Topwerk en goede communicatie!
Ruben heeft ons ontzettend goed geholpen bij het design / de huisstijl die we nodig hadden voor een groot evenement. De opdracht was erg krap qua tijd, maar dit was geen probleem. Goede communicatie en kwaliteitswerk!
Hoi! Ik ben Ruben, een veelzijdige digital designer uit Nijmegen. Met enthousiasme en leergierigheid tot iets moois komen, dat geeft mij energie! Als toegewijde digital designer specialiseer ik me in het (door)ontwikkelen van merken, met een specifieke focus op digitale vormgeving. Ik bied een solide basis aan bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken. De kern van mijn aanpak ligt in persoonlijke betrokkenheid en een nauwe samenwerking met jou, waarbij unieke digitale ontwerpen worden gecreëerd die de essentie van jouw bedrijf weerspiegelen.
Sint Annastraat 5, 6524EB, Nijmegen, Holandia
Ruben levert goede kwaliteit en de communicatie verloopt vlot.
Ruben communiceert goed, is snel en creatief. Hij heeft onze website ontworpen, we zijn erg blij met het resultaat.
We hadden een logo nodig voor een netwerk met veel zorgprofessionals. Ruben heeft in zijn voorstel de (haha, wat vage) wensen die er waren verwerkt en er tegelijk een verfrissende draai aan gegeven. Het resultaat is professioneel, duurzaam en eigen. Communicatie verliep snel en soepel.
Ruben had een goed gevoel bij mijn visie en maakte een super logo en kleurenpalet. Daarnaast was het contact altijd prettig en had ik niet meer kunnen hopen.
Ruben heeft ons in korte tijd zeer vakkundig voorzien van een bedrijfslogo, visitekaartjes, briefpapier en een zeer fraaie website. In het gehele ontwerp- en realisatie proces was er voldoende aandacht voor onze wensen en werd zijn inbreng / advies meer dan gewaardeerd. Aanrader!
Ruben heeft voor mijn nieuwe bedrijf een logo ontworpen. Ik vond het zeer prettig om met hem samen te werken en hij nam al mijn zorgen uit handen. Dat alles voor een scherpe prijs! Ik zou hem zeker aanraden.
Loved the work, in fact, we use the logo designed by Ruben.
Ruben designed a logo for us that was pretty neat. With some precise instructions he delivered exactly what we were looking for. It was easy communicating with Ruben on desired improvements. I would therefore highly recommend working with Ruben!
Het was heel prettig samenwerken met Ruben. Snel reageren op de mail en sterk in het meedenken met de klant. Top!!
Heel erg tevreden. Snel, vriendelijk en betaalbaar.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.