Rødkjær Biler Recenzje 400

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Chefen gav ny firmabil til 2 af os, vi kiggede og købte hos Rødkjær, og det har været en oplevelse ud over det vanlige, vi skulle måle, prøve, spørge o.s.v, og alt blev oplyst , vi fik alle den hjælp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Her modtages man med smil og glæde. Fantastisk service og information omkring køb af en Mercedes. Helt klart en fornøjelse at handle med Rødkjær Biler, kan kun anbefales.

Oceniono na 5 z 5

Vi har lige købt der virkelig dejlig oplevelse søde og meget dygtige sælger alle tre kan varmt anbefale at købe bil der

Oceniono na 5 z 5

Der er langt fra København til Hammel. Men det lønner sig, når man skal handle bil at henvende sig til Rødkjær Biler i Hammel, hvor vi blev særdeles godt betjent af Oliver og Markus, som vi ikke kend... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vores vision er at være "Kundens foretrukne valg" og vores mål er at være det ved at holde branchens højeste kvalitet og højeste service niveau - samtidigt med at holde skarpe priser. Siden start i 1997 har vi solgt biler over 10.000 biler - og vores fokus på kvalitet og kundetilfredshed har ført os til et bilhus med 25 ansatte og et årligt salg på ca. 700 biler.

4,9

2 gwiazdki
1 gwiazdka

God service og kompetent rådgivning

God service og kompetent rådgivning
Kan klart anbefale at handle bil hos Rødkjær

11 października 2024

Hej Jonas
Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at du har følt dig i trygge hænder hos os, og takker mange gange for handlen.

God og professionel bilforhandler

Super bilforhandler med styr på tingene. God rådgivning fra Oliver der har gjort vores bilkøb let som leg. God og professionel service.

20 listopada 2024

Odpowiedź od Rødkjær Biler

Mange tak for din pæne anmeldelse :)
Det er rart at høre du har haft et nemt og ukompliceret bilkøb hos os.
Vi håber at se dig igen næste gang de 4 hjul skal udskiftes

Oceniono na 5 z 5

Professionel rådgivning og afvikling af…

Professionel rådgivning og afvikling af handel. Kunne ikke have været bedre.

18 października 2024

Hej Daniel
Mange tak for din anmeldelse. Vi har glade for du har haft et godt forløb hos os.
Vi ser frem til næste gang du kommer forbi :)

God og ærlig service

Super pris og service fra Morten Rosenlund hele vejen igennem. Erhvervet os en firmabil herigennem.

5 listopada 2024

Hej Frederik.
Mange tak for dine 5 stjerner
Vi håber at du kommer forbi igen i fremtiden :)

Oceniono na 5 z 5

Venlig og imødekommende betjening.

Venlig og imødekommende betjening.
Vi oplevede Oliver som en venlig smilende og naturlig person som havde tid og nærvær ved vores besøg og efterfølgende handel.
Vi har købt en flot EQA250 som vi mægtig glade for, og kan bestemt anbefale Rødkjær Biler hvis du er på udkig efter en ny bil.

7 listopada 2024

Hej Kim

Tusinde tak for din 5 stjerne anmeldese samt anbefalingen, den er vi stolte af og jeg sørger for at give roserne videre til Oliver

Godt nytår :-)

Morten Rosenlund

Rødkjær biler

Et super godt forløb

Jeg har fået den forventet hjælp og sparring i forbindelse med mit bil skifte. Et meget tilfredsstillende forløb med Oliver.

2 października 2024

Hej Lasse.
Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du satte din tillid ved os under forløbet :)
Vi ser frem til næste gang du besøger os i butikken :)

Fuld tilfredshed.

Købte en 1 år gammel Mercedes EQA af Oliver. Her en måned efter handlen er det stadig 5 stjerner til Oliver for handel, en fantastisk rådgivning ved købet og ikke mindst gode råd og gennemgang ved afhentning af vores første elbil. Og 5 stjerner for kvaliteten af bilen. Ikke sidste gang vi vælger Rødkjær til en bilhandel.

21 sierpnia 2024

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse, Oliver er meget glad for de fine ord :)

Vi er glade for at du har bidt mærke i vores service og kvalitet. Du er altid velkommen tilbage her :)

Oceniono na 5 z 5

En meget positiv og tryg oplevelse

Vi har tidligere med fuld tilfredshed handlet bil hos Rødkjær Biler, og derfor var det naturligt, at vi igen kørte til Rødkjær Biler, da vi havde besluttet at udskifte vores to dieselbiler med to elbiler.
Vi har haft fornøjelsen af at købe to brugte elbiler hos Morten fra Rødkjær Biler, og vi kan kun sige, at hele processen har været en virkelig positiv og tryg oplevelse.
Fra starten blev vi mødt med en imødekommende og professionel service, hvor alle vores spørgsmål blev besvaret grundigt og ærligt.
Rødkjær Biler har udvist en høj grad af troværdighed gennem hele forløbet, og vi har følt os trygge ved at handle biler hos dem. De har været transparente omkring bilernes historik og stand, og vi har fået al den information, vi havde brug for, uden at vi har følt os presset til et hurtigt køb.
Begge biler stod helt skarpt, da vi skulle hente dem, og de blev afleveret præcist som aftalt og til det aftalte tidspunkt.
Morten sørgede for, at alt var i orden, inden vi afsluttede handlen, og der er blevet fulgt op efter salget for at sikre, at vi er tilfredse med bilerne.
Alt i alt har vi købt et par fantastiske biler til en fair pris, og vi fik også en fair pris for vores to dieselbiler. Vi kan uden forbehold anbefale Rødkjær Biler til andre, der er på udkig efter en troværdig, professionel og serviceminded bilforhandler med et bredt udvalg af nogle fine biler med meget udstyr.

12 września 2024

Hej Lars.

Mange tak for din pæne anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at læse når nogen deler deres oplevelse ude fra os af. Vi sigter altid efter at yde den bedste service, og at kunne besvare alle spørgsmål der kunne opstå. Vi er meget glad for at vi har kunder som jer, der vender tilbage til os igen og igen :)

Vi glæder os til at se jer næste gang bilerne skal udskiftes :)

Oceniono na 5 z 5

Morten gav mig en fin service og fair…

Morten gav mig en fin service og fair pris samt god tid til at sætte mig ind i bilens mange funktioner, en fornøjelse at handle med dem og kommer gerne igen 👍😉

17 sierpnia 2024

Hej Tom

Mange tak for at du vil dele din oplevelse hos os, med andre. God service er vigtigt for os, og derfor er det rart at høre du også har oplevet det sådan.

Du er meget velkommen herude næste gang du skal have skiftet bilen ud :)

Oceniono na 5 z 5

Super service vi har fået af Viktor da…

Super service vi har fået af Viktor da vi skulle handle elbil for første gang, ikke sidste gang vi handler der eller anbefalede dem til andre.

16 sierpnia 2024

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord. Service er noget vi vægter meget højt herude, så derfor er det en fornøjelse at læse du også har oplevet det sådan :)

Du er meget velkommen til at kigge forbi her næste gang du skal have skiftet bilen ud :)

Oceniono na 5 z 5

Købte elbil uden at have set og prøvet…

Købte elbil uden at have set og prøvet den men levede fuldstændig op til hvad jeg fik at vide. Er også hurtige til at vende tilbage på spørgsmål. Helt klart anbefale Rødkjær biler

23 sierpnia 2024

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse, og at du vil dele din oplevelse herude med andre. Det er dejligt at der er så stor tillid til os at folk gerne vil købe en bil ubeset :)

Oceniono na 5 z 5

Vil gerne handle hos Rødkjær Biler igen…

Vil gerne handle hos Rødkjær Biler igen ;-)

15 sierpnia 2024

Hej Michael.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse herude :)

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen :)

Oceniono na 5 z 5

Min oplevelse hos Rødkjær biler har…

Min oplevelse hos Rødkjær biler har været meget god . Jeg har købt min ny bil en EQB hos dem , hele vejen har jeg fået rigtig god service og god behandling . Jeg havde en del som skulle ordnes ifb med bilen , så jeg komtaktede Rødkjær biler op til flere gange, efter jeg kom hjem med bilen , og hver gang fik jeg meget kompetent og professionel service . Kan kun varmt anbefale Rødkjær Biler 🌝 🤗

18 lipca 2024

Odpowiedź od Rødkjær Biler

Mange gange tak for din smukke anmeldelse. Det betyder meget for os at du har fundet dig til rette i din nye bil. Derfor gør vi også alt, for at hjælpe dig med at kunne køre bedst muligt på de 4 nye hjul.
Det er dejligt at du har følt dig godt behandlet, både i forbindelse med handlen, men også efterfølgende :)

Ærlig og god oplevelse.

Vi købte vores ID4 tilbage i september 2023 og. Har efterfølgende haft en dialog vedr service og reparation.
Vi er blevet behandlet utroligt godt.
Vi kan varmt anbefale Rødkjær biler.

8 sierpnia 2024

Hej Dorthe
Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at du har følt dig godt behandlet, både under dit forløb herude, og efter. Vi håber du er glad for din fine bil :)
Du er altid velkommen tilbage herude, næste gang du skal have ny bil :)

Super købsoplevelse!!!

Blev mødt af ærlige sælger fra start til slut. Man har en følelse af at blive behandlet godt, og ens byttebil bliver værdisat ordentlig.

20 kwietnia 2024

Hej Annemarie.
Hvor dejligt at høre du havde en god oplevelse da du var på besøg herude. Vi håber den nye bil kører godt.
Du er altid velkommen tilbage ved os :)

Oceniono na 5 z 5

Det startede med at forretningen som…

Det startede med at forretningen som egentlig var lukket blev åbnet op for at vi kunne se vores kommende bil.
Resten forløb problemfrit med en skarp brugtvognspris for vores tidligere bil og levering helt efter aftale.
Bedste anbefalinger til Rødkjær.

30 marca 2024

Hej Stig
Tusind tak for handlen, og tak for dit besøg.
Det er dejligt at høre dit forløb har været uden problemer og alt er gået efter aftale :)

God behandling

God behandling. Hjælp til spørgsmål om elbil, Down helt uerfaren person, der skal købe elbil for første gang

10 maja 2024

Hej Ole
Vi er glade for at vores vejledning har været brugbar, og at du nu kan kalde dig ekspert i elbiler ;-)
Vi takker mange gange for handlen, og håber du kommer på besøg igen

Kan varmt anbefale Rødkjær biler

Kan varmt anbefale Rødkjær biler, professionel og imødekomne betjening, styr på alle formaliteter og en top klargøring af bilen, som jeg er super glad for.
John Villadsen.

14 czerwca 2024

Hej John
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi sætter pris på du har taget dig tid til at hjælpe andre bilkøbere med vejledning, og de fine ord om os.
Det er rigtig dejligt at høre at du er glad for bilen :)
Vi håber på at kunne byde dig velkommen i butikken, en anden god gang

El Bil

Vi kikkede på elbiler og fik øje på Rødkjær Hammel i Bilbasen. Besøgte dem og fik en meget fin modtagelse og information om vore muligheder. Mercedes EQC en helt ny bilverden for os, men Morten og Co tog sig god tid 😀. Virkelig fin behandling og handels prisen var fair. Skal du have el - prøv Hammel inden du beslutter dig !

20 maja 2024

Hej Palle
Det var en fornøjelse at have besøg af dig i butikken.
Det er altid rart at kunne hjælpe folk med at finde rundt i den nye bilverden.
Vi takker mange gange for handlen, og tilliden.
Vi håber du nyder din nye Mercedes, og at du en dag kommer tilbage :)
Rødkjær Biler

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej