Smidigt att beställa, snabb leverans, saknade 1 sak som stod på följesedeln, skrev och frågade och fick snabbt svar och trevligt bemötande att det var skickat som 2 paket, det andra kom dagen efter, s... Zobacz więcej
Finns väl inget att klaga på Pkt kom fram som det skulle,var en julklapp Och sonen är nöjd,när han är ute i skogen Mvh: Carina Lindberg
Bra pris på det jag sökte, inte världshistoriens snabbaste leverans men det gör inget.
Snabb leverans och bra fraktkostnad. Ett litet minus skulle ha ecostrike silencer men fick Oryx silencer men det blev bra endå. Rekommenderas
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
RM Jakt den personliga jaktbutiken med det breda sortimentet och snabba leveranserna, allt detta till priser som tål att jämföras.
Hemvägen 9C, 95731, Övertorneå, Szwecja
- 010-188 2020
- info@rmjakt.se
- rmjakt.se
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Bra pris helt ok pris på frakt om än…
Bra pris helt ok pris på frakt om än lite lång frakttid vad det nu är.
Problemfri beställning och leverans.
Problemfri beställning och leverans av strumpor. Återkommer gärna som kund.
Jag köpte CCI kaliber 22 till som det…
Jag köpte CCI kaliber 22 till som det stod i annonsen kraftigt reducerat pris, beställde i god tro men upptäckte sedan att priset låg över Fritid och Vilmarkliv normalpris.
Kontaktade RM om det var felmärk men fick inget svar.
Med vänlig hälsning
Tore Magnusson
Bra pris på det jag sökte
Allt är bra!
Funkar perfekt!
Snabb leverans.
Snabb leverans.
Ligger bra i pris mot övriga butiker på artikeln jag beställde.
Snabb leverans och bra bemötande och…
Snabb leverans och bra bemötande och hantering vid reklamation.
Snabba leveranser och stort utbud 👍
Mycket smidigt att handla på rm- jakt…
Mycket smidigt att handla på rm- jakt snabb leverans