ce système est facile d'utilisation et fonctionne parfaitement depuis son installation. seul bémol, l'application n'arrive pas à faire la connexion via mon gsm. J'ai hâte de voir débarqué le système... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een technisch probleem met mijn Robi box werd er zeer snel en correct gehandeld door de klantendienst.
Reakcja na opinię
Facile d'utilisation. Il ne faut pas commencer à nettoyer chaque mois une carafe. Avec Robi, on est tranquille pour plusieurs mois.
Reakcja na opinię
De robi waterfilter aangekocht en zelf geïnstalleerd, wij hadden de soft filter genomen omdat het water zoals Spa reine zou smaken . En eerlijk gezegd het is de volledige waarheid . Na paar dagen een... Zobacz więcej
NL - Robi, het water van de knop. Bepaal zelf de smaak van je kraanwater! Steeds meer mensen switchen van flessenwater naar een eigen drinkwatersysteem. Robi is een slimme waterfilter waarmee je zelf de smaak van je kraanwater kan kiezen. Makkelijk zelf aan te sluiten op je bestaande kraan. -- FR - Robi, l'eau du bouton. Déterminez vous-même le goût de votre eau du robinet! De plus en plus de personnes passent de l'eau en bouteille à leur propre système d'eau potable. Robi est un filtre à eau intelligent qui vous permet de choisir vous-même le goût de votre eau du robinet. Facile à connecter à votre robinet existant.
Ambachtsweg 36, 9820, Merelbeke - Melle, Belgia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super handig. Ik was er al lang van overtuigd dat kraanwater drinken niet ongezonder is dan flessenwater, alleen vond ik het bij ons nogal een vremde geur en bijsmaak hebben. Is volledig opgelost door de installatie van onze Robi. Eindelijk gedaan met wekelijks onze bidons twee verdiepen hoog de trappen op te sleuren!

Odpowiedź od Robi Water
Fantastiche service, geweldig product. Lekker water, en dat zonder afval, en zonder lelijke flessen in de keuken. Discreet weggestopt onder het aanrecht, en minstens net zo lekker als water uit de fles. Ze zouden het standaard moeten plaatsen in nieuwbouw woningen :-)

Odpowiedź od Robi Water
Perfect drinkbaar water uit de kraan! Geen petflessen meer sleuren uit de supermarkt, geen pet afval meer 😃.
Wel ervaar ik dat, om perfect gefilterd water te hebben, ik na het drukken van de blauwe knop de kraan moet laten lopen tot het stilstaand water uit de filter weggelopen is om perfect gefilterd water te hebben.

Odpowiedź od Robi Water
Besparen en iets doen voor het milieu? Je zou moeten gek zijn om het niet te doen :-). Door de actie die er op dat moment was heb ik mijn Robi onmiddellijk online besteld. Ik ben super tevreden en heb ook een goed gevoel doordat ik nu ecologischer leef en tegelijk ook bespaar. Vroeger dronken wij altijd flessenwater: geen gesleur meer en meer ruimte in mijn bergruimte!
Ik raad het iedereen aan.

Odpowiedź od Robi Water
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.