveringsform (tårn el løst), det bliver gjort 27/1. Vi stå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Rustikt & Simpelt – Brændestak.dk er et lokalt drevet brændefirma med fokus på ordentlighed, kvalitet og fair priser. Vi henter vores brænde direkte i de sydsvenske skove i Skåne, hvor træerne vokser langsomt og giver et stærkt og stabilt brænde. Træet fældes, saves og flækkes lokalt på savværket og køres direkte til Danmark. Med under én times transport undgår vi lange og unødige transporter – det betyder friskere brænde, høj kvalitet og mindre miljøbelastning. Vores filosofi er enkel: Høj kvalitet, lav pris – du stabler selv. I stedet for kun at levere dyre brændetårne, leverer vi løst aflæsset brænde, som tippes af hos dig. Det giver dig mere brænde for pengene og frihed til selv at stable, som det passer dig. Vi leverer birk, bøg, blandet løv samt gran/fyr, og du kan vælge mellem lufttørret eller ovntørret brænde, alt efter dit behov og din fyringssæson. På Sjælland og i København leverer vi løst brænde i 5, 10, 20 eller 30 rummeter. Brændetårne tilbyder vi stadig, og de leveres i hele Danmark – så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig. Levering aftales altid individuelt, og vi planlægger kørslen, så vi undgår unødig spildkørsel. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive. Vi svarer selv – og vi står inde for det, vi leverer.
Egebjerg Hovedgade 27, Egebjerg, 4500, Nykøbing Sjælland, Dania
- kontakt@rustikt-og-simpelt.dk
- rustikt-og-simpelt.dk
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Prisen var god, men kvaliteten halter lidt..
Prisen var god.
En god pris for en gang blandet løv. Jeg må så sige at selvom det er blandet løv, så er der virklig mange småpinde imellem. Så det bliver ikke den type brænde jeg fremover køber fra jer. Der har jeg oplevet meget bedre kvalitet på brændestykkerne fra konkurrenter. Opdatering: Butikken vendte retur og jeg sendte billeder afsted til dem. De ville så komme forbi med lidt ekstra brænde..det var 1/9 og på trods af rykker skete der intet.
Hurtig levering, flot brænde og god service at der var en presenning med, hvor brændet blev lagt på.
Hurtig levering og jeg har fået hvad…
Hurtig levering og jeg har fået hvad jeg har bestilt. Det er ikke altid man kan sige det når man handler på nettet. god kommunikation vedr. aflevering af brændet. Handler der igen næste gang, garanteret......
God behandling
Har d.d. fået leveret et læs frisk brænde. God og præcis levering lige der hvor jeg gerne ville have det. Handler helt sikkert der igen.
Godt brænde og fleksibel levering
Brændet var af god kvalitet og kommunikationen omkring leveringen var god
Fin levering, godt brænde.
Fik et stort læs brænde, leveret fint ind i indkørsel.
Brændet er klar til brændeovnen, kan mærke der er gods i det.
Kan anbefale firmaet.
Godt og billigt kvalitetsbrænde
Brænde er en jungle at finde rundt i. Ikke bare prisen, men man skal også huske at brændet skal leveres. Skal det leveres på asfalteret, grusvej, e.l. Alle trinene har en pris. Her var tingene ligetil og du får valuta for pengene. Prisen vat incl. alt og Kasper, gør sig virkelig umage med leveringen. Jeg har fået leveret birkebrænde i den tørre udgave og det er en fornøjelse at putte i brændeovnen. Kan på det “varmeste” anbefale Rustikt og simpelt
God service, god pris
Fik levering som lovet. Dog fik jeg bøg i stedet for birk som jeg havde bestilt. Bøg er en del dyrere, men jeg fik straks tilbud om afhentning og eventuel ombytning eller at beholde bøgetræet uden ekstra omkostninger. Rigtig god service og rigtig god pris!
Happy from the product
Happy from the product, price and on time delivery. Hope such companies continue providing good quality and affordable prices.
Bøgkvalitet sparet 77 % ifht. Bauhaus
Brændet leveres aflæsset og i løst vægt. Du skal så have helbred til at stable brændet og lægge presenning over. Tog mig to dage. Nu har jeg brænde til 3 år og ifht. Bauhaus sparret 7.000 kr. Det vil jeg fremadrettet blive ved med.
Hurtig levering af løst brænde
Hurtig levering af løst brænde, klar til flæk og tørring👍
Nem bestilling
Nem bestilling. Læsset af hvor jeg ønskede det. Alt fungerede fint.
God og hurtig levering
God og hurtig levering. Kasper god til følge op på ordren. Kan varmt anbefale 😊.
God brændeoplevelse
God brændeoplevelse. Hurtig og præcis levering. Høj brændværdi.
hurtig levering og meget fin betjening
virksomheden gjorde alt godt og rigtig fin betjening
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.