Atelier Urody Rozanette to nowoczesny salon kosmetologii i pielęgnacji skóry położony we Wrocławiu (dzielnica Fabryczna, w bliskim sąsiedztwie osiedli Popowice, Kozanów i Nowy Dwór). Naszą misją jest łączenie zaawansowanej wiedzy kosmetologicznej z indywidualnym podejściem do potrzeb każdego klienta, gwarantując widoczne i długotrwałe efekty pielęgnacyjne. Specjalizujemy się w profesjonalnych zabiegach na twarz i ciało, które są dopasowane do potrzeb współczesnej skóry. W naszej ofercie znajdziesz m.in. nowoczesną kosmetologię estetyczną, zabiegi nawilżające, regenerujące i odmładzające, terapie przeciwstarzeniowe (anti-aging), głębokie oczyszczanie skóry, peelingi chemiczne, stymulatory tkankowe, mikronakłuwanie oraz kompleksową pielęgnację wspierającą zdrowy i promienny wygląd. Do każdego wyzwania skórnego – takiego jak trądzik, przebarwienia, wiotkość czy utrata blasku – podchodzimy holistycznie. Dlaczego warto nam zaufać? Indywidualny plan pielęgnacji: każda wizyta rozpoczyna się od dokładnej analizy stanu skóry, co pozwala nam dobrać optymalne, bezpieczne i celowane procedury zabiegowe. Najwyższa jakość i bezpieczeństwo: pracujemy wyłącznie na certyfikowanym sprzęcie, sterylnym oprzyrządowaniu oraz wyselekcjonowanych kosmetykach i preparatach renomowanych marek. Komfort i relaks: dbamy o to, aby każda wizyta była nie tylko skutecznym zabiegiem kosmetologicznym, ale również chwilą wyciszenia, odprężenia i regeneracji w eleganckiej, kameralnej atmosferze. Edukacja i pielęgnacja domowa: doradzamy, jak prawidłowo dbać o skórę na co dzień, aby maksymalizować i podtrzymywać efekty uzyskane w gabinecie. Dbamy o najwyższe standardy higieny i stale podnosimy nasze kwalifikacje, uczestnicząc w licznych szkoleniach i śledząc najnowsze trendy w światowej kosmetologii. Niezależnie od tego, czy zależy Ci na spektakularnej poprawie kondycji skóry, wygładzeniu jej struktury, czy chwili relaksu po intensywnym dniu – w Atelier Urody Rozanette we Wrocławiu jesteś w rękach ekspertek.
Bulwar Dedala 14a, 54-130, Wrocław, Polska
- +48793722205
- gabinet@studiourody.wroclaw.pl
- rozanette.pl
Brak recenzji
Ta firma nie otrzymała jeszcze żadnych recenzji.