Zobacz, co mówią recenzenci
Eerst een verkeerd model via bol opgestuurd gekregen Toen direct via rseat store besteld Levering duurde een paar dagen langer maar na goed contact met rseatstore de juiste mount binnen gekrege... Zobacz więcej
Bestelling was goed verzorgd en ik ben netjes te woord gestaan aan de telefoon met een vraag over mijn track&trace. Levering was aangekomen op de afgesproken dag en netjes door de chauffeur in de hal... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wij zijn de officiële Rseat distributeur van Nederland en België! Wij verkopen Nederlandse voorraad daardoor hebben wij een snellere levertijd dan normaal. Rseat is de specialist op high-end simrace equitment! wij verkopen hoogwaardige simrace artikelen voor de gevorderde en professionele simracers onder ons.
Dane kontaktowe
Markerkant 10 30, 1316AD, Almere, Holandia
- 0367605743
- info@rseatstore.nl
- rseatstore.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Klein foutje, maar snel en goed opgelost
In eerste instantie werd het verkeerde product geleverd. De sticker op de doos was wel voor het juiste product, dus het leek op een fout van de leverancier. Gelukkig kreeg ik snel een retour ticket en kreeg ik kort daarna alsnog het juiste product geleverd.
netjes op tijd geleverd super :}
Ongekende goede service!
Ongekende goede service!
Dag na bestelling werd ik gebeld om af te spreken wanneer dit geleverd mocht worden zodat het precies binnenkwam wanneer ik thuis was.
Heel erg fijn dat dit persoonlijk telefonisch gaat i.p.v. een standaard mailtje wanneer je thuis bent, zo zie je maar dat je echt waar voor je geld krijgt want niet alleen het product is belangrijk maar ook de service.
Goede service!
Eerst een verkeerd model via bol opgestuurd gekregen
Toen direct via rseat store besteld
Levering duurde een paar dagen langer maar na goed contact met rseatstore de juiste mount binnen gekregen
Goed degelijk stevig materiaal
U word ook snel beandwoord en geholpen
Dank
Alles correct en snel geleverd.
Alles correct en snel geleverd.
Prima telefonische feedback gekregen.
Sparco seat besteld
Sparco seat besteld, bleek bij uitpakken een beschadiging aan de stoel te zitten. Na contact prima en snel opgelost door ruiling nieuwe stoel.
Comfy en supermooie stoel
Hele goeie en snelle service. Zaterdag besteld en maandagochtend stonden ze al voor mijn deur. Stoel is super comfy en echt een eyecather. Als ik niet race dan zit ik alsnog in de stoel om te gamen. 💯
Dit is een winkel die doet wat ze…
Dit is een winkel die doet wat ze beloven als je afspreekt om iets op te halen staat alles netjes voor je klaar, ons pakket was een grote zware doos, daar hielpen ze ook mee om in hem in de auto te krijgen.
Ook het pakket wat ik later besteld heb, en werdt bezorgt door hun pakket dienst Trunks was er keurig op tijd.
Top service ga zo door.
Snel geleverd, goed meegedacht
Snel geleverd, goed meegedacht aangezien ik een verkeerd accessoire besteld had.
Snelle service
Snelle service, telefonisch onderhoud ivm de levering. Netjes verpakt afgeleverd. Gewoon top!!
Uitstekende afhandeling van mijn order.
Snelle levering, uitstekend 👍🏼👍🏼👍🏼 Product meer dan goed en veilig verpakt. Alleen maar complimenten
Gewoon super snel geleverd
De N1 Seat is fantastic
De N1 Seat is fantastic
All screws and bolts are included, no confusion possible as they are already on their position. I was wondering what the extra bag of screws was, and it is intended to fix the wheel, pedals and other accessories. The N1 is strong, heavy and therefore completely stable combined with a Fanatec DD1 wheel.
Prima service
Rseat rs1 besteld.
Levering was aangekomen op de afgesproken dag en netjes door de chauffeur in de hal gezet.
Onjuist advies
Het product voldeed niet aan hetgeen vooraf was aangegeven. In feite heb ik dit product gekocht maar was eigenlijk niet echt nodig geweest. Jammer van het advies.

Odpowiedź od Rseatstore.nl
Product is super
Product is super, vriendelijkheid van het personeel ook. De reactie snelheid zou ik graag hoger zien bij dergelijke aankopen alsmede een tijdslot van het product. Verder,, superblij met mijn N1 🤩 aanrader wat een apparaat!
Snelle levering en duidelijke communicatie omtrent levering. Goede kwaliteit!
Doświadczenie Trustpilot