Riskivapaa Recenzje 44

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Sivuston idea on aiva loistava ja asiakaspalvelu erittäin nopeaa ja asiallista! Rahat ovat joka kerta tulleet takaisin niinkuin pitää, ainoa asia mistä voin antaa kritiikkiä on todennukset, joidenkin... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Kyllä mä olen täältä saanut takaisin aina sen mitä on luvattu, liekö sitten lukutaidottomia nuo jotka sanoo ettei rahaa saa takaisin. Harmittaa toki että vanha hyvitys tyyli lähti pois mutta ehkä se j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Olen jo kauan pelannut Riskivapaan kautta. Sivusto toimii todella hyvin, ja asiakaspalvelu on loistavaan. Aina olen saanut neuvoja jos en ole jotain ymmärtänyt. Hyvitykset tarkistetaan nopeasti ja r... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Marketing afiliacyjny
  2. Usługi SEO

Napisane przez firmę

SAA JOPA 100 % CASHBACKIA HÄVIÄMÄSTÄSI TALLETUKSESTA! Tervetuloa, Riskivapaaseen! Voit nyt lukea ja vertailla kaikkia uusia kasinoita, joilla on hallussaan Maltan MGA-pelilisenssi. Kasinolla pelaaminen ja voittaminen on yleensä puhdasta tuuria, eikä onni suosi jokaista pelaajaa. Siksi me tarjoamme kaikille pelaajille jopa 100 % cashbackia hävitystä talletuksesta!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Toimii

Hyvitykset toimii yleensä hyvin ja ne käsitellään nopeasti. Asiakaspalvelu on asiantuntevaa. Suosittelen.

6 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Olen jo kauan pelannut Riskivapaan…

Hyvitykset tarkistetaan nopeasti ja rahat ovat hetkessä tilillä. Nyt vielä kasinoita on uskomaton valikoima.
Suosittelen lämpimästi !!

2 stycznia 2024
Oceniono na 3 z 5

Vaikka voidaan puhua "riskittömästä…

Vaikka voidaan puhua "riskittömästä casinosta", on tärkeää huomata, että kaikki pelaaminen sisältää jonkin asteen riskin. Kuitenkin joissakin online-kasinoissa on käytäntöjä ja ominaisuuksia, jotka voivat minimoida riskejä. Tämä sivusto onnistuu siinä.

24 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Oli ennen hyvä sivu...

Oli ennen hyvä sivu, parit kuvat hakemuksiin ja rahat takaisin jopa 10 minuutissa. Nykyään kuvien jälkeen odotetaan jopa kaksikin päivää, sitten vaaditaan lisää kuvia ja sen jälkeen taas odotat päivän tai pari ja silloin joko hakemus hyväksytään tai todennäköisemmin vaaditaan jopa videomateriaalia kuvien lisäksi etkä saa rahoja takaisin koskaan sillä nekään ei välttämättä mene läpi aina koska luulevat että yrität huijata heitä. Nykyään ei myöskään tarjota kaikista kasinoista 100% cashbackia joka vie riskivapaan tarkoituksen kokonaan pois. En suosittele sivuston käyttöä enään nykypäivänä, joskus aikoinaan olisin.

12 maja 2023

Hei Joni!

Pahoittelemme, että olet kokenut ongelmia sivustollamme. Kun lähetät meille hyvityshakemuksen, meidän on pystyttävä vahvistamaan sen todenperäisyys. Seuraamalla huolellisesti hakemuslomakkeemme ohjeita sujuvoitat hakemuksesi käsittelyä. Emme voi hyväksyä hyvityksiä, joita emme pysty vahvistamaan; siksi käyttäjän täytyy tehdä yhteistyötä kanssamme, jotta hakemus saadaan vahvistettua.

Yhdenkään käyttäjän hyvityskelvollinen hakemus ei ole koskaan jäänyt käsittelemättä, joten mikäli käyttäjä toimii palvelun käyttötarkoitusten mukaisesti, ei hän menetä rahojaan. :)

Oceniono na 1 z 5

Alkuun meni hyvi

Alkuun meni hyvi, mutta sitten hakemukset katosi, eikä asiakspalvelusta vastattu.

14 lutego 2023

Odpowiedź od Riskivapaa

Pahoittelut tilanteesta! Tarkistathan aina Omat hakemuseni -osiossa, että hakemus on saapunut perille. Jos esimerkiksi hakemuslomakkeesta puuttuu jokin tieto, hakemus ei lähde matkaan.

Autamme sinua mielellämme chatissa joka päivä klo 9.00–22.00. Jos viestiisi ei ehditä saman tien vastaamaan, asiaan palataan niin pian kuin mahdollista. :)

Hyviä pelihetkiä

Kaverit kun tästä kerto niin olin varma että höplästä niitä on vedetty. Sitten näyttivät ja päätin itekkin kokeilla, eikä oo nettisivut palturia puhuneet. hommat toimii kuten kuuluukin ja asiakaspalvelu pelaa vallan mainiosti. Rahat tulee perille 5min-1h aikana ja olen tyytyväinen .

12 grudnia 2022

Hei Arttu!

Kiitos mukavasta arvostelustasi ja kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen palveluumme! 😊

Oceniono na 3 z 5

Muuten kyllä hyvää toimintaa että…

Muuten kyllä hyvää toimintaa että löytyy tälläinen sivusto, mutta viimeaikoina olen huomannut muutaman ongelman. Esim juuri tänään rahoja ei saa nostettua pois ollenkaan riskivapaa tililtä vaikkakin hyvitykset on hyväksytty. Tämä sama ongelma on tapahtunut muutaman kerran aiemminkin, mikä korjaantui itsestään muutamassa tunnissa mutta nyt tämä ongelma on ollut koko päivän.

20 listopada 2022

Odpowiedź od Riskivapaa

Hei ja kiitos palautteestasi!

Pahoittelemme, että olet kokenut ongelmia sivustollamme. Meillä on viime viikkoina ollut hieman teknisiä ongelmia käyttämiemme kolmannen osapuolen palveluiden kanssa (vahvistustekstiviestit, varojen nosto), jotka ovat aiheuttaneet käyttökatkoja sivustomme käytössä. Teemme kuitenkin kovasti töitä sen eteen, että järjestelmämme toimisivat jatkossa sujuvammin! :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej