Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Rotterdam Airco - Dé specialist in airconditioning Bij Rotterdam Airco zorgen we voor een optimaal binnenklimaat in woningen en bedrijven. Of het nu gaat om het installeren, onderhouden of repareren van airco’s, wij leveren professionele service met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze experts hebben jarenlange ervaring en werken met de nieuwste technieken om energiezuinige en effectieve klimaatoplossingen te bieden. Wij plaatsen airconditioningssystemen van gerenommeerde merken en zorgen ervoor dat ze perfect aansluiten op jouw wensen. Naast installatie bieden we periodiek onderhoud om de levensduur van je airco te verlengen en storingen te voorkomen. Bij Rotterdam Airco staat klanttevredenheid voorop. Daarom hanteren wij transparante prijzen, geven wij deskundig advies en werken wij met betrouwbare monteurs. Onze klanten waarderen ons om onze snelle service, vakkundigheid en klantvriendelijke aanpak. Wil jij genieten van een comfortabel en gezond binnenklimaat, zowel in de zomer als de winter? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies. ✔️ Airco installatie & onderhoud ✔️ Snelle & betrouwbare service ✔️ Energiezuinige oplossingen ✔️ Ervaren specialisten 📍 Werkzaam in Rotterdam en omgeving Beoordeel ons op Trustpilot en deel jouw ervaring met Rotterdam Airco!
Dane kontaktowe
Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam, Zuid Holland, Holandia
- +31103602877
- klantenservice@rotterdamairco.com
- rotterdamairco.com
De monteur testte het apparaat…
De monteur testte het apparaat zorgvuldig voordat hij de klus afrondde.
Zelfs Bij Constante Zon
Zelfs bij constante zon op de gevel werkte alles naar behoren.
ze dachten mee over eco opties zonder…
ze dachten mee over eco opties zonder iets op te dringen
Hij Duwde Licht Tegen
hij duwde licht tegen buitenunit naast keukenmuur en zei gen beweging perfect klein slordigheidje maar gerust
Ze legden rustig ui hoe garantie…
Ze legden rustig ui hoe garantie precies werkt en hoelang
Een week later teruggekomen voor gratis…
Een week later teruggekomen voor gratis controle, echt service
ze waren vanaf het eerste moment…
ze waren vanaf het eerste moment zorgvuldig en bleven dat tot het einde dat gaf vertrouwen
Ik merkte meteen verschil in de…
Ik merkte meteen verschil in de luchtkwaliteit tijdens het allergieseizoen.
ze hadden voor elk onderdeel een tool…
ze hadden voor elk onderdeel een tool en boden gratis een controle aan voor volgend jaar
partner stelde strenge eisen en ze…
partner stelde strenge eisen en ze gingen daar heel respectvol mee om
Ze Gingen Voorzichtig Te Werk En Vroegen
ze gingen voorzichtig te werk en vroegen vooraf of er dieren waren waarmee ze rekening moesten houden
We Hebben 'M Op Zolder Laten Installeren
we hebben 'm op zolder laten installeren en hij houdt de ruimte koel terwijl ik in alle rust kan thuiswerken
boven bleef het altijd warm maar sinds…
boven bleef het altijd warm maar sinds hij langs is geweest is het overal aangenaam, ook beneden bij de keuken
eerlijk advies gekregen van de…
eerlijk advies gekregen van de installateur en duidelijk uitleg
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.