Thorupstrand Røgeri Recenzje 728

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi har jo fulgt jer på TV i den serie der kører også da I startede røgeriet, nu skal vi lige smage os igennem så får vi se

Oceniono na 5 z 5

Kvaliteten i absolut top. Dejligt at smage helt friskfangede rødspættefileter igen. De røgede ål var lige så gode. Det varer ikke længe, før jeg bestiller igen.

Oceniono na 5 z 5

Netop modtaget de lækreste fisk fra Thorupstrand Røgeri , på dagen det var bestilt og godt pakket Ind i is og derudover lidt mundgodt og en rabatkupon til næste køb. Den røgede ål, den røgede laks... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep rybny
  2. Delikatesy mięsne
  3. Produkcja żywności
  4. Dostawca produktów spożywczych
  5. Jedzenie z dowozem
  6. Targ rybny

Napisane przez firmę

Bestil frisk fisk og skaldyr fra Thorupstrand Røgeri. Leveret lige til døren hele året rundt. Vi tilbyder Danmarks bedste røgvarer. Samt har vi kvaliteten 100% i højsædet når det kommer til frisk fisk, lækre røgvare og hjemmelavet delikatesser.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Dårlige fiskefrikadeller

Var forbi søndag d.15/6 og bestiltte en chilli laks og 3 fiskefrikadeller. Chilli laksen var ok, men fiskefriadellerne, var de ringeste jeg nogen sinde har smagt, grove, stadig med skindrester i.. Købte 3 og smed 2,75 ud. Bestillingen var også meget lidt salgsparat, vi skulle spørge os frem for alt.

15 czerwca 2025

Super lækker fisk

Super lækker fisk. Både de friske rødspætter og den røget laks. Vores første levering, men bestemt ikke den sidste.

5 czerwca 2025
Oceniono na 3 z 5

At det er en stor og flot fisk kasse.

Jeres fiskefrikadeller var meget løse idet og meget grove. Remoulade er ikke lige vores smag men den varm røget laks salat smager bare godt og det gør den kolde røget laks også. Alt det andet ser godt ud, vi glæder os til at spise noget mere fisk.

22 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Min påskefrokost har aldrig været bedre

Bestilte fiskekasse 2 pers, varmrøget laks, ål og torskefilet, alt var godt emballeret også med rigelig is. Duften var lækker både på røgvarer samt den friske fisk Det meste blev anvendt til påskefrokost, hvor alle gæster var så begejstret for smag og konsistens, at hele fiskedelen af frokosten blev spist op, første gang jeg har haft for lidt mad på bordet :-)

16 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Købt røget ål og rejesalat

Vi bestilte røget ål og rejesalat til vores påskefrokost. Det var nemt at bestille, kom som planlagt og leveret med is, så det kunne holde sig til vi kom hjem fra arbejde.

Det var smagt virkelig godt

Det gør vi gerne igen.

16 kwietnia 2025

Super super lækkert

Super super lækkert, fik en påske anretning til 5 pers. Det var så fint, fiskefileter smagte så godt lækker marineret sild, pragtfuld laks, og rejer der smagte så dejligt, ja vi kunne blive ved, vi og vores gæster nød det, absolut ikke sidste gang vi bestiller hos Thorupstrand røgeri.

15 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej