Reakcja na opinię
Jag beställde matbordet Emmett i vitpigmenterat för cirka ett halvår sedan, älskar bordet men upplevde att efter några månaders användning att bordsskivan behövde fräschas upp. Hörde då av mig till de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bra kvalitet rakt igenom. Måste även nämna att deras kundservice var över förväntan. Fick fantastisk hjälp av en Tomas, fem stjärnor av fem möjliga.
Reakcja na opinię
Vi skapar stilrena möbler i skandinavisk design. Hållbarhet och kärlek för hemmet ligger oss varmt om hjärtat.
Remvägen 4, 302 62, Halmstad, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Rowico Home
It’s always a good experience to call and the best one is Tomas , always fun to speak with him.

Odpowiedź od Rowico Home
Jättefina stolar Rodham, men fick en med en galet mörk mot jätteljus stav sista centimetern vid ryggstödsskruven. Att de inte kasserar såna bitar är besynnerligt. Dessutom på så dyra stolar borde de inte köra med kina kopior av 3m:s tassar. Med riktiga 3m så lossnar skyddstejpen från fästtejpen före tassmaterialet. Här lossar tassmaterialet före skyddstejpen. Galen grej att spara pengar på..

Odpowiedź od Rowico Home
Snabb leverans,bra hämtningställen och god kvalite på varor,lätt monterade och varan bättre och snyggare än förväntat utifrån en bild

Odpowiedź od Rowico Home
Leider musste ich auch eine Negativerfahrung mache und habe nicht die Qualität bekommen, die ich erwartet hatte. Ich habe Anfang März 2026 zwei Stühle mit dem Modellnamen Carmen bestellt. Der eine Stuhl war total unbeschadet, einwandfrei, ein minimalistischer klarer Stil. Meinen Erwartungen entsprechend! Das Holz in einwandfreiem Zustand.
Der zweite Stuhl auf der unteren Seite am Holz beschädigt. Der Schaden war mit einem schwarzen Pfeil bereits auf der Unterseite vorab in der Fabrik wohl markiert worden. Es wurde noch dazu ein beiger Lack auf die beschädigte Stelle lackiert. Alles andere als die Ästhetik, welche die Seite verspricht. Bei der Reklamation, 15 Euro. Bei weiterer Kritik 30 Euro für den Stuhl. Damit hätte der Stuhl noch immer 109 Euro gekostet, da ich noch den Preis von 278 Euro gezahlt hatte. Der Materialmangel wurde meiner Ansicht nach verharmlost: der Lack ließe sich entfernen, es ist nur ein Makel auf der unteren Seite- da könne man nichts machen, 30 Euro wäre das Maximum bei diesem Stuhl. Eigentlich sei das gar kein Materialschaden etc. und es wäre mir überlassen, ob ich widerrufe. Meiner Meinung nach dürfte so ein Stuhl nicht ohne deutliche Reduzierung verkauft werden. So wie ich diesen Stuhl erhalten habe, eine Kundin, die einen Holzstuhl im minimalistischen klaren Stil erwartet, kann sich nicht damit zufrieden geben, dass die Unterseite, auch wenn sie nicht sichtbar ist, damit völlig einverstanden ist, dass mit einem beigen Lack auf der Unterseite des Stuhls (unsauber noch dazu) die fehlerhafte Stelle kaschiert wurde.
Ich bin froh, dass ich nur zwei Stühle bestellt habe.

Odpowiedź od Rowico Home
Very nice staff and pedagogical information. Great service from Bring who delivered as well. Very professional.

Odpowiedź od Rowico Home
Ebba from customer service did a great job to make sure that the delivery all the way to Belgium went well!

Odpowiedź od Rowico Home
Rowico did a great and fast job and now a replacement part is on the way.
Good job.

Odpowiedź od Rowico Home
Väldigt bra kvalité på alla möbler jag köpt från Rowico, hämtade upp alla mina möbler på deras lager i Halmstad. WOW vilken lagerpersonal!

Odpowiedź od Rowico Home
Auburn stolarna var jättebra & tack för all hjälp under upphämtningen.

Odpowiedź od Rowico Home
Har handlat flera gånger från Rowico och det har fungerat jättebra varje gång. Snabba leveranser och riktigt fina möbler! Högsta betyg!

Odpowiedź od Rowico Home
Jag är verkligen supernöjd med mitt köp av Roselawn fåtöljen! Den är precis så fin som på bilderna! Kundservicen var trevlig, hjälpsam och svarade snabbt på mina frågor, vilket gav ett väldigt seriöst och tryggt intryck. Leveransen fungerade också smidigt och fåtöljen kom väl förpackad och i fint skick. Kan varmt rekommendera!

Odpowiedź od Rowico Home
Vi köpte först ett sideboard. Sen har vi köpt matbord, stolar och en soffa. Fantastiska produkter till bra pris. Lite högre pris än vissa konkurrenter men det är kvalité man får. Produkterna borde vara dyrare än vad dom är. Rekommenderar starkt.

Odpowiedź od Rowico Home
Supernöjd med våra stolar! Bra kvalité, snabb leverans!

Odpowiedź od Rowico Home
Fantastiskt nöjd med vår soffa som vi köpt från Rowico.
Snabb leverans och jättebra service.

Odpowiedź od Rowico Home
Otroligt nöjd med mitt Tyler matbord från Rowico Home. Ett stabilt och snyggt bord av mycket hög kvalitet!

Odpowiedź od Rowico Home
I got great help from their support function (Ebba) when I wanted to talk about a potential refund. ”Only” 4/5 stars because the purchase we made was damaged when we opened it.

Odpowiedź od Rowico Home
Jag vill tacka Tomas på kundservice hos Rowico för fantastisk hjälp.
Han var trevlig, engagerad och såg verkligen till att jag fick den soffa jag önskade mig. Det var länge sedan jag upplevde så bra service.
Stort tack Rowico!

Odpowiedź od Rowico Home
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.