Jeg er kommet i klinikken siden Mette overtog den, for godt og vel 8 år siden - og jeg kunne ikke drømme om at komme andetsteds! Man skal lede længe efter deres ekspertise og faglighed og ikke mindst... Zobacz więcej
Jeg er tilflytter fra Thy, hvor jeg fik phFormula behandlinger og havde en god frisør. Nu har jeg fået en phFormula behandling og en Microneedling behandling hos Michelle, og jeg er rigtig godt... Zobacz więcej
Fantastisk som altid at være hos Roskilde Skønhedsklinik! Jeg elsker alt ved stedet, og min hud har aldrig haft det bedre, siden jeg er startet hos jer 🙏🏻❤️ Det eneste, jeg kunne ønske mig, er,... Zobacz więcej
Har lige fået en 60 min ansigts behandling incl. beauty angel lys terapi. det var en fantastik oplevelse i de mest afslappende omgivelser. Personalet var super imødekommende, og behandleren Sandra, va... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Michelle er helt sikkert et besøg værd ❤️
Var til voks af ben og brazil idag hos Michelle. Så sød, omsorgsfuld og sjov kvinde. Det er ikke sidste gang jeg kommer hos hende ❤️
Tak for en dejlig behandling.
Bedste Skønhedsklinik....
Roskilde Skønhedsklinik er et rigtig dejlig sted. De tilbyder flere ting hvilket er rigtig rart for så behøver man kun at komme et sted.
Altid smilende og virkelig super service!
Varmeste anbefalinger 🤩
Sindssygt dygtige frisører 🤩 Emilie tryller med håret hver gang 💫 Kan varmt anbefale stedet til alle andre 😊
Kun positive oplevelser
Fantastiske og kompetente medarbejdere, med god stemning og service i topklasse ❤️
Jeg benytter frisørerne, som begge er knivskarpe til farve og klip, og har reddet mit hår fra andres mislykkede forsøg. Jeg har nu været fast kunde der i 2 år 😊
Man er sikret gode hænder at være i hos dem 😊
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super behandling
Glad kunde, som kommer igen og igen og igen .......... ☺
Super sted
Super sted
Jeg elsker at komme de har alt samlet på et sted massage .frisør.negle makeup.hårfjerning
Fantastisk personale til næsten ingen penge
Hilsen Karin
Super god oplevelse..
Super god oplevelse..
Fik en spray tan behandling og de var virkelig søde.
De fineste negle i dejlig atmosfære
Jeg kan på det varmeste anbefale stedet hvis du skal have din negle gjort pæne. Shellak lagt på af Ada er bare flot. Stemningen på stedet er utroligt venligt og roligt. Behandling og resultat er altid tip top. Jeg har prøvet flere steder, men vælger altid RSK hvis det er til at få en tid ;)
uprofessionel!!!
fik modelleret akrylnegle sammen med at laaaangt foredrag om hvor meget bedre det var op opbygge negle istedet for påsætning med tipper, fint så det da også ud i 2 dage!!!! hvorpå de første 3 knækkede af og de 2 efter 5 dage, det skal lige nævnes at jeg absolut ikke har neglebelastende arbejde. 700,- lige ud af vinduet!!!😠
Super dejlig
Et dejligt sted. dygtig personale, som hygger om kunderne og de.er super dygtige de bedste anbefalinger herfra
Professionel og venlig betjening
Jeg har prøvet både forskellige ansigtsbehandlinger, neglebehandlinger og sugaring.
Kvaliteten er i top og personalet er supersøde og dygtige!
Gavkort i sidste øjeblik
Jeg skulle give min mor et gavekort til roskilde skønhedsklinik da en anden gave var gået i vasken.
Jeg kontaktede klinikken da jeg var desperrat d. 23 dec. over at jeg ikke havde en gave til min mor.
Ejeren Trine, fortalte min at jeg kunne købe gavekort via. deres webshop og selv printe gavekortet ud med det samme. Så fedt at jeg kunne det. Jeg kunne selv vælge design af gavekortet så det passede med juledesign.
Jeg syntes alle andre skønhedsklinikker burde have denne detajle som man ikke skal hente flere dage på et fysisk gavekort.
God jul til alle jer og godt nyrår.
// Sofie
Frygtelig dårlig behandlinger og service!!
Fraråder alle at få behandling hos Roskilde Skønhedsklinik.
Deres spraytan er med fejl og eyelash extensions har en holdbarhed på KUN 5 dage!!
De svarer ikke på henvendelser fra kunde og jurist.. Pas på!