RoboHome Recenzje

3,9

Het bestelde product werkt na slechts twee weken gebruik al niet meer. Bovendien doet de klantenservice er alles aan om een terugbetaling te vermijden. Zeer teleurstellende ervaring. Ik raad dit bedri... Zobacz więcej

After a long search for power wheels to my Robomow 635 PRO S I ended up with several distributors showing the item on their home page but all with the text "not available". RoboHome was the only d... Zobacz więcej

1. Sklep AGD
  2. Dostawca części do urządzeń AGD
  3. Usługi dla biznesu
  4. Sklep RTV

RoboHome is een innovatief bedrijf dat zich richt op het automatiseren van taken met behulp van geavanceerde robottechnologie. Ons doel is om het dagelijks leven gemakkelijker, efficiënter en aangenamer te maken door slimme oplossingen te bieden die naadloos integreren in woningen, bedrijven en onderwijsinstellingen.

Dobra

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

3,9

Heerlijke veilige lampjes om de trap 's…

Heerlijke veilige lampjes om de trap 's avonds veilig op en af te lopen. Goed concept, eenvoudig, compact en gemakkelijk te plaatsen, staand op de treden of zwevend geschroefd aan de zijkanten. Warm licht (voor led-lampjes), energiezuinig, want ze branden alleen bij het naar boven of beneden gaan en doven dan heel snel. Doosjes zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

10 października 2020

Hayward SharkVac XL Pilot gekocht

Een Hayward SharkVac XL Pilot gekocht. Top apparaat. Zuigt alles netjes op, incl grote bladeren. Filter handig te reinigen en trolley zeer gebruiksvriendelijk. Service RoboHome perfect. Site zeer uitgebreid qua info, overzichtelijk. Snelle levering, goed verpakt. Ik raad iedereen aan hier te kopen! Een dikke 10 verdiend

20 września 2020

We hebben twee honden die veel haar…

We hebben twee honden die veel haar verliezen, maar zuigt het haar, vuil, kruimels en alles wat je maar kunt bedenken met gemak op. Hij is verrassend stil en als hij klaar is met schoonmaken, gaat hij naar huis om zijn kleine draaiende borstels uit te rusten voor zijn volgende uitdaging.

19 września 2020

Rectificatie op mijn vorige review

Na mijn vorige review waarin ik naast de hele goede en adequate service, als minpuntje melde dat de retourkosten van het kapotte product voor mijn eigen rekening kwamen, kreeg ik direct een mail met de mededeling dat ze inderdaad vergeten waren me een retourticket bij te voegen. De kosten heeft RoboHome inmiddels aan mij vergoed. Top service en een uitstekende webwinkel 👍

10 września 2020

Hobot 388 detergent

Ordered a bottle of detergent for my Hobot window cleaning Robot. Delivery date was set for September. It actually arrived today the 27th August. Now that is fast service, will definitely be using them again

27 sierpnia 2020