Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Krijg geen gehoor bij retouraanvraag. Nederlandse site, maar bij de verzendbevestiging zie je pas dat het uit China vertrekt. Wil je het terug sturen, moet je het op eigen kosten terug naar China s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Inferieur product na lang wachten ontvangen, nadat ik hierover klaagde en terug willen sturen werd hierover moeilijk gedaan. Na veel heen en weer heb ik dan maar een korting geaccepteerd maar na vele... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Het bestelde product bleek niet op voorraad, maar dat werd niet gecommuniceerd. Uiteindelijk een ander product besteld, welke 6 weken onderweg is geweest voordat ik het ontving. Het openstaande restbe... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De gekozen producten durven op zich laten wachten. Niet altijd duidelijk als je besteld, track&trace opvolging kan ook soms stipter. Altijd handig om een mail te krijgen zodra de koerier eraan komt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla zwierząt

Napisane przez firmę

Ruffy staat voor mooie, kwalitatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je hond! Met daarnaast een uitstekende ervaring voor de klant en 24/7 ondersteuning zijn we de go to website voor jouw hondenspullen!

Dane kontaktowe

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Koop hier niet!!!!

Koop hier niet!!!!
Levering komt uit china - duurd dagen voordat je, je artikel in huis hebt - kwaliteit van het artikel is onder de maat - prijsvehouding is ook niet zoals het hoort !

6 listopada 2024
Logo Ruffy

Odpowiedź od Ruffy

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en onze excuses aan te bieden voor de veroorzaakte frustratie. Lange levertijden en het ontvangen van een product dat niet aan de verwachtingen voldoet, is niet de service die we onze klanten willen laten ervaren.

Neem rechtstreeks contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelgegevens. Ons ondersteuningsteam geeft prioriteit aan uw zaak en zorgt ervoor dat uw bezorgdheid onmiddellijk wordt opgelost.

Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en we zijn toegewijd om dit goed te maken.

Hartelijke groeten,
Ruffy Support Team

1 ster is eigenlijk al teveel

1 ster is eigenlijk al teveel. Op 10 oktober heb ik een bestelling gedaan, en tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds niets ontvangen! De verzend tijd is ruimschoots verstreken. Mail gestuurd naar dit bedrijf want telefonisch kan dus niet.

Dit is de reactie op de mail:

Goedendag,

Bedankt voor je bericht.

Onze levertijd ligt rond de 5-10 werkdagen.
Zodra je bestelling is overhandigd aan de lokale koerier ontvang je een bericht met een Track & Trace code van de koerier zodat je je bestelling zelf kunt volgen tot aan de deur.

Als je nog verdere vragen hebt hoor ik deze natuurlijk graag.
Ik wens je nog een mooie dag.

Ik kom met dit bedrijf geen steek verder. NIETS KOPEN HIER!!!

10 października 2024
Oceniono na 2 z 5

Why ruffy.NL when all products are from…

Why ruffy.NL when all products are from China?! I need something asap, so I order from "Nl" but then I get info, that my order will be send from China.
I ordered week after same thing from THEMU also China and is already delivered. Here I still waiting! Almost month.
Looooong delivery and scam. Not from NL!

2 listopada 2024

Niet bestellen!

Niet bestellen!

Helaas toch in deze site getrapt. Klantenservice is niet bereikbaar. Telefoonnummer werkt niet. Pakket is nog niet aangekomen.

31 października 2024

Voer zakje besteld

Voer zakje besteld , inmiddels 14 dagen geleden.
Telefonisch niet te bereiken.
Via de mail lieten ze horen dat de verzending gewoon vertraging heeft.
Helaas lees ik nu pas de reviews . inderdaad je trapt er in omdat de website er gelikt uit ziet.
waardeloos dus. weggegooid geld!

30 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Koop hier NIETS het zijn oplichters

Koop hier NIETS het zijn oplichters, geven toe dar ze de verkeerde product hebben gelevert maar doen veder helemaal niets . Komt allemaal Chinees troep .
En als je aan geeft dat die shit terug stuurt loopende korting snel op of gaat betalen wat je niet besteld heb .
Oplichters

28 października 2024

Nooit meer!!!!

Binnen de wettelijke termijn van 14 dagen bestelling geannuleerd (na 7 dagen om precies te zijn). Dit kon volgens de klantenservice niet, maar inmiddels 15 dagen na bestelling nog steeds niets ontvangen en wederom geannuleerd. Weer zelfde standaard mailtje dat dit niet kon. Klarna ingeschakeld dat ik niet ga betalen omdat het geannuleerd is. Heb ook aangegeven dat ik absoluut geen artikelen uit China wil ontvangen, hier geen reactie op. Staat ook niet op hun website dat de spullen uit China komen. Er staat wel dat de bestelde artikelen binnen 5-8 dagen geleverd worden, wat dus ook niet het geval is. Advies: bestel niet bij deze website!!!

27 października 2024

Helaas

Helaas , de hondenmand na 1 maand kapot aan de zijnaden , contact gezocht via mail. Meerdere malen geprobeerd, foto's gestuurd nu na bijna een jaar nog steeds niets gehoord!!.
Koop hier niets !!!

23 listopada 2023

100% oplichters

100% oplichters
Ik ben opgelicht, heb een product niet ontvangen en in plaats van mijn meerdere malen verzoek om mijn geld terug te storten sturen ze het volgende:
Verder berichten worden niet meer beantwoord.
Ik wens je nog een mooie dag.

Bernadette laat het hier dus niet bij zitten!!!!

27 października 2024
Oceniono na 1 z 5

NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT HIER IETS…

NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT HIER IETS KOPEN!!!!! OPLICHTERS DIE WAARDELOZE SPULLEN VANUIT CHINA VERKOPEN.
En wanneer je niet tevreden bent kun je op eigen kosten de rommel terugsturen naar China ( 20 a 25 euro verzendkosten)

26 października 2024

FOUT, NIET BEREIKBAAR, SCAM

Bestelling was enorm verkeerd. Zogenaamde gratis dierendagartikelen zaten er niet bij. Telefoonnummer is nooit bereikbaar. Mail reacties zijn traag en ze doen niet aan refunds. GROTE SCAM de positieve reviews zien er ook enorm fake uit. BESTEL HIER NIET

24 października 2024

Dropshipper & lange wachttijd

Ik heb meer dan 25 dagen moeten wachten op mijn bestelling. Ik heb hier tweemaal voor gemaild maar kreeg totaal geen antwoord. De website leek een authentieke nederlandse website te zijn. Achteraf bleek dat de producten gewoon uit china komen en echt niks waard zijn. 40€ betaald voor een plankje dat superdun en super slechte kwaliteit is. Daarnaast stond er op het pakketje dat het van china komt.

23 października 2024

GROTE OPLICHTERS

GROTE OPLICHTERS! KOOP HIER NIKS!
hondenmand gekocht voor €104 euro krijg na vele mails en lang wachten een lapje stof binnen waar ik me kont nog niet mee afhankelijk vegen!!!!! Retour adres in China klopt ook geen reet van! Dropshipping

23 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej