Vi trengte ny frys og kikket rundt for å finne en grei. Det er jo ikke dyre greier vi trengte, men butikkene vi kikket i først tok ganske mye for både levering og henting av gammel ødelagt frys. Da bl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rolfs Elektro var både rask og svært behjelpelig i responsen deres. De svarte på alle spørsmålene mine på mail, og også da jeg ringte dem på telefon. Jeg har bostedsadresse i Bergen, men det var ikke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aldri kjøp oppvaskmaskin her , i hvert fall aldri bruk deres kompentanse fra sentralbordet . Elendig kundeservice også når man tar kontakt på e-post. Hadde lagt fra meg dette irritasjonsmomentet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har handlet fra Rolfs to ganger nå. Service uten sidestykke! Man føler at man blir satt pris på som kunde, det er alltid god kommunikasjon og hyggelige mennesker. Prisnivået er godt og konkurransedykt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rolfs Elektro - vi kan hvitevarer! Hos oss får du god service og et smil med på kjøpet, og i tillegg gratis levering i store deler av Agder.
Øvre Fergested 1, 4614, Kristiansand S, Norwegia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Unngå alt som har med vaskemaskin å gjøre hos dem! Man venter uker/måneder på riktig hjelp! Tragisk.

Odpowiedź od Rolfs Elektro
Elendig kundeservice også når man tar kontakt på e-post.
Hadde lagt fra meg dette irritasjonsmomentet , men at dem svarer et halv år etterpå er like dårlig og det vil si jeg har hatt en ny oppvaskmaskin i boden i 6 mnd nå siden den ikke passet og jeg ikke har bil, egentlig skulle den komme å hente maskinen dagen etterpå 😅

Odpowiedź od Rolfs Elektro
Jeg bestilte en oppvaskmaskin , hadde valgt en selv enn hun sa den ikke passet og fant bare en annen . Da den kom passet ikke det jeg hadde spurt om . Og det kostet meg over 1000kr . Dem tilbøy meg avslag for det men jeg spurte om det var di 1000 kr som ble brukt for det skulle jo bare mangle men da fikk jeg ikke noe svar. Fikk dårlig og kort svar da jeg klaget, og da jeg svarte tilbake var det null svar og nå har det vel gått 4 uker 😅 og hun solgte meg seff en Bosch , noe jeg har kjøpt på Rolfs elektro en gang før,og den virket bare 6 mnd og da klaget jeg også uten å få svar en gang når jeg var 20 år og hadde kjøpt alle hvitevarene mine der , så erfaringen er dårlig med både Rolfs og Bosch merket men det var den maskinen jeg måtte ha sa hun, og enda «bedre» at hun spør rørleggeren om han har fagbrev eller om hun kan snakke med en som har. Neste gang forslår jeg at dem som ringer å vil kjøpe maskin får dem den selv har valgt og som passer , men sist men ikke minst , at kundeservicen er fin om noe er galt med produktet, så det uansett er hyggelig å snakke sammen

Odpowiedź od Rolfs Elektro
Bestilte tørketrommel på nett, men fant ikke noe alternativ for frakt. Ringt inn, og mannen på lageret fant ikke ordren min som var sendt og betalt. Han sa han skulle sjekke og ringe opp igjen. Det gjorde han 5 minutter etterpå, og alt med orderen og frakt var ordnet.
Fikk leveringen til avtalt tid, og spurte de hyggelige budene om de kunne ta med ett gammelt kjøleskap jeg hadde stående også i retur. Selvfølgelig skulle de gjøre det. Og ikke nok med at de leverte og hentet, de plasserte, monterte og tok med søppelet i retur også! Vaskemaskinen min ryker snart, og den nye kjøper jeg hos Rolfs!

Odpowiedź od Rolfs Elektro
Hyggelig betjening og installatører som ordnet raskt opp da jeg hadde bestilt feil maskin på nettet uten noe problemer.

Odpowiedź od Rolfs Elektro
Rask og flott levering. Tar med seg den gamle driten, så man slipper å kaste det selv.

Odpowiedź od Rolfs Elektro
Bestillingen ble raskt bekreftet og levert. Jeg opplevde god service og hyggelige ansatte.

Odpowiedź od Rolfs Elektro
Alltid god service, god oversikt på varer som er tilgjengelig på lager. Leverer og tar retur på ødelagt elektrisk utstyr. Anbefales .

Odpowiedź od Rolfs Elektro
Bra kundeservice og levert på døra til avtalt tid. Tok med emballasje mm tilbake

Odpowiedź od Rolfs Elektro
Very good communication and excellent service, delivered as promised. Only let down by Bring, who failed to deliver to my door as requested. Despite talking to the driver to explain my address, whilst I was at home, I received an email saying that he had tried to deliver the package but no one was home. Rolfs Elektro, highly recommended, thank you.

Odpowiedź od Rolfs Elektro
Super service, hyggelig folk som kom med varene og hjalp meg masse. Super fornøyd, kommer til å bruke dere videre fremover også!

Odpowiedź od Rolfs Elektro
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.