Meerdere keren sweaters en hoodies met bedrukking besteld van mooie kwaliteit. Ze zijn klein, denken groot, kunnen snel schakelen en halen deadlines. Erg open en vriendelijk!
Zobacz, co mówią recenzenci
Top club, Echt een fijne partij om mee samen te werken. Ze verzorgen voor ons de werkkleding zoals jassen, broeken, polo's en Vesten. Wat ze leveren is kwaliteit in materiaal ,service en snelheid en e... Zobacz więcej
De bedrijfskleding ziet er mooi uit en volgens de dragers, zit het lekker
Bij Roberto Lungo (nu de Producent) hebben ze altijd klaar gestaan voor mij en mijn ideeën. Er werd altijd meegedacht en in de toekomst zie ik zeker nog een samenwerking! Bedankt!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Roberto Lungo is concept bedenker op het gebied van bedrijfskleding, merkontwikkeling en casual streetwear. Samen ontwikkelen wij kleding die aansluit op de wensen van onze opdrachtgever.
Dane kontaktowe
Nijverheidsstraat 132, 2288 BB, Rijswijk, Holandia
- 0702055744
- info@robertolungo.nl
- robertolungo.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Bedrukte kleding van mooie kwaliteit
Flexibel, nauwkeurig en hoge kwaliteit
Flexibel en denken graag mee in een goede oplossing! Nauwkeurig werk van hoge kwaliteit!
Bij Roberto Lungo (nu de Producent)…
Snel en deskundig gereageerd en…
Snel en deskundig gereageerd en geregeld.
Erg fijn en goed gecommuniceerd
Al een aantal jaar een fijne partner
Al een aantal jaar een fijne samenwerking partner van DES Schoonmaakdiensten. Staan altijd direct klaar en de kwalitatieve bedrijfskleding word altijd snel geleverd. Zeker een aanrader! :)
Goed bedrijf
Heel net en behulpzaam bedrijf staan je netjes te woord en geen vraag is te veel
Fijn contact en goed advies.
De bestelling is volgens afspraak geleverd, accuraat en goede after service.
Keurig op tijd bestelling geleverd
Keurig op tijd bestelling geleverd. Alle afspraken zijn na gekomen.
Best partners in business
Ze zijn zo vriendelijke, bereikbaar, zorgvoel, betrokkenheid en betrouwbaar. Daar door.
Om dat de kwaliteit uitstekend en wij dit soort bedrijven bijna niet meer tegenkomen, top
Om dat de kwaliteit uitstekend is en alles snel geregeld.
En ook belangrijk ontzettend aardige mensen.
Echt een aanrader 👍🏻
Makkelijk besteld en snel geleverd
Makkelijk besteld en snel geleverd. Kwaliteit is perfect en ze denken doelgericht mee voor oplossingen. Aanrader!
Geweldige kwaliteit van de kleding
Geweldige kwaliteit van de kleding, en super fijne persoonlijke samenwerking!
Zeer goede service en goede kwaliteit.
Komt altijd zijn afspraken na en levert…
Komt altijd zijn afspraken na en levert altijd goede kwaliteit!
Doświadczenie Trustpilot