1. Kasyno i bukmacher online
  2. Casino

Założone w 2024 roku kasyno RTbet jest zarządzane przez Rabidi N.V. i oferuje bogatą kolekcję ponad 7500 gier, w tym szeroką gamę automatów, gier stołowych i ponad 360 gier z krupierem na żywo dostarczanych przez wiodących deweloperów, takich jak Pragmatic Play i Evolution Gaming. RTbet oferuje również zakłady sportowe, atrakcyjne dla różnych entuzjastów zakładów w ramach bezpiecznej licencji regulowanej przez Curacao. Dla nowych graczy RTbet Casino oferuje bonus powitalny, który oferuje 100% dopasowania do 500 € wraz z 200 darmowymi spinami. Jest to uzupełnione dodatkowymi promocjami, takimi jak 50% weekendowy bonus doładowania do 700 € plus 50 darmowych spinów oraz cotygodniowy zwrot gotówki w wysokości 15% do 3000 € dla najlepszych członków VIP. Fani zakładów sportowych nie są pominięci, ze 100% bonusem powitalnym do 100 € i cotygodniowym 10% zwrotem sportowym do 500 €. Kasyno obsługuje szerokie spektrum metod płatności, w tym VISA, Mastercard, kilka e-portfeli i kryptowaluty, takie jak Bitcoin i Ethereum, ułatwiając bezpieczne i sprawne transakcje dla wszystkich użytkowników. Kasyno RTbet jest wielojęzyczne, co zwiększa jego międzynarodową atrakcyjność i jest zoptymalizowane pod kątem urządzeń mobilnych, aby zapewnić graczom wygodę grania w podróży. Obsługa klienta jest dostępna przez całą dobę za pośrednictwem czatu na żywo i poczty e-mail, aby zapewnić szybką pomoc. Ponadto RTbet promuje odpowiedzialną grę, oferując narzędzia i zasoby, które pomagają graczom zarządzać ich nawykami w grach i ograniczać ryzyko związane z hazardem. Zasadniczo kasyno RTbet zapewnia wzbogacone i atrakcyjne środowisko gier z szerokim wyborem gier, atrakcyjnymi systemami bonusowymi i rygorystycznymi środkami bezpieczeństwa, co czyni go najlepszym wyborem zarówno dla graczy rekreacyjnych, jak i zaangażowanych.

2,0

Słaba

Bagno,oszuści,i złodzieje

Jak najdalej od tego zdzierstwa!
Tutaj jedynie przegrasz,a jak wygrasz to i tak nie wypłacą.Więc naprawdę nie grajcie tutaj.. Powinni sie zawinąć z Polski jak najszybciej.
Byłam ich graczem 2 lata i przez 2 lata nic nie wygrałam 🤣 Nie pokecam!

16 grudnia 2025

całkowicie nie polecam tego kasyna

całkowicie nie polecam tego kasyna, zablokowali mi konto, nie mam pojecia z jakiego powodu, i od 3 tygodni dostaje informacje w odpowiedziach na maila ze odpowiedni dzial caly czas sprawdza moja prosbe, oraz dodam ze dopiero zablokowali moje konto jak mialem 4000 PLN do wypłaty :) pieniedzy narazie nie dostalem, nawet zalogowac sie na konto nie moge. Calkowicie kazdemu odradzam to kasyno, mam nadzieje ze uda mi sie odzyskac moje pieniadze, wplacilem kolo 1500 zl, i wygralem 4000, i nic z tego nie mam. Poczekam jeszcze chwile na ich odpowiedz, ale bede zglaszal do odpowiednich sluzb oraz licencji gdzie maja wystawione kasyno.

15 września 2025

ZŁODZIEJE!!

Potwierdzam przedmówcom. Złodzieje i tyle w temacie. Czwarty dzień czekam na zaakceptowanie wyplaty! Na czacie cały czas wysyłają regułkę, że mają na akceptację 3 dni robocze. Nie wpłacać tam nawet złotówki. Ktoś się musi wziąć za tych oszustów

16 stycznia 2025

Uwaga na te szemrane kasyno

Uwaga na te szemrane kasyno. Nie wypłacają pieniędzy. Zwlekają z wypłatą tak długo jak sie da a pieniędzy nadal na koncie nie ma! Jebani złodzieje! Omijać ich szerokim łukiem!

23 listopada 2024

Dobre, rzetelne kasyno, przypomina troche stare bet at hone , dużo ciekawych promocji , szybkie wypłaty ( bez weryfikacji u mnie) .

16 listopada 2024

W kasynie dużo promocji bez jakiś…

W kasynie dużo promocji bez jakiś wielkich obrotów, np . otrzymałem voucher na kwotę 45 złoty, wygrana z tego od razu na koncie, bez obrotu. Pierwszą wypłatę otrzymałem bez weryfikacji. Teraz czekam na drugą wypłatę. Mały minus, że trochę się czeka na wypłatę. Bukmacher Rtbet, wypłaca pieniądze. I jest dużo opcji Wpłaty i Wypłaty . Polecam i Pozdrawiam.

28 czerwca 2024
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (14 recenzji)