Risskov Flytteforretning Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi solgte vores hus og skulle derfor flytte ad to omgange – den ene flytning fra Aarhus til Fur og den anden til opbevaring. Begge gange har vi haft en rigtig god oplevelse med Risskov Flyttefo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tak for en perfekt flytning, der forløb helt efter bogen fra start til slut. Professionel håndtering hele vejen igennem. Flinke, hjælpsomme og effektive flyttefolk. Stor ros herfra.

Oceniono na 5 z 5

Hvis vi kunne give 10 stjerner, så ville det være fuldt fortjent til Risskov Flytteforretning. Flytningen gik lige efter bogen. 3 friske fyre klarede det hele helt fantastisk. Det var en god ople... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kim P. Fra Risskov til Malling med fire mand og to biler, gennemført fra kl. 8:00 til ca 14:30. Med godt humør, hjælpsomhed og effektivitet. Yderst tilfredsstillende arbejde, som bestemt kan anbefa... Zobacz więcej

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super god service! Rigtig effektiv og imødekommende hjælp!

Da jeg har flyttet en del gange, tænkte jeg at denne her gang ville det være en god ide at få professionel hjælp til det. Jeg valgte at kontakte Risskov flytteforretning og den beslutning har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg er imponeret over jeg fik flyttekasserne 3 uger før, så ingen stress til at pakke ned. Jeg synes firmaet yder en rigtig god service, overholder deres aftaler og påpasselighed med mine ting, samt rigtig hurtige og effektive. Flyttemændene var utrolige kvikke og i top humør, tak for en god flytning. Hermed den bedste anbefaling fra mig.

12 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg har i december 2021, haft fornøjelsen af Risskov Flytteforretning til flytning fra hus til lejlighed på 2 sal. Alt gik som aftalt. God service hele vejen igennem. Der var en venlig, rolig og omhyggelig tone igennem hele forløbet. Meget dygtige og omhyggelige flyttefolk. Tak for det. Jeg vil til enhver tid anbefale Risskovflytteforretning.

17 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Troværdigt og profesionelt flyttefirma…

Troværdigt og profesionelt flyttefirma med humor og empati.
Super guidning før flytning, påpasselige og præcise - alt var som vi overlod det til dem for 3 mdr siden, uden den mindste skramme.
Vi kan på det varmeste anbefale Risskov Flyttefirma og vil tii enhver tid benytte dem igen såfremt de fragter os derhen vi skal.

13 grudnia 2021

Risskov Flytteforretning styrer!

Risskov Flytteforretning er i min optik indbegrebet af en professionel virksomhed med fokus på den enkelte kundes behov. Rådgivningen var i top.
Såvel det første møde som selve flytteprocessen var i særklasse professionel! Alle aftale blev overholdt, alle var der til tiden og velforberedte. Vores indbo blev behandlet som vi selv ville gøre det, og der var ikke en skramme at se. Vi fik hjælp med såvel gode råd, og endelig også bortskaffelse af klaver der blev i overskud :-) Vi kan på det varmeste anbefale den virksomhed.

2 grudnia 2021

God og professionelt flyttefirma

Vi har oplevet et yderst professionelt flytteteam. Rigtig god planlægning og orientering om selveflytteprocessen på forhånd. Og det hele forløb som aftalt med meget venlige og effektive flyttemænd, der passede rigtig godt på møblerne. De bedste anbefalinger herfra.

12 listopada 2021

Fem stjerner

Fem stjerner, dog med et par skønshedsfejl. Et glemt strygebrædt bag en dør og 1 ltr eddike i bunden af et skab. Men ellers var det bestemt en positiv oplevelse. Alt forløb efter planen.

5 listopada 2021

Tak!

En stor anbefaling herfra. Flyttemændene var tydeligt meget professionelle og yderst effektive. Det bedste af det hele var, at de var så rolige og tålmodige hvilket jeg havde brug for, da jeg selv var ret stresset over flytningen.

12 lipca 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej