Rocketplay Partners

1. Casino

RocketPlay Partners is an experienced gambling affiliate program. We offer stability, transparency, and reliability. No questions but detailed statistics and brilliant promo

Betrug … vorsichtig die dürfen in…

Betrug … vorsichtig die dürfen in Deutschland nicht anbieten die haben für den deutschen gesetz keine licence deren onlinecasino in deutschland ANZUBIETEN..

Die denken in deren AGB können die schreiben was die wollen aber die dürfen es nicht in Deutschland anbieten..

Als ich fragte wurde mein konto geblockt , meine auszahlung in höhe von 1300€ einfach geklaut.

Habe alle beweise werde mit anwalt vor dem gericht gehen ..

Answer: you cant help me first you just took my winnings 1300€ and i emailed yesterday that if i dont get my money till end of the day i will sue your company to the court because you cant OFFER in GERMANY .. this will be more wxpensive for you for breaking the German LAW

Rafi is my name

1 kwietnia 2026

Hi!

Thank you for your feedback. Can you please send your ID or email to identify and help you

Top Casino

Top Casino. Mit guten Service.

8 marca 2026

Dear Alexander Botha,

Thanks for your review! Have fun :)

Rocketplay Partners Team

Don’t payout if you just deposit without taking any bonuses they offer

Once again I’m writing about these guys! This past week I’ve put a good amount n with no return or much bonus rounds! Deposit my money and goes to zero within minutes at a 2$ wager! Seems they don’t like to payout if you just deposit without taking any bonus they offer. I don’t think that is fair! I don’t know how they can have almost 5 star rating. I give them 1 star for the fact that when you do cash out, it’s usually within an hour or so.

12 września 2025

Dear John Wilson,

Thank you for your feedback. Can you please prove me your ID so I can check all the information

Rocketplay Partners Team

Molto bella, mi trovo molto bene

Un'educazione molto soddisfatta, mi trovo molto bene molto bella

5 września 2025

Dear Doina,

Thank you for your feedback! So glad to have you :)

Nice casino.

7 czerwca 2025

Dear Lukas,

Thank you for your feedback. Have a nice game :)

Sincerely, Rocketplay Partners Team

I used the casino one and now go to…

I used the casino one and now go to another step. really comfortable site, good support and clear platform! recommend!

5 grudnia 2024

Dear Will,

Thank you for your feedback. We are glad to hear about your superb experience with us and our products!