1. Sklep z odzieżą męską

Informacje o RockDenim.com

RockDenim.com har som vision att alltid erbjuda unika kläder med attityd.

På RockDenim.com ska du hitta snygga unika kläder & accessoarer som få eller ingen säljer i Sverige. Hos oss ska du alltid hitta det där snygga plagget som gör att du skiljer dig ut ut mängden och kunna spegla personlighet & identitet i valet av stil.

4,3

Doskonała

9 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Nie można dokonać opłaty karta Visa PL

Nie można dokonać opłaty karta Visa PL. Bez sensu.

10 kwietnia 2025

Hi Tomasz!

Thank you for your feedback. We do accept Visa and Mastercard, including cards issued in Poland. If you're experiencing any issues at checkout, please try a different browser or device. You're also very welcome to contact us, and we’ll be happy to assist you further! 😊

Have a great day!

Best regards Rockdenim Team

Nie przyjmuje zapłaty z polskich kart…

Nie przyjmuje zapłaty z polskich kart kredytowych. Płaciłem dwa razy: kartą PEKAO sa, oraz mBank - do momentu płatności wszystko szło ok. Po zakupie przychodzi informacja że płatność nie powiodła się.

Porażka

20 lutego 2025

Odpowiedź od RockDenim.com

Bardzo przepraszamy za niedogodności. W związku z pojawiającymi się problemami tego typu, zdecydowaliśmy się na zmianę metody płatności. Już niebawem przejdziemy na działający w Polsce system płatności Klarna. Na chwilę obecną ani dostawca płatności ani Bank nie potrafią zdiagnozować gdzie leży problem. PoDrawiamy, RockDenim

Niestety nie można dokonać opłaty .

Niestety nie można dokonać opłaty .
Nie polecam.

23 grudnia 2024

Odpowiedź od RockDenim.com

Hi! Thank you for your feedback. We're sorry to hear that you experienced issues with the payment for your order.
At the moment, we only offer card payments, but we hope that more payment options will become available soon.
Wishing you a great day and a Happy New Year! :)

Koszulka przyszła źle uszyta…

Koszulka przyszła źle uszyta reklamowałem . Przyszła druga i to samo. Zresztą tak bliżej przyglądnąć się na zdjęcia koszulki na modelu to widać, że źle leżą.

16 września 2024

Hi!

Thank you for your review! We’re really sorry to hear that!
Please contact our customer service, and we’ll look into this further :)

Have a great weekend! :)

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (9072 recenzji)