RU connected Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zondag had ik een 5 meter lange interlink kabel besteld voor mijn platenspeler, die ik dinsdag in huis had gekregen, wat een fijne en snelle service! De kabel ziet er erg netjes en degelijk gemaakt ui... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb nu alle 4 audiokabels in mijn geluidsinstallaties. De luidspreker- en RCA kabels in mijn luisterruimte op zolder, speakers bi-wired aangesloten. De optische en coax kabel verbinden mijn DAC met cd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

kabels zijn goed afgewerkt en snel geleverd. Gebruik deze tussen Krell eindversterker en ps audio dac klank is neutraal en stage is goed ,voor deze prijs zeker de moeite waard

Oceniono na 5 z 5

Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep Hi-fi
  2. Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami
  3. Sklep RTV
  4. Sklep TV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 102

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

goeie kabel

gewoon goeie kabel levering duurt ff maar service is goed

11 stycznia 2026

Odpowiedź od RU connected

De levering heeft inderdaad veel te lang geduurd. We hebben je bestelling uiteindelijk drie keer moeten versturen om deze bij je thuis te krijgen.

Ons verzendsysteem haalde bij zowel PostNL als bij DHL het cijfer uit je straatnaam, waardoor de pakketjes steeds zoekraakten.

Gisteravond is iemand van ons team zelf bij je langsgereden om de kabels te bezorgen en we zijn druk bezig om de bug in het verzendsysteem op te lossen.

Heel erg bedankt voor je geduld en fijn om te horen dat de kabels beter bevallen dan de levering!

Top kabel top service

Subwoofer kabel van 7,5meter besteld .Super contact met klantenservice , echt daar onderscheiden zij zich in heel erg goede service gehad en uiteindelijk ook nog eens een top product....beveel t iedereen aan om hier zn kabels voor beeld en geluid aan t schaffen...premium kwaliteit voor een eerlijke prijs

10 stycznia 2026

Odpowiedź od RU connected

Dankjewel Rico! Veel luisterplezier.

Oceniono na 5 z 5

Gewoon topkabel vor het geld

Gewoon topkabel vor het geld. Heb zelf de speakerkabel en de analoge rca kabels besteld. Perfect materiaal en uiteraard beter geluid. Verder worden alle vragen die online gesteld worden zeer vakkundig beantwoord met goede uitleg

11 stycznia 2026

Odpowiedź od RU connected

Dank voor deze mooie review! Veel luisterplezier.

Oceniono na 5 z 5

Mooie kabel en geweldig geluid

Mooie kabel en geweldig geluid.
Het duurde wel even voordat hij bezorgd werd maar dat kwam door de feestdagen en PostNL.
Even contact opgenomen en toen kreeg ik ook de track en trace code.
Bedankt en tot de volgende keer.

7 stycznia 2026

Odpowiedź od RU connected

Fijn om te horen! Dank voor de review.

Hdmi 2.1

Snelle levering en uitstekende kwaliteit hdmi kabel

7 stycznia 2026

Dank voor de 5 sterren.

Oceniono na 2 z 5

bestelling van speaker kabel en…

bestelling van speaker kabel en connectors zaten los in een doos. De doos was niet goed dicht geplakt met tape;(vanuit Frankrijk??)Doos zat vol gaten door transport en zending was dus niet compleet!
Klacht bij DHL lost niets op.
De rood/zwart markering op de connectors is slechts een zeer dun rubberen ringetje wat bij montage aan de kabel gelijk wegspringt of breekt. Kabel zelf is matig afgeschermd
De losse pluggen/connectors, 3 stuks koop ik wel ergens anders en van een ander merk!
Teleurstellend!

9 grudnia 2025

Odpowiedź od RU connected

Ik had je al gemaild, maar ik weet niet of je die ontvangen hebt:

Vervelend dat je bestelling zo gehavend is aangekomen, maar ook bedankt voor je feedback! Voor mij erg belangrijk om te horen als er iets misgaat, zodat we de service weer wat kunnen verbeteren.

Is het nog mogelijk om een fotootje van de verpakking te nemen? Dan kan ik dit even met de jongens op het magazijn en met DHL bespreken.

Wat bedoel je precies met "vanuit Frankrijk??"? We versturen vanuit ons magazijn in Lelystad en ik kan bij de DHL tracking geen omweg via Frankrijk ontdekken.

Als er banaanstekkers ontbreken, of als er banaanstekkers zijn met een gebroken ringetje, dan vervangen we deze uiteraard kosteloos.

Alles terugsturen als je niet tevreden bent kan uiteraard ook. We hebben niet voor niets een tevredenheidsgarantie van 100 dagen.

Groet,
Ruben
Eigenaar van RU connected

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede producten, snel geleverd.

RU connected geeft verreweg de meest uitgebreide informatie over hun product. Je weet hierdoor wat je koopt, is waar je naar zoekt, het is wat je nodig hebt. De HDMI 2.1 kabel die ik zocht kon men zonder problemen zeer snel leveren.

8 grudnia 2025

Odpowiedź od RU connected

Dank voor de 5 sterren Roelf!

Hele goede kabel

Ik vond de kabel redelijk aan de prijs maar toen ik hem aansloot helemaal top. Als ik een tip mag geven zou ik ook splitters verkopen voor de kabel. Mochten jullie dit nog niet verkopen. Heel erg bedankt voor de kabel

6 grudnia 2025

Odpowiedź od RU connected

Dank voor de 5 sterren Pepijn! Wij verkopen geen splitters, alleen onze eigen banaanstekkers. Wie weet iets voor in de toekomst, dank.

Prima kabel

Prima kabel, doet precies wat ie moet doen.

5 grudnia 2025

Odpowiedź od RU connected

Heel fijn! Fijn weekend alvast en bedankt voor je review

Gewoon goed

Gewoon goed. Ik had een verkeerde kabel besteld. Dit heb ik gemeld bij de klantenservice. Ik heb daarna de juiste kabel besteld en deze is keurig op tijd binnengekomen. De retourzending is netjes verwerkt.

3 grudnia 2025

Top high end kabels

Top high end kabels voor een subtiele prijs , ik heb een optische kabel aangeschaft tot volle tevredenheid

21 listopada 2025

Odpowiedź od RU connected

Heel fijn dat de optische kabel zo goed bevalt!

Oceniono na 5 z 5

Inmiddels 4x een bestelling gedaan bij…

Inmiddels 4x een bestelling gedaan bij deze kabelleverancier. In verleden 2x een hdmi kabel ( voor de Blurayspeler en tv box) , een coax kabel ( van speler naar Dac) en recent een tweetal 2.1 hdmi kabels. 1 voor een recent gekochte mediaspeler en de 2e vanuit receiver naar tv ( vervangt een oydere oehlbach ).
En elke keer wordt het direct opgepakt, en ontvang ik het netjes verpakt de dag erna. Zeer net afgewerkte kabels, prima kwaliteit.
Top producten voor een zeer nette prijs. Aanrader!

17 listopada 2025

Odpowiedź od RU connected

Daar doen we het voor! Geweldig dat je een vaste klant bent. Ik wens je veel kijk en luisterplezier.

RCA Kabels bij Ru connected

Ik heb analoog RCA kabs gekocht. Ik durf te zeggen dat het super kabels zijn. Voor een normale prijs. Zijn beter dan veel duurdere kabels. Mijn aanbeveling zou zijn Kijk niet verder koop deze kabels bij RuConnected,

21 listopada 2025

Prima kabel

Prima kabel, prima prijs en prima levertijd

6 listopada 2025

Dankjewel Harm!

Goede HDMI kabel

Goede HDMI kabel! heb de 8k60hz 3 keer gekocht.

11 listopada 2025

Fijn om te horen!

Oceniono na 5 z 5

Mooie kwaliteit RCA kabel.

Recent een paar RCA kabels gekocht hier. Blij verrast met de kwaliteit. Ze klemmen goed en geven een algeheel goede indruk.

9 listopada 2025

Odpowiedź od RU connected

Fijn om te horen. Veel luisterplezier.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej