virkelig dårlig service !!! bestilte tid i god tid havde ikke set man skulle booke ekstra tid for tykt hår blev ringet op 45 min inden min tid for at høre om det var korrekt at jeg har tykt hår de sag... Zobacz więcej
Jeg anbefaler virkelig royal hair i Odense - og især skønne og dygtige Line! Jeg bor i København, men tager hver gang til Odense for at få farvet hår hos hende, fordi jeg altid er så yderst tilfre... Zobacz więcej
EN ting er, at jeg kommer ind med ønsket om balayage, men kommer ud derfra med mørkt hår som da jeg kom ind. En anden ting er, at jeg finder service niveauet uprofessionelt idet ejerens adfærd er uacc... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hvis du ønsker en lyttende og yderst dygtig frisør, vil jeg helt klart anbefale Stevi inde i rosengårdscenteret i salonen Royal Hair. Med hendes erfaring og viden indenfor frisørfaget kan det ikke gå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Frisørsalon i lilla gade, Rosengårdcentret, Odende.
Ørbækvej 75, 5220, Odense, Dania
- royalhair.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 31% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse. Blev klippet og farvet hos Alberte i Odense. Det var en rigtig rar oplevelse slet ikke som noget andet der er blevet skrevet om herinde. Syntes bestemt ikke personalet var snobbet eller lign. Mit hår er blevet så fint og det er helt klart ikke sidste gang jeg kommer.

Odpowiedź od Royal Hair
È stata un esperienza molto forte ...mi…
È stata un esperienza molto forte ...mi sono trovata bene con l assistente sempre presente anche al mio rientro mi da sempre supporto .!
Jeg har brugt royal hair
Jeg har brugt royal hair , desværre vil det være et besøg jeg sent vil glemme 😔🤯
Jeg møder op i butikken i Kolding. Jeg fortæller ærligt at jeg har hjemme farvet mit hår og det derfor er ødelagt læs: slidt og tørt. 😒 Jeg fortæller jeg ønsker lyse striber, om det er noget de kan gøre. Hvor til de fortæller at det kan de sagtens, 🙂 Jeg får en tid i løbet af ugen.
Jeg møder op til aftalt tid og glæder mig så meget til at få det lyse hår og komme væk fra hjemmefarven.
Jeg får lagt staniol pakker med blegning i hele håret. Dette sidder jeg med i 2 timer plus 10 min. Med varme skærm. 🧐🤨 Jeg spørger om håret kan holde til det, hvilket de forsikre mig om.
Da afblegningen efter 2 timer og 10 min skal skylles ud og håret skal tørres, opdager jeg til min store forskrækkelse at hver gang hun kører børsten igennem mit hår, kommer der VIRKELIG meget hår med af. 😓 Jeg kommentere flere gange på at jeg synes det er meget hår. Dette reagere hun dog ikke rigtig på.. Jeg sidder med en underlig og ubehagelig følelse af at noget er galt. Jeg får stylet håret og tager derfra.
Da jeg kommer hjem og kører hånden igennem mit hår får jeg en CHOK. Jeg har MISTET mit hår. 😱 Det er simpelthen brændt af! Og de har forsøgt at skjule det ved at flytte min skilning. Men sandheden er ikke at tage fejl af. Mit hår er 3-4 cm kort i den ene side samt på toppen af hovedet. Jeg er græde færdig. 😭 Da jeg tager kontakt til dem, vil de ikke erkende deres fejl. Jeg bliver blot mødt med at jeg burde have vidst bedre, jeg kunne jo tænke selv. Men ærligt, jeg går til en professionel frisør netop for at få den rigtige vejledning og behandling.
JA mit hår var slidt og ødelagt, men ikke kort og knækket, absolut ikke! Og netop fordi det var ødelagt gik jeg til frisør for den korrekte behandling og vejledning. Så skulle de jo havde fortalt mig, at mit hår ville knække hvis de farvede det. I stedet bliver jeg fortalt at det er min egen skyld . 😳
Udover det vælger de at lave en tik tok om mig på deres profil. En video hvor de nedgøre mig som kunde, griner af mig og undgår sandheden.
Det er bestemt ikke en rar situtation at blive sat i når man i forvejen er dybt ulykkelig over at have mistet sit hår.
De ender med at sende mig en sms hvor de truer mig om at sagsøge mig hvis jeg går videre med dette eller ligger noget som helst op omkring besøget i salonen.
Jeg kan på ingen måde anbefale andre at benytte denne salon da de ikke tager ansvar , men i stedet nedgøre og udstiller deres kunder. Samt griner af dem på de sociale medier😒
Du kan jo godt skrive
I deres meget professionelle tik tok video har de selvfølgelig valgt at bruge mit før billede som er taget direkte efter mit hår har været sat op i en knold hele dagen. Uden at det er blevet børstet eller andet. Men selv i deres video er det tydeligt at se på deres efter billede at mit hår i toppen er brændt af og forsøgt skjult.
Dette er besked fra ham efter en telefon samtale:
Altså jeg bliver bare nød til at sige at hvis du prøver at hænge os ud med usande beskyldninger hvilket går under injurier så bliver vi nød til at forsvar os imod beskyldningerne og det vil vi også gøre på video hvis der kommer yderligere fordi det her høre ikke hjemme nogen steder.
Det er i orden. Jeg vil med glæde tage den den juridiske vej. Hvis jeg på nogen måder opdager noget injurier så bliver det anmeldt også kommer et erstatningskrav på tale.

imødekommende personale ❤️
Fantastisk imødekommende personale ❤️
Hende som skulle klippe mine piger var MEGET imødekommende og tog både mig som mor og mine døtre med på råd for hvor meget vi syntes det skulle klippes af. Hun viste hvor meget hun syntes der trængte.
Mens vi ventede blev der spurgt om vi ønskede noget at drikke.
Fantastisk service især når man ved at en klipning ikke kun tager 15min.
Vi kommer helt 100 % igen.
Tak for god behandling. ❤️

Meget positiv oplevelse
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser på Trustpilot, men jeg føler virkelig, at jeg må dele min fantastiske oplevelse hos Royal Hair i Odense. Jeg blev klippet af den utrolig dygtige frisør Amalie, og jeg er helt vild med resultatet! Ikke nok med at hun har en fantastisk teknisk kunnen, så var hun også super sød og imødekommende, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Det var en fornøjelse, og jeg er virkelig glad for, hvad hun har gjort for mit hår. Jeg kommer helt sikkert tilbage<33

Uforskammet!
Royal Hair i Odense er ikke et, sted jeg støtter op om. Magen til snobbede personale, hold da op siger jeg bare!

Odpowiedź od Royal Hair
Consiglio royal hair rezarta molto…
Consiglio royal hair rezarta molto disponibile con i clienti . Ottimo

Odpowiedź od Royal Hair
Jeg efterspurgte noget magisk med pink…
Jeg efterspurgte noget magisk med pink nuance - og det var lige præcis Marie-Louise gav. Jeg har fået en fantastisk farve og frisure. Oveni var det en helt igennem fantastisk og magisk oplevelse i lækre omgivelser med en fantastisk stemning! Jeg vil helt klart anbefale Marie-Louise som er en fantastisk frisør med magiske fingre (jeg fik den bedste hovedbundsmassage), som virkelig forstår at forkæle og er utrolig behagelig at snakke med. Jeg kommer helt bestemt til at komme tilbage til Marie-Louise.

Royal Hair trapianto capelli
consiglio assolutamente Royal Hair dove ho avuto una ottima esperienza per il trapianto di capelli , personale gentile e disponibile e molto preparato.
la referente italiana e stata veramente disponibile a qualsiasi chiarimento e risoluzione durante la permanenza e dopo che l'ho effettuato.
Helt fantastisk utrolig bra jobb den…
Helt fantastisk utrolig bra jobb den beste ❤️❤️🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Perfekt
Jeg besøgte Royal Hair igen, og denne gang rettede eleven Simona min hårfarve til præcis den nuance, jeg ønskede. Som altid fik jeg den bedste behandling, og priserne er stadig rimelige, selv for en elev. Jeg vil give mit hår en pause, før jeg besøger dem igen.

Serviceminded og professionel
Jeg har i dag for første gang besøgt Royalhair i Kolding hvor Mariana sørgede for at gøre hele oplevelsen ekstra fantastisk! Mariana er super dygtig til hendes arbejde og man bliver øjeblikkelig tryg ved hende. Jeg havde billeder og en masse tanker og ønsker. Mariana tog sig rigtig god tid at lytte og til at forklare alle steps. Jeg besluttede mig hurtigt for at overlade det til Mariana og stole på et godt resultat! Og jeg endte med at få præcis det jeg havde i tankerne, bare meget bedre! Så kæmpe anbefaling herfra! og det bliver absolut ikke mit sidste besøg hos Royalhair :)

Odpowiedź od Royal Hair
Kanon service og så dygtige
I giver bare den bedste service og så er I bare mega søde! Tusind tak til Wael, som tog sig tid til at sende mig videoer af deres extensions og ringe mig op, så jeg kunne bestille det hos dem, trods det ikke er på deres hjemmeside endnu, da det er så nyt. 🥰 Jeg er så glad for mine extensions, aldrig har jeg oplevet så god kvalitet, det bliver hos jer jeg køber mine extensions fremover, det er helt sikkert! 🫶🏼
I er bare alt for søde inde hos royal hair, kan klart anbefales! 🫶🏼

Professionel og god oplevelse
Jeg blev klippet af Julie super sød, rar og snakke med og professionel. Og ville gøre alt så du for det resultat du gerne ville have. Kan anbefales at taget her hen.
Ville ihvertfald komme igen uden tvivl.

Super venligt personale
Super venligt personale! Dejlige og imødekommende, mega god service. Masser af gode produkter til hår pleje.

Super God oplevelse
Er i dag blevet klippet ved royal hair i Kolding storcenter, super fin behandling fik en hurtig tid til klip. Vi kom 15 min før, og troede chancen for at komme før tid måske ikke var muligt, men vi sad kun i 5 min og ventede og vi kom til før tid, og
Jeg blev skippet af Julie, rigtig sød og behagelig, meget flink til at snakke med en imens hun klipper, og jeg skulle endelig sige til hvis det gjorde ondt - så det var en super sød betjening - vil helt klart komme igen 😀

Odpowiedź od Royal Hair
Uærlige priser er sku for dårligt
Uærlige priser er sku for dårligt.
Min datter fik lavet hår og fik oplyst en pris på 2200 men det blev istedet 3500. Det betalte vi så da det var op til en konfirmation og vi kunne ikke nå at finde en anden til at ordne håret. Fik samtidig oplyst at næste gang ville det kun koste 750. Nu har det så lige været "næste" gang og de 750kr blev så til 2000 istedet.
Vi kommer aldrig igen. Sådan kan man ikke drive forretning

Ikke professionel i hårklippe
Ikke professionel i hårklippe, værdsætter ikke priser

Jeg var i Kolding hos Julie
Jeg var i Kolding hos Julie. Første gang er til frisør, som ikke er min egen mor. Jeg var lidt nervøs, men Julie var så behagelig. Spurgte altid om det gjorde ondt og om jeg var tilpas.
Jeg er så glad for det lige var Julie der lavede babylights på mig. Super omsorgsfuld og dygtig frisør. Er så glad for mit hår allerede. Jeg kommer bestemt igen❤️❤️

Odpowiedź od Royal Hair
Aldrig få fade i royal hair
Jeg bedte om en mid skin fade og få klippet lidt af spidserne på mit pandehår(det gik mig til næsen) jeg får så den højeste High fade jeg nogen sinde har set. Jeg fik ikke engang en rigtigt fade, dat var bare ø hår, og jeg blev klippet til 0,5 cm over øjenbryne. Det ikke bare lige spidserne. Skulle oven i købet betale 400kr som noget jeg er sten sikker på jeg selv kunne ha gjordt bedre. Personen jeg blev klippet af sad også og snakkede i telefon med den ene hånd og klippede med den anden