Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Geen een bedrijf te pakken gekregen later op de avond maar RS gelukkig wel. Helpen je meteen en laten je niet wachten. Telefonisch het probleem kunnen oplossen, erg behulpzaam. Goed bedrijf!

Oceniono na 5 z 5

Zeer prettige en vriendelijke installateur die het probleem van de centrale verlichting snel heeft kunnen oplossen. Zeer ervaren en deskundig. Weet waar hij het over heeft!! Wegens enorme drukte over... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

10% korting op je volgende factuur bij een goede recensie.. kansloos

Oceniono na 4 z 5

Zeer snel een afspraak in kunnen plannen. Alle zaken goed uitgevoerd. Naderhand waren er wat kleine puntjes die aangepast moesten worden. Hierover gebeld en er kwam een monteur kosteloos de puntjes v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakładanie instalacji elektrycznych

Napisane przez firmę

Bij ons staat kwaliteit en service ten alle tijden op de eerste plaats. Dezelfde dag nog starten we bij u met het aansluiten van de elektra in uw woning of bedrijfspand. RS Electro is 24/7 bereikbaar, u kunt ons voor al uw elektra in de weekenden alsmede de feestdagen bereiken.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Snel, duidelijk en uitstekend geholpen!

Chapeau voor de medewerkers die mij heeft geholpen! Na een elektricien te hebben gehad die het 'probleem' niet kon oplossen heb ik RS electro gebeld en zij zijn dezelfde dag nog langsgekomen! Zij hebben mij met spoed geholpen en daarnaast was hun dienstverlening perfect. Alles van te voren duidelijk afgesproken en zij waren heel meedenkend in een oplossing, zodat ik ook wist wat ik kon verwachten. Ze hadden al snel door wat het probleem was en hoe zij dit zou kunnen verhelpen. Zij hebben zich volkomen aan hun woord gehouden en in de avond waren alle elektrische problemen thuis alweer verholpen. Heel erg bedankt!!

14 marca 2022

top service!

13 grudnia 2021

Geachte heer van der Stam,
Wij blijven ons best doen om goede service te leveren.
Dankjewel!

Oceniono na 5 z 5

Storing in gangverlichting appartement…

Storing in gangverlichting appartement goed en snel verholpen. Goede service voor een prima en vooraf duidelijk tarief!

9 grudnia 2021

Dag Sjors,
Wij doen onze uiterste best om goede service te leveren.
Dankjewel!

RS experience

RS were punctual and experienced, found faults from previous electricians and showed flexibility on plannong follow up appointments. Reliable

3 grudnia 2021

Hi Roisin,
Thank you for the positive experience with us.
Kind regards,

Very happy client!

Very happy client!

Everything fixed quickly. The electrician was very friendly, and used a mask when I asked him. He had all materials at hand according to the problem I had described.

In summary, my problem was fixed after two hours of calling RS Electro.

26 listopada 2021

Odpowiedź od RS Electro

Thank you for the positive review. RS Electro team continuers to do its best to provide a good service.
Yours sincerely,

Dankjewel mannen!

Gister goed geholpen door een monteur. Nadat ik had gebeld was de monteur er al binnen een uur. De klus was netjes en vakkundig opgelost voor een keurige prijs.

25 listopada 2021

Dag Julian,
Wij doen ons uiterste best om onze werkzaamheden goed en vakkundig uit te voeren!

Oceniono na 5 z 5

Keurig geholpen door de monteur!

Keurig geholpen door de monteur!

Ook erg fijn dat ik snel werd geholpen.

10 listopada 2021

Odpowiedź od RS Electro

Dankjewel! RS Electro team doet uiterste zijn best om een snelle en goede service te geven.

Excellent service!

Emir was very friendly and explained everything to us in great detail, so we know what to look out for next time. Definitely recommend!

Hi Georgina,
Thank you for the review.
Kind regards,
RS Electro team

Kortsluiting

Kortsluiting thuis zeer snel en vakkundig opgelost door een nette monteur. Ben blij met de keus voor jullie👍

Beste Zafer,
Wij danken je voor de vertrouwen die je in ons team RS Electro hebt! En zullen blijven goede service verlenen.

Oceniono na 5 z 5

Heel goed geholpen door monteur

Heel goed geholpen door monteur. Had probleem met buiten verlichting, niet alleen heeft hij alles netjes opgelost en gewerkt maar heeft ook me geattendeerd op gevaarlijke situaties en me daar adequaat mee geholpen. Vriendelijk en relaxed in de omgang en goed meedenkend. Een aanrader!

Hallo Monique,
Wij zijn blij dat alle problemen naar wens is verholpen.

Snel en vakkundig

Zeer tevreden over de service.
De monteur was keurig op tijd en vriendelijk.
De installatie van de inductiekookplaat is snel en vakkundig uitgevoerd.

19 października 2021

Dag Yvonne,
Wij danken je voor je positieve beoordeling en blijven ons best doen om goede service te geven.

.hoi

Wat een lieve, maar vooral een professionele monteur die al mijn elektra klusjes heeft gemaakt!

19 października 2021

Beste Kim,
RS Electro team vindt het leuk om te lezen dat al je klusjes naar wens is gedaan.

Oceniono na 4 z 5

Het was een aardige behulpzame meneer…

Het was een aardige behulpzame meneer maar ik had verwacht dat er wel iets te repareren viel. Hij mocht blijkbaar niet verder kijken dan alleen aansluitingen.

14 października 2021

Hallo Manon,
Wij danken u voor de review. RS Electro team doet uiterste zijn best om goede service te geven!

Oceniono na 5 z 5

Dik tevreden over de service

Snelle afspraak. Dik tevreden over sevice

14 października 2021

Beste Soyans,
Dankjewel voor je positieve review. RS Electro team doet uiterste zijn best om de kwaliteit te bewaken.

Top service

Top service, fijne ervaring.

11 października 2021

Hallo Tommie,
Fijn om te horen. RS Electro team zal zijn uiterste best doen om goede service te blijven geven!

Inductiekookplaat laten aansluiten…

Inductiekookplaat laten aansluiten nette monteur weet wat ie doet en transparante prijzen!

11 października 2021

Dag mevrouw Klein,
Als RS Electro team willen wij je bedanken voor je tevredenheid en wensen veel plezier met jullie inductiekookplaat!

Belewing

Onze oude stoppen kast is vernieuwd voor een automaat kast en groep verkleining gemaakt, wat een service.

10 października 2021

Beste Kiburg,
RS Electro bedankt je voor de 5-sterren en zal blijven goede service geven!

Goede ervaring

Zelfde dag nog geholpen kortsluiting met 20 min. verholpen. Topmonteur en duidelijke prijzen telefonisch en op site vermeld.

3 października 2021

Hi J. Van der Linden,
Wij bedanken u voor de 5-sterren!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej