We are Rivasion and we are here to make your life easier! We know how hard it can be to find the right product or streaming service. It's not just about picking a product that will work for you, it's about finding a company that is going to be there for you when you need them. One that will help you get the most out of their product! That's why we’ve created Rivasion. We want to make sure that when you buy from us, you know exactly what to expect: quality, service and care from an experienced team who knows what they're doing. We love getting feedback from our customers and making sure our products are working for them!
Gelderland, Holandia
- info.rivasion@gmail.com
- rivasion.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Net bedrijf
Net bedrijf, goede service zelfs op zondag.
Ik ben erg tevreden.
Ga zo door, Succes ! 👍🍀
Zeer tevreden!
Top bedrijf ! Snelle levering en alles werkt zoals het hoort. Bij problemen zeer snelle reactie en een snelle oplossing..!
De service was prima ook…
De service was prima ook telefonisch.....en kwam persoonlijke het afleveren..... prima service verder.....alles werkte perfect
Top bedrijf goede service en snelle…
Top bedrijf goede service en snelle levering en een goed product geleverd en communicatie is ook goed zeker een aanrader
Keurig bedrijf
Keurig bedrijf, nette en comfortabele manier van communicatie ( zowel telefoon of mondeling in persoon)met een mooi aanbod. In het hele proces tot de aanbesteding goed geholpen,zeer transparant over alle zaken omtrent de aflevering.Zeker een aanrader met service die te waarderen valt.
Regelmatig moet ik sturen voor nieuwe…
Regelmatig moet ik sturen voor nieuwe login. Ze sturen wel op maar liever al die verloren tijd niet

Odpowiedź od Rivasion
Service is top en de Smart box werkt…
Service is top en de Smart box werkt zonder problemen! Hier ga ik in de toekomst vaker bestellen.
Goedkopere optie
Alle abonnementen kosten nog eens wat als je het bij elkaar optelt op jaar basis, met deze opties van Rivasion scheelt het nog eens wat! Vooral in deze tijden van crisis. Mocht er wat aan de hand zijn met de installatie van de abonnementen staat het team van Rivasion snel klaar om tot hulp te schieten.
Top service
Ik ben zeer tevreden! Niet alleen met mijn netflix abonnement, maar vooral de goede en snelle service! Als er iets fout gaat, word je ook geholpen, dat zie je niet veel meer tegenwoordig. Van mij krijgen jullie 5 sterren👍🏻