Mijn moeder was verrast hoe schoon de…
Mijn moeder was verrast hoe schoon de werkplek na afloop was.
Bij RotterdamWaterontharder.com geloven we dat zacht water de basis is voor een comfortabel en duurzaam huishouden. Wij zijn dé specialist in waterontharders voor Rotterdam en omgeving. Met jarenlange ervaring en een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, bieden wij effectieve oplossingen tegen kalkvorming in leidingen, apparaten en sanitair. Onze waterontharders zorgen voor zuiniger energieverbruik, een langere levensduur van huishoudelijke apparaten en zachtere huid en haren. Of u nu kiest voor een compacte ontharder voor een appartement of een krachtig systeem voor een groter huishouden – wij helpen u bij het vinden van de juiste oplossing. Naast verkoop en installatie bieden wij ook onderhoud en service aan, zodat uw waterontharder optimaal blijft presteren. Onze klanten waarderen onze duidelijke communicatie, snelle service en eerlijke prijzen. Bij ons staat de klant centraal. We nemen de tijd om uw situatie te begrijpen en geven eerlijk advies zonder verkooppraatjes. Tevreden klanten zijn onze beste reclame – en daar zijn we trots op. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Ervaar zelf het verschil van zacht water!
Coolsingel 104, 3011 AG, Rotterdam, Holandia
Mijn moeder was verrast hoe schoon de werkplek na afloop was.
Kort geleden laten plaatsen en alles werkt nog perfect.
Het systeem werd compact geplaatst zodat de ruimte efficient gebruikt blijft.
Hij legde uit wat elke instelling betekent voordat hij iets aanpaste.
hij liet zien hoe filter eruit moet en erin dat was fijn
onderhoud schema werd rustig uitgelegd stap voor stap
hij kwam in de woonkamer precies wanneer hij zei geen vertraging niks voelde professioneel
Altijd vriendelijk gebleven ook bij simpele vragen over zout en stand
geen pushen gewoon eerlijke vergelijking van verschillende merken
ze spraken netjes en gaven me het gevoel dat geen vraag te dom was
Zelfs mijn zus zei dat ze voelde dat de handdoeken meteen zachter waren.
hij dacht mee over een oplossing die ook op de lange termijn goed blijft
binnen twee dagen geregeld, stond al netjes aangesloten in de bijkeuken