Købte i matas Roze Luxury restore creamy oil leave in treatment Den gør absolut ingenting for mit mat hår. Medarbejderen garanterede at jeg vil få glansfuldt hår. 200 kr ud ad vinduet
Reakcja na opinię
Vi kan kun anbefale firmaet, vi havde modtaget en forkert ordre, jeg ringede og fortalte det og i løbet af det par dage kom den rigtige ordre og 2 lyserøde hjerte slikkepinde som vores datter var rig... Zobacz więcej
Det dårligste shampoo og balsam jeg længe har prøvet. Kan næsten ikke rede mit hår ud efter vask. Total filtret. Endvidere ødelægger det mine krøller. Kan ikke anbefales. Har nu været i kontakt med... Zobacz więcej
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Købte i matas Roze Luxury restore creamy oil leave in treatment
200 kr ud ad vinduet

Odpowiedź od Roze Avenue
Jeg har købt deres tanning drops, men jeg undrer mig meget, for de giver ingen kulør. Der står på flasken at man skal bruge 1-3 dråber i ansigtscremen, og selvom jeg har prøvet at øge mængden meget, så giver de stadig ingen kulør overhovedet. Det har jeg aldrig prøvet med tanning drops fra andre brands. Har prøvet 10 gange nu, og det har ikke lykkes mig at få noget kulør af den.
Flasken har et pænt design og duften er heller ikke for “selvbruneragtig”, hvilket er dejligt. Pumpen er nem at bruge.
Vi kan kun anbefale firmaet, vi havde modtaget en forkert ordre, jeg ringede og fortalte det og i løbet af det par dage kom den rigtige ordre og 2 lyserøde hjerte slikkepinde som vores datter var rigtig glad for
Mvh Maibritt Gregersen
Jeg fik noget forkert, hårspray der skulle have været shampoo. X2. Skrev og fik sød tilbage melding. Begge gange. Og 3 gang lykkedes det. Ikke noget med at jeg skulle sende tilbage, lækre produkter, kan anbefales. Vh.inger Johanne
Super lækre produkter med den skønneste duft. Mit hår er blødt, let at sætte og fedtede sjældnere.
Gode produkter. Jeg købte deres vitaminer til håret og de indeholder, ifølge mig, de rigtig ting og mængder også smager de godt ! Så fik jeg en prøve med af shampoo og balsam og det var virkelig lækkert og gode produkter. Så fint pakket ind, en god købs oplevelse
Nem bestilling og hurtig levering. Dog var produktet i restordre i et godt stykke tid inden.
Jeg har handlet flere gange hos Roze Avenue og er super glad for flere af produkterne. Derudover er der lynhurtig levering og alle de bestillinger jeg har lagt har været korrekte ved levering, så jeg har ikke haft brug for at tage kontakt til kundeservice. :)
Super hurtig ekspedition.
Købte alle mine produkter for 2 for 1. Så tænker at deres avance/fortjeneste må være enorm når der er normal pris på produkterne😅
Dry shampoo er rigtig god som volume booster, men ikke som tør shampoo. Har aldrig brugt ret meget af andre produkter men skal bruge meget af den her og uden at opnå den ønskede effekt
Har nu været i kontakt med firmaet, og de vil sende mig et alternativ. Det bliver spændende at prøve. Om det fungerer i mit hår, må komme an på en prøve. Men god service

Odpowiedź od Roze Avenue
En ellers god hårspray, men desværre så har jeg ca 1/3 del tilbage og nu vil den ikke spraye mere, mener nu at til den pris burde man kunne bruge hele flasken. Så meget skuffende.

Odpowiedź od Roze Avenue
Meget skuffende produkter til styling. Håret bliver klistret, og spraydysserne virker meget flade helt fra start og halvt igennem en flaske, kan den slet ikke spraye længere. Lever på ingen måde op til priserne.

Odpowiedź od Roze Avenue
Helt vildt gode produkter, kæmpe fan, MEN har forsøgt at få fat i deres kundeservice både på Instagram-chat, på kommentar i deres opslag og på mail, da jeg ønsker afklaring omkring, hvorvidt deres produkter indeholder PFAS eller ej. Og får intet svar, hvilket er meget bekymrende, da jeg kun kan tænke det skyldes at der netop er PFAS i. Så! Nu prøver jeg her, da det er enormt ringe ikke at få et svar.

Odpowiedź od Roze Avenue
Gode produkter og hurtig levering. De bedste anbefalinger herfra🤩
I bought two times and they send package so fast. Products are ok.
Lækkert koncept - smukke farver og design - super indhold - god kvalitet
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.