Der manglede et produkt i min ordre, skrev til dem en søndag omkring dette. Fik svar samme dag at produktet villle blive sendt med det samme, inklusiv nogle vareprøver. Fantastisk kundeservice 👍🏻
Fantastisk behandling af ordre. Trods jeg bestilte på en helligdag, nemlig 2. påskedag, fik jeg senere på dagen besked om, at min pakke var indleveret til forsendelse. Så ENESTE grund til, at jeg ikk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den hurtigste levering ever... Bestilte en powerbank mandag og havde den tirsdag, mindre end et døgn efter :-) Derudover god pris, og alt virker som det skal - topkarakter herfra.
Napisane przez firmę
I rodekassen finder du det du mangler til en god pris. Masser af kvalitetsvarer på lager
Nattergalevej 24, 2970, Hørsholm, Dania
- info@rodekassen.com
- rodekassen.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Fine produkter og hurtig levering

Odpowiedź od Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler
Jeg har nu skrevet 3 mails og ringet 10…
Jeg har nu skrevet 3 mails og ringet 10 gange hvor der er lagt besked. Intet svar, hverken på mail eller telefon!!!! Står nu med en Neakasa N3 robotstøvsuger til 4.000,-, som ikke virker og stadigvæk med garanti. Hvorfor vender I ikke tilbage??? Dælme dårlig stil.

Odpowiedź od Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler
Nemt og ikke mindst hurtigt.

Odpowiedź od Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler
Hurtig ekspedition af to varer som…
Hurtig ekspedition af to varer som faktisk blev sendt hver for sig da den ene ikke var på lager. Med fri fragt er det jo ret god service.
Hurtig levering og lækkert produkt til…
Hurtig levering og lækkert produkt til billigste pris 🤩

Odpowiedź od Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler
Lynhurtig levering og kanon kundeservice
Jeg bestilte et termometer, som jeg modtog lynhurtigt. Desværre var der en lille fejl ved det. Jeg skrev til Rodekassen samme aften og fik hurtigt svar. Allerede dagen efter var et nyt på vej til mig. Super service og masser af anbefalinger herfra.

Nemt og hurtig levering
Nemt og hurtig levering. Købte et koblingspunkt og det virker efter hensigten.
Produktet blev hurtigt leveret.

Odpowiedź od Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler
Super hurtig levering og god pris.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.