Bij plaatsen van dakdoorvoer hebben wij…
Bij plaatsen van dakdoorvoer hebben wij zeer goede ervaring met OM roofservice. Zij zijn goed bereikbaar en denken goed mee in oplossingen. Factuur is daardoor na werkzaamheden bijgesteld in ons voordeel.
"Betaalbare en duurzame dakmaterialen voor iedereen". Dat is de ambitie van Roofdirect. Roofdirect is gestart vanuit de ambitie dat -de juiste- goede professionele dakmaterialen voor iedereen eenvoudig bereikbar moeten zijn. Daarom staan wij bij Roofdirect voor de Roofdirect voordelen: + Goed en goedkoop Roofdirect biedt uitsluitend zorgvuldig geselecteerde A-merk dakmaterialen rechtstreeks vanuit de fabrikant. + Gemakkelijk en snel Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken en uw bestelling plaatsen. Wij bezorgen binnen 1-3 werkdagen in Nederland en België tegen vaste tarieven. Wilt u (gratis) persoonlijk advies, of heeft u vragen over uw klus? Dan is onze deskundige klantenservice u graag van dienst.
Holandia
Ik heb goed advies gekregen via klantenservice. Levering van professionele materialen. In mijn geval was in verband met de grootte van de bestelling de levering door een transportbedrijf met een vrachtwagen, en niet met een klein busje van de bekende koeriersdiensten. Goed dit even af te stemmen in verband met bereikbaarheid en aflevermoment.
Alles vlgs afspraak geleverd.goed meegedacht met de te verrichten klus,en met nuttige adviezen.
Tijdens het afrekenen van de gevulde winkelmand werd ineens de prijs aangepast. We kwamen met de bestelde producten op €250 totaal, toen er afgerekend moest worden was het ineens €340.
Contact gehad met klantenservice.
Antwoord: ze hadden net toevallig de prijs aangepast. U zult net als mij begrijpen dat dit een leugen is natuurlijk.
Ze konden me ook niet tegemoet komen met een aanbod.
We zijn echt niet het type mensen die snel een negatieve review schrijven maar we vonden dit te ver gaan.
Onderstaande reactie van Roof-direct is ook weer een leugen helaas. Er is mij absoluut niets aangeboden.

Odpowiedź od Roof Direct
Glasheldere communicatie, ijzersterke kwaliteit en een steengoede levering. Roof Direct is voor mij een vertrouwde keuze betreft dakmaterialen, mede door de deskundige en vriendelijke medewerkers die met mij meedenken. Aanradertje!
Ik wilde een overkapping bedekken maar wist niet welk materiaal hiervoor geschikt was. Gelukkig heb ik uitstekend advies gekregen van de klantenservice! Bedankt heren. Alle materialen kwamen spoedig binnen, betere service had ik niet kunnen verwachten!
Wij zijn sinds kort bezig met het bouwen van ons huis ,maar konden nergens de producten vinden waar we naar opzoek waren tot dat we bij Roofdirect terecht kwamen. De producten zijn van top kwaliteit en super snel geleverd. De klantenservice was ook super behulpzaam met het beantwoorden van vaktechnische vragen. Ik zeg helemaal super.
Ik ben goed geholpen door de medewerkers van roof-direct, veel vakkennis. Perfect materiaal en snel geleverd! Zeer tevreden
Snel en makkelijk besteld via de handige website. Ik kom hier zeker terug!
EPDM op maat besteld, goed geholpen, snelle levering, gewoon top!!
Geweldig geholpen! De medewerkers waren zeer behulpzaam en het bestellen via de website ging zeer gemakkelijk en snel. Producten waren ook van goede kwaliteit. Zeer tevreden.
Snelle levering, top product en heel vriendelijk personeel. Ze hebben me erg goed geholpen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.