Bra kundservice, jag ringde och fick snabbt svar med tydliga besked om produkter och beställning. Vi beställde en ecoRoll och trycket är mycket fint. Väskan är lite svag men det var exakt vad som besk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kundmottagning 1 stjärna, resultatet 5. Mallen som skulle visa placering/storlek av vår bild visar hur en söm sys i flaggan, vilket från vårt perspektiv är helt ointressant. Kundtjänsts "förklaring" o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Väldigt bra och proffsig hjälp! Trevligt bemötande, och den akuta leveransen vi bad om kom precis som utlovad på rätt datum! Utöver detta var produkterna precis som på bild och som önskat. Supernöjd!
Reakcja na opinię
Levererade produkten på utsatt tid med marginal. Väldigt flexibla med tillägg vid köpet. Kom till fabriken för upphämtning och behövde en fot till beachflaggan vilket personalen löste smidigt och med... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
2007 öppnade vi portarna till vad som skulle komma att bli en av Sveriges största e-butiker för event och expoprodukter. Vi skapade oss snabbt ett namn i branschen och i takt med att e-handeln i stort ökade, så växte även vår butik. Vi delade från början lokal med en skylttillverkade, men vi har sedan dess flyttat till en modern fastighet som är anpassad efter våra behov. Vi trycker och slutmonterar nästan samtliga av alla produkter som ni ser på vår hemsida. Vi är stolta över att vi är en av få fabriker i vår storlek som har egen tillverkning i Sverige.
Napisane przez firmę
Fabriksvägen 33, 37530, Mörrum, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Vi på Scandinavian Drone har flera gånger köpt rollups och mässväggar på Rollup-Kungen och är supernöjda. Har varit där och hämtat upp varor eller fått dom skickade med express. Snabb och bra leverans!

Odpowiedź od Rollup-Kungen
beställningen var i exakt den skick jag ville ha

Odpowiedź od Rollup-Kungen
Rollup-Kungen har en webplats som är lättnavigerad, har bra prisbild och bra leveransalternativ. Det är lätt att komma tillbaka och beställa nya rollups.

Odpowiedź od Rollup-Kungen
Snabb återkoppling, väldigt nöjd med leveransen och servicen. Kan varmt rekommendera.

Odpowiedź od Rollup-Kungen
Snabb leverans och snyggt resultat.
Beställde två stycken banderoller för att ha vid ett event. Leveransen var snabb och banderollerna blev väldigt snygga.

Odpowiedź od Rollup-Kungen
Det var smidigt och enkelt att beställa och kundtjänst bekräftade och tog in de uppgifter som jag hade glömt så bara positivt upplevelse och dessutom snabb leverans trotts alla mellan dagar.

Odpowiedź od Rollup-Kungen
Snabb leverans och support inkl ändrad order på telefon med perfekt resultat.

Odpowiedź od Rollup-Kungen
Snabbt och trevligt bemötande med utmärkta produkter.
Trots att det blev bråttom blev resultatet mycket bra och slutkunden väldigt nöjd. Som beställare fick jag snabb återkoppling för att säkerställa bästa resultat. Mycket tacksam för bra bemötande och service. Rekommenderas varmt!