Rosenklinikken | Tandlæge ved Nørreport station Recenzje 16

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

1. Zdrowie i medycyna

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Rosenklinikken er et lille, men effektivt tandlægeteam, med base i indre by. Vi ligger ikke fem, men to minutter fra Nørreport Station – mere centralt bliver det simpelthen ikke. At vores team kun består af fire ansatte, sikrer dig en god og personlig service.

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Uanset hvem jeg bliver taget imod hos Rosenklinikken…

Uanset hvem jeg bliver taget imod på Rosenklinikken, så bliver jeg altid overrasket over, hvor søde, snaksaglige og rare de alle sammen er.
Denne gang var det Pia der tog imod mig, og sikke en dejlig person.

Nu ved jeg ikke om der er specielle regler, men hvis man kunne være med til at støtte jeres rejser til udlandet, når man alligevel skal betale - det ville være fedt.

De bedste hilsner
Nicki

1 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

jeg er så glad for at jeg skiftede til…

jeg er så glad for at jeg skiftede til rosenklinikken, fra Aller første dag jeg var hos dem og til nu har jeg kun gode ting at sige om dem, de er super søde og professionelle, jeg har dårlige tænder og havde meget der skulle lavet da jeg kom hos dem første gang og har haft det i mange år men har altid udskudt at få det lavet da jeg ikke var glad for min gamle tandlæge, men nu er alle mine tænder fikse. 5 stjerner fra mig, ku jeg gi mere havde jeg gjort det.

1 stycznia 2021

Unik tandpleje

Rosenklinikken tilbyder en helt unik tandpleje - topprofessionel, super kundevenlig og altid i en venlig og behagelig atmosfære. Kan kun anbefales 120 procent - og jeg er kommet der i 25 år med skiftende tandpleje-udfordringer, så jeg har ikke bare haft et par heldige besøg.....

13 marca 2017

Excellence & Lots of Heart

My honest experience:

Not only are the employees at Rosenklinikken amazingly professional, kind, well-equipped for handling people afraid of going to the dentist, also the clinique is genuinely 'hyggelig'.

The focus on social inequality when it comes to oral health and well-being makes my choice of dentist an easy one.

28 lutego 2017
Oceniono na 5 z 5

Sæt dig i tandlægestolen med ro i sindet

At sætte sig i tandlægestolen er en tillidssag. I princippet ved du ikke, hvad tandlægen gør eller hvad det koster. Men sådan er det ikke på rosenklinikken. Tandlægen fortæller, hvad hun ser, hvad hun vil gøre og hvad det koster og hvilke evt billigere alternativer, der er. Og så er hun grundig og dygtig, hvilket jo i sidste ende er det vigtigste. Stemningen på klinikken er varm og rar. Indretningen er ligesom en ældre lejlighed med sofa og dybe stole.

28 lutego 2017

Sød og professionel behandling

Havde en virkelig god oplevelse hos Elisabeth og co. Da jeg fik ordnet tænder hos Rosenklinikken. Skulle have lavet en krone mens jeg var gravid og Elisabeth gennemgik alle stadier af behandlingen med mig og forsikrede mig om at alle hensyn blev taget i forbindelse med min graviditet (fx mht røntgen). God pris og virkelig sød og professionel behandling. Jeg følte mig i meget trygge hænder og giver dem min varmeste anbefaling!

29 stycznia 2017
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej