Had een longsleeve gekocht die helaas kwa kleur toch niet bij mij paste. Nadat ik moeite had met de retour zending ben ik super snel en lief geholpen. Ook was het snelle verzending en mooi verpakt.
Had de service afdeling bericht niet helemaal tevreden te zijn over een geleverd shirt. Hierop hebben ze erg snel gereageerd en mij snel een oplossing geboden. Meer dan tevreden over de snelheid en de... Zobacz więcej
Snelle verzending en hele leuke artikelen en een verpakking met je naam erop is een extra leuk detail. Eigenaar geeft duidelijk om zijn klanten !
Longsleeve besteld en echt topkwaliteit! De stof voelt stevig en comfortabel aan. Zag het merk al veel op festivals.
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Snelle levering en top kwaliteit kleding, zeker bestellen hier!

Odpowiedź od RONANSTUDIO
Mooie producten, goeie kwaliteit en snelle service. Verder ook weer een mooie collectie!

Gister avond 23:40 besteld. Nu al (volgende dag) in huis. Echt top dit

Odpowiedź od RONANSTUDIO
Kwaliteit is top! gister besteld en vandaag ontvangen!

Odpowiedź od RONANSTUDIO
Meerdere items gehaald en de kwaliteit is top + goeie service

Odpowiedź od RONANSTUDIO
Longsleeve gister besteld en vandaag binnen gekregen! Top serves dit!!!

Odpowiedź od RONANSTUDIO
Snelle verzending en goeie kwaliteit kleding!

Odpowiedź od RONANSTUDIO
Al eerder en recent nog wat besteld echt top kwaliteit. Ik ga er zeker vaker iets bestellen ❤️

Odpowiedź od RONANSTUDIO
Ik had een probleem met de betaling, maar het werd direct geregeld door de klantenservice, echt top!

Odpowiedź od RONANSTUDIO
Al bijna 2 weken aan het wachten, niks binnen! Website zegt dat ik niks heb besteld, terwijl het geld van mijn bankrekening af is!

Odpowiedź od RONANSTUDIO
Kleding heeft een zeer goede kwaliteit en het bezorgen is heel erg snel!

Odpowiedź od RONANSTUDIO
Ik had laatst wat besteld bij Ronan Studio en ik was zeer verbaasd van de goeie kwaliteit en snelle levering.
Zeker een aanrader!