Brændestak.dk - Rustikt & Simpelt Recenzje 42

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Oceniono na 5 z 5

Brændet blev afleveret indenfor lovet tid, Kasper var venlig og god betjening. Brændet ser godt ud, kan anbefales

Oceniono na 5 z 5

Fik et stort læs brænde, leveret fint ind i indkørsel. Inden levering havde firmaet kommunikeret med os om ønsket leveringstid. Det var fint. Brændet er klar til brændeovnen, kan mærke der er god... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte to brændetårne d. 24/1. Betaling bliver trukket 26/1. Jeg skal selv kontakte firma for at angive ønskede type brænde og leveringsform (tårn el løst), det bliver gjort 27/1. Vi stå... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Materiały drewniane

Napisane przez firmę

Rustikt & Simpelt – Brændestak.dk er et lokalt drevet brændefirma med fokus på ordentlighed, kvalitet og fair priser. Vi henter vores brænde direkte i de sydsvenske skove i Skåne, hvor træerne vokser langsomt og giver et stærkt og stabilt brænde. Træet fældes, saves og flækkes lokalt på savværket og køres direkte til Danmark. Med under én times transport undgår vi lange og unødige transporter – det betyder friskere brænde, høj kvalitet og mindre miljøbelastning. Vores filosofi er enkel: Høj kvalitet, lav pris – du stabler selv. I stedet for kun at levere dyre brændetårne, leverer vi løst aflæsset brænde, som tippes af hos dig. Det giver dig mere brænde for pengene og frihed til selv at stable, som det passer dig. Vi leverer birk, bøg, blandet løv samt gran/fyr, og du kan vælge mellem lufttørret eller ovntørret brænde, alt efter dit behov og din fyringssæson. På Sjælland og i København leverer vi løst brænde i 5, 10, 20 eller 30 rummeter. Brændetårne tilbyder vi stadig, og de leveres i hele Danmark – så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig. Levering aftales altid individuelt, og vi planlægger kørslen, så vi undgår unødig spildkørsel. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive. Vi svarer selv – og vi står inde for det, vi leverer.

4,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 3 z 5

Prisen var god, men kvaliteten halter lidt..

Prisen var god.
En god pris for en gang blandet løv. Jeg må så sige at selvom det er blandet løv, så er der virklig mange småpinde imellem. Så det bliver ikke den type brænde jeg fremover køber fra jer. Der har jeg oplevet meget bedre kvalitet på brændestykkerne fra konkurrenter. Opdatering: Butikken vendte retur og jeg sendte billeder afsted til dem. De ville så komme forbi med lidt ekstra brænde..det var 1/9 og på trods af rykker skete der intet.

2 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Fin levering, godt brænde.

Fik et stort læs brænde, leveret fint ind i indkørsel.
Brændet er klar til brændeovnen, kan mærke der er gods i det.
Kan anbefale firmaet.

20 lutego 2025

Godt og billigt kvalitetsbrænde

Brænde er en jungle at finde rundt i. Ikke bare prisen, men man skal også huske at brændet skal leveres. Skal det leveres på asfalteret, grusvej, e.l. Alle trinene har en pris. Her var tingene ligetil og du får valuta for pengene. Prisen vat incl. alt og Kasper, gør sig virkelig umage med leveringen. Jeg har fået leveret birkebrænde i den tørre udgave og det er en fornøjelse at putte i brændeovnen. Kan på det “varmeste” anbefale Rustikt og simpelt

22 lutego 2025

God service, god pris

Fik levering som lovet. Dog fik jeg bøg i stedet for birk som jeg havde bestilt. Bøg er en del dyrere, men jeg fik straks tilbud om afhentning og eventuel ombytning eller at beholde bøgetræet uden ekstra omkostninger. Rigtig god service og rigtig god pris!

7 września 2024

Bøgkvalitet sparet 77 % ifht. Bauhaus

Brændet leveres aflæsset og i løst vægt. Du skal så have helbred til at stable brændet og lægge presenning over. Tog mig to dage. Nu har jeg brænde til 3 år og ifht. Bauhaus sparret 7.000 kr. Det vil jeg fremadrettet blive ved med.

14 czerwca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej