Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Dygtige håndværkere over mange brancher. Vi har gennem flere år brugt Riveronline.dk som vores samarbejdspartner, når vi tilbyder online markedsføring til vores kunder. Langt de fleste kunder, opn... Zobacz więcej
Hej derude Vi kom til RiverOnline i februar 2019, men ønsket om en brandingkampagne og efterfølgende en retargeting kampagne til vores nye PLUSdesigner. Vi blev ret hurtigt enige om et... Zobacz więcej
Thumbs up! Word to Word har gennem en årrække brugt River Online til optimering af vores Adwords annoncer, SEO og senest også til Facebook. River Online har løst opgaverne til vores fulde tilfred... Zobacz więcej
Vi elsker det vi laver, og det gør samtlige af vores kollegaer. I River Online har vi en klar vision, og det er at revolutionere branchen indenfor online marketing! Vi vil gøre op med gyldne løfter og popsmarte sælgere, vi ønsker at skabe nye standarder indenfor hele branchen.
Havnegade 34A, 5000, Odense C, Dania
De forstår at min virksomhed er en specielbutik, som har brug for en ekstraordinær vejledning inden for annoncering. De har forstået at hjælpe og vejlede mig til at opnå mine ønsker igennem de sidste 1½ år. Vi har sammen fundet den rigtige løsning for min virksomhed.

Odpowiedź od RiverOnline.dk
For mange år siden var vi kunde hos River Online og forsøgte efterfølgende selv at stå for vores Google AdWords og Facebooke annoncering.
Da det krævede rigtig meget tid og at man hele tiden skulle holde sig, up to date med den nyeste viden besluttede vi i september 2023 igen at kontakte River Online.
Efter nogle ”start vanskeligheder” som Thomas håndterede meget professionelt, har vi i dag 2 meget dedikeret medarbejder til at stå for alt vores online markedsføring.
Emilie tager sig af vores AdWords setup og annoncering og Jonas tager sig af alt vedr. vores Facebook annoncering.
Vi er rigtig glade for samarbejdet, der er en rigtig god kemi og vi har løbende møder og opfølgning på vores kampagner, men det bedste er at vi ikke længer skal bekymre os om vores online markedsføring/tilstedeværelse.
Vi giver gerne vores bedste anbefalinger til River Online og deres dedikerede medarbejder.

Odpowiedź od RiverOnline.dk
At arbejde med Thomas, Jonas og Sejr fra River Online har været en enestående oplevelse. Deres dedikation til at skræddersy personlige digitale markedsføringsstrategier skinner igennem med akkurat opmærksomhed på detaljen og dyb forståelse for social medie markedsføring. Hvert projekt, vejledt af Thomas' store erfaring og teamets innovative tilgang, mødte ikke bare, men oversteg vores forventninger. Deres professionalisme, kombineret med en ægte passion for at levere resultater, gør dem til et fremtrædende team inden for digital markedsføring. Højt anbefalet til enhver virksomhed, der ønsker at forbedre sin online tilstedeværelse. Stor anbefaling herfra!

Odpowiedź od RiverOnline.dk
Vi har det seneste år arbejdet med River Online som rådgiver og partner på et globalt rebrandingprojekt.
De har løst opgaven meget tilfredsstillende, og har givet kompetent vejledning og leveret effektiv projektstyring før, under og efter rebrandingen hvor vi har sikret en gnidningsfri overgang fra gammel til ny hjemmeside, samt kontinuerlig forbedring af rankings.

Odpowiedź od RiverOnline.dk
It is great working together with them!
I have worked with pleasure on SEA and SEO with them and we have received great results together. They are experts, very flexible and professional and always think together with you about the best solution.

Odpowiedź od RiverOnline.dk
Vi har samarbejdet med River Online i over 3 år og er meget tilfreds med deres hjælpsomhed, kompetente og høje faglighed.
En fornøjelse at arbejde med Jonas og med en så høj faglighed og god sparring er vi meget tilfredse og ser frem til at fortsætte samarbejdet
MVH
Sport & Event Syd, Aabenraa
Fantastisk service og fuld valuta for pengene. Det er et imødekommende og kompetent hold jeg arbejder med og de har altid den rigtige løsning når jeg kontakter dem!
Kæmpe ros til RiverOnline.
Man får den varmeste velkomst
De er TOP professionelle og super dygtige.
De allerbedste anbefalinger fra GlassFORever
Linda Grunewald
Sales Manager Nordic
Hos KARSBERG er vi meget tilfredse med samarbejdet med River Online og specialisterne Jonas og Mads, som hjælper os med både skabelsen af organisk indhold til LinkedIn (forfatning af blogindlæg og posts) og LinkedIn-annoncering.
Vi oplever tæt dialog, proaktivitet og rigtig gode annonceresultater.
En stor anbefaling herfra.
I over 4 år har vi nu haft et tæt samarbejde med RiverOnline og kan kun rose oplevelsen.
Der bliver taget god hånd om os og resultaterne taler for sig selv.
Sender vores varmeste anbefalinger!
Jeg vil gerne give River Online en stor tak og en fem-stjernet anmeldelse for deres exceptionelle hjælp med vores Meta og Google Ads-kampagner. Som virksomhed har vi søgt efter en pålidelig partner til at optimere vores online tilstedeværelse, og River Online været en stor hjælp til netop det.
Over de sidste år har vi oplevet betydelige forbedringer i vores online kampagner, inklusive højere klikfrekvenser, lavere omkostninger og øgede konverteringer, takket være River Online's dygtige arbejde.
Vh. Camilla Thor Kastbjerg
Jagttegn.net
Super opstart.
Jeg har holdt en pause på ca 1år, River online har gennem året holdt kontakten, hvilket har været medvirkende til at jeg har igen startet på fuld hammer på annonce og samarbejdet.
Opstarten her være 100% i orden stort tak til Jonas, Mads og Alexander. det er det bedste Team.
Jeg vil også gerne benytte mig at Rose for jeres forståelse hjælpe, hvis der er udfordringer med feks. Corona.
Kæmpe ros herfra Salgter Zangenberg.
Jeg har igennem mit firma brugt River online til min markedsføring i flere år nu. Aftaler bliver overholdt og vi oplever mærkbare resultater, så vi fortsætter det gode samarbejde.
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Mads Egmose, som er konsulent hos River Online.
Mads har imponeret mig med hans evner inden for Facebook-markedsføring, udarbejdelse af artikler og blogs til vores hjemmeside, samt udvikling af e-bøger. Især vil jeg fremhæve hans seneste kundecase, der har modtaget enorm ros fra vores kunder. Det vidner om hans dygtighed og evne til at skabe værdifuldt indhold, der resonerer positivt med vores målgruppe.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Mads fra River Online. Han har været en uvurderlig ressource for vores virksomhed, og samarbejdet har været en fornøjelse. Ser frem til fortsat succesfuldt samarbejde.
Jeg har siden December 2021 været i dialog med RiverOnline, Hvor jeg kun har oplevet sagligt og store erfaring.
August 2023 bliver jeg fastkunde og fået meget dedikeret kontaktperson, sammen med kollegaerne har jeg kun oplevet en virksomhedskultur hvor man udtaler sig fagligt og meget korrekt, lover ikke mere end man 120procent sikker samt intet er overladt til tilfældighederne.
Vh. Anders Simonsen
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Jonas, som har ydet en utrolig god service og haft styr på alle områder omkring Meta. Vi stod i en situation, hvor eksisterende samarbejdspartner ikke levede op til vores forventninger, så for vores forretning var det alletiders at få Jonas og River med ind over. 👌😁
i 5 måneder har Riveronline ikke udført det aftalte arbejde vedr. vores Googl Ads kampagner.
Riveronline tilbyder os 5 måneders gratis konsulent / rådgivning som vi efter 2 måneder takker nej til da der ikke sker nogen forbedring. Vi opsiger derfor samarbejdet med Riveronline med øjeblikkelig virkning.
Ved skift til andet konsulentfirma observeres mange fejl og mangler ved opsætning af vores Googl Ads. konto som var opsat af Riveronline.
Jysk Industri & Skadeservice Aps.
Altid hurtig respons og god, effektiv og sød service
Vi har haft nogle meget dygtige rådgivere fra RiverOnline, der hjalp os med SEO-optimering af vores danske side. Rådgiverne var dygtige til at sætte sig i vores sted, og svare på alle de spørgsmål vi havde. Kan varmt anbefales til andre.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.