Rollup-Kungen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bra kundservice, jag ringde och fick snabbt svar med tydliga besked om produkter och beställning. Vi beställde en ecoRoll och trycket är mycket fint. Väskan är lite svag men det var exakt vad som besk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Väldigt bra och proffsig hjälp! Trevligt bemötande, och den akuta leveransen vi bad om kom precis som utlovad på rätt datum! Utöver detta var produkterna precis som på bild och som önskat. Supernöjd!

Oceniono na 5 z 5

Levererade produkten på utsatt tid med marginal. Väldigt flexibla med tillägg vid köpet. Kom till fabriken för upphämtning och behövde en fot till beachflaggan vilket personalen löste smidigt och med... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Väldigt trevligt bemötande genom hela processen👍 Hade mest kontakt med Frida som var toppen🌻(vilket även övriga inblandade var😊) Vi krånglade en del med vår beställning men det var aldrig några s... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z znakami i szyldami
  2. Drukarnia
  3. Druk cyfrowy
  4. Sprzedaż internetowa

Napisane przez firmę

2007 öppnade vi portarna till vad som skulle komma att bli en av Sveriges största e-butiker för event och expoprodukter. Vi skapade oss snabbt ett namn i branschen och i takt med att e-handeln i stort ökade, så växte även vår butik. Vi delade från början lokal med en skylttillverkade, men vi har sedan dess flyttat till en modern fastighet som är anpassad efter våra behov. Vi trycker och slutmonterar nästan samtliga av alla produkter som ni ser på vår hemsida. Vi är stolta över att vi är en av få fabriker i vår storlek som har egen tillverkning i Sverige.

Välkommen till Rollup-Kungen!

Napisane przez firmę

Kundservice
Vi vet att du som kund är vår ambassadör, och har som mål att ha 100% nöjda kunder. Har du några som helst frågor - ring eller mejla!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Snabb leverans mm

Snabb förståelse av designändring

20 maja 2026

Hej Peter,

Det låter som vi hanterat din order precis som vi ska.
Vi tackar för detta omdöme och hoppas få hjälpa till vid fler tillfällen.

Oceniono na 5 z 5

Det var enkelt att beställa

Det var enkelt att beställa, men också löftet om leveranser som de löste med bravur 🎉

19 maja 2026

Hej Mikael,

Vad roligt att du upplever det enkelt att beställa.
Och att vi löst saker med bravur!! Härligt att höra.

Hoppas ni har mycket glädje av er produkt.

Allt fungerade

Höll tiden, erbjöd dyrare alternativ kostnadsfritt när den beställda varan inte fanns tillgänglig.

19 maja 2026

Hej Agneta,

Vad bra hanterat av vår kundservice.
Det är precis såhär vi vill jobba.

Och att vi håller tiden är det bästa!

Lösninsorienterade

Vi hade ett litet missförstånd med produktionstiden. Rollupkungen hörde av sig och vi kom tillsammans fram till en alternativ produkt med kortade leveranstid. Vi är nöjda med resultatet!

18 maja 2026

Hej Fredrik,

Vad roligt att allt löste sig trots missförstånd.

Extra roligt att ni är nöjda med resultatet.
Vi hoppas få höra av er igen i framtiden!

Good quality and very good service

Good quality and very good service

11 maja 2026

Hi Askar,

Thank you very much for your kind review!
We're delighted to hear that you are happy with both the quality of our products and the service you received.

Customer satisfaction is very important to us.

We truly appreciate your support and look forward to serving you again in the future.

Oceniono na 1 z 5

Tyvärr är jag riktigt missnöjd med…

Tyvärr är jag riktigt missnöjd med Rollup-kungens service.

Jag har fortfarande inte fått min roll-up. Skulle ha fått den i början på förra veckan, det sluta med att jag själv måste ta tag i det för att åka och hämta upp produkten.

11 maja 2026

Hej Anton,

Vi beklagar verkligen att leveransen inte kom fram som förväntat och förstår att det skapade problem för er.

Din order lämnade vår produktion och överlämnades till fraktbolaget på utsatt datum, men därefter uppstod förseningar i deras hantering. Enligt fraktbolagets spårning gjordes även ett leveransförsök den 22/5, men försändelsen kunde då inte levereras.

Vi var i kontakt med fraktbolaget under ärendet och försökte hjälpa till med den information och de alternativ som fanns tillgängliga, bland annat möjligheten att hämta försändelsen på terminal.

Vi är ledsna att leveransen inte fungerade som den skulle och att upplevelsen därför blev negativ. Tack för din återkoppling – vi tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra kommunikationen kring leveranser och förseningar.

Bra leveranser!

Trots den beställning hann Rollupkungen leverera i tid! Grymt jobbat!!

8 maja 2026

Stort tack Gustav!

Vad roligt att höra att vi hann leverera i tid trots kort framförhållning.

Tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

Snabbt leverans och kombinerat med…

Snabbt leverans och kombinerat med kvalitet

5 maja 2026

Tack Angelica!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Otroligt bra service

Otroligt bra service. Vi missade mailkontakt och fick då hjälp med expressleverans trots att det var vi som gjort felet. Bra kvalitet och rimligt pris.

Odpowiedź od Rollup-Kungen

Stort tack Annette för de fina orden!

Vi är glada att vi kunde hjälpa till trots tidspressen och att allt löste sig på bästa sätt.

Härligt att höra att du blev nöjd med både kvalitet och service.

Snabbt och bra

Tack Jonas!

Enkelt, snabbt och bra – precis så vi vill att det ska kännas 😊 Välkommen tillbaka framöver!

Fantastiskt

Fantastiskt. Trevligt bemötande, fina beachflaggor och snabb leverans, stort tack!

Odpowiedź od Rollup-Kungen

Stort tack för det fina omdömet!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, beachflaggorna och leveransen.

Det betyder mycket för oss.

Oceniono na 5 z 5

Lätt att navigera på sidan

Lätt att navigera på sidan, mata in sina önskemål och lägga sin beställning. Väldigt snabb och smidig leverans. Riktigt nöjd med produkten.

3 maja 2026

Tack så mycket!

Kul att höra att både webbplatsen och beställningsprocessen fungerade smidigt för er.

Härligt att produkten motsvarade förväntningarna.

Bäst

Bra bemötande, Snabb leverans, grym kvalité.

28 kwietnia 2026

Stort tack Ted!

Vi uppskattar verkligen din feedback om både bemötande, leverans och kvalitet.

Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver.

Supersmidigt

Supersmidigt! enkelt att beställa och snabb leverans. tydliga vilkor.

29 kwietnia 2026

Tack Erik!

Vad roligt att höra att beställningen upplevdes smidig från start till mål.

Vi uppskattar att du lyfter både leveransen och tydligheten på sidan.

Oceniono na 5 z 5

Från viss oro till en mer än nöjd kund

Från viss oro till en mer än nöjd kund!
Vi lyckades tack vare ert professionella agerande och kunnande!
Snygga trycksaker och jag blev ju riktigt snygg på RollUp:en.
Tack!

27 kwietnia 2026

Odpowiedź od Rollup-Kungen

Stort tack Anders för de värmande orden!

Vi är väldigt glada att vi kunde hjälpa till och skapa ett resultat du känner dig riktigt nöjd med.

Och vi håller med – rollupen blev riktigt snygg! Alla tre till och med :)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej