Runningmovements Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

In de afgelopen 1,5 jaar heb ik met Running Movements drie keer naar een marathon toe getraind. De schema's zijn qua opbouw goed en gepersonaliseerd waar dat nodig is. Na elke training krijg je duide... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Via een hardloopclinic vanuit mijn werk kwam ik voor het eerst in aanraking met Running Movements. Ik was toen al enthousiast, maar pas een paar jaar later besloot ik echt de stap te zetten en bege... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al jaren loop ik met door Running Movements, Gert Jan, gemaakte trainingen. Ik hoef niet meer zo nodig sneller te worden en ook aan wedstrijden doe ik bijna nooit meer mee. Maar hardlopen vind ik nog... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Gedegen hardloopschema met persoonlijk feedback op de data en beleving. Opbouw naar goede basis om uit te breiden naar langer duurwerk en tempo's. Coach die bereikbaar is en bereid om mee te denke... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Klub biegowy

Napisane przez firmę

Wil jij beginnen met hardlopen of een hardloopschema op maat voor de 5km, 10km, halve marathon of marathon? Bekijk hier onze abonnementen en ontdek wat onze online coaching voor jou kan betekenen. Running Movements biedt vitaliteitsprojecten en hardloopclinics aan bij bedrijven en clubs op verschillende niveaus en over uiteenlopende onderwerpen. Laat je hartslagzones bepalen, je looptechniek analyseren of evalueer je huidige trainingsniveau. Wij zijn betrokken, ervaren, nemen de tijd voor je en geven persoonlijk advies. Heb je een blessure? Laat je dan door ons analyseren. Wij stoppen pas wanneer wij de oorzaak opgespoord hebben en wanneer jij als klant tevreden bent.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 50

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Effectief en doelgericht hardloop trainen

Een persoonlijk training met loopscholing.
Een trainingsmethode en techniek gebaseerd op moderne stand van wetenschappen.
Vriendelijke, gemotiveerde, vakbekwame, individu oplettende trainers, welke ook zelf op hoog niveau gelopen zijn of nog steeds zelf lopen.
Blessure ongevoeliger en lekker lopen.
Looptechniek verbeteren.
Voelbare vooruitgang, doelgericht en effectief trainen, alleen of tot twee keer per week met een gezellige groep hardlopers.

All dit en meer is Running Movements.

10 czerwca 2024

Bijna 2 jaar bij RM. Geen spijt

Bijna 2 jaar bij RM. Ik ga nog steeds vooruit, ben niet geblesseerd en heb er nog steeds plezier in. Goede wissel werking tussen coach en mij. Op hartslag trainen werkt gewoon perfect. Je moet er in het begin geduld voor hebben maar het uiteindelijke resultaat mag er wezen. Voor iedere fanatiek hardloper die gedoseerd en goed wilt trainen is dit zeker een aanrader.

13 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik word persoonlijk begeleid om beter…

Ik word persoonlijk begeleid om beter te worden in het hardlopen op mijn doelen. De feedback is opbouwend en als ik te eigenwijs ben ook direct. In combinatie met de sportschool H&RMovements loop ik steeds makkelijker en blessure vrij. Sommige trainingen vind ik trouwens niet leuk maar ze zijn wel goed waardoor RM mij net dat extra’s geeft wat ik alleen niet kan.

9 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Zonder deze begeleiding had ik…

Zonder deze begeleiding had ik waarschijnlijk een blessure opgelopen door verkeerde looptechniek, en zelfoverschatting. In deze zaken word ik goed ondersteund, en bijgestuurd.

10 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Sinds 2019 loop ik met een schema van…

Sinds 2019 loop ik met een schema van Gert Jan. Eerste doel was een halve marathon verantwoord uitlopen. Veel progressie gemaakt met uiteindelijk mijn tweede marathon in Rotterdam, welke ik goed uitgebalanceerd heb volbracht. Ook een compliment aan Martijn voor zijn enthousiaste feedback de laatste weken.

15 kwietnia 2024

Fijne loopgroep

Fijne loopgroep. Veel aandacht voor je loopontwikkeling. Prettige opbouw van de lessen. Veel mogelijkheden om gezamelijk mee te doen aan wedstrijden e.d.

6 marca 2024
Oceniono na 4 z 5

Diverse trainingsmethoden en bijna…

Diverse trainingsmethoden en bijna nooit hetzelfde.

Goede begeleiding met een divers trainingsprogramma. Enige "minpunt" is dat het begeleiden op afstand is. Persoonlijk zou ik mijn coach ook incidenteel willen zien, zodat looptechniek ook de aandacht krijgt welke het verdiend.

6 lutego 2024

Goede schema’s met verbeterpunt

Zeer fijne trainingen worden er klaargezet, alleen de feedback laat soms wat langer op zich wachten(met name in het weekend geen feedback wat juist belangrijk is voor eventuele wedstrijden/belangrijke trainingen).

5 lutego 2024

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding, gericht op beter leren lopen en jezelf verbeteren en dat is niet vaak het geval bij loopgroepen voor amateurs.

12 grudnia 2023

Leuke trainingen

Leuke trainingen, veel persoonlijke aandacht.
Duidelijke programma’s automatisch in horloge.
Denk dat ik er uiteindelijk echt beter van zal worden.

6 grudnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej