Ben zeer tevreden over hun, ze hebben fantasties werk geleverd door hele vriendelijke mannen. De prijs was ook goed, elke keer als ik ze naar beneden doe ben ik er erg blij mee👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goede communicatie, 2 screens gekocht alleen de 1e keer montage was er teveel wind en daardoor 1 doek licht beschadigd, Screen mee terug genomen naar Roosendaal en een nieuw besteld, enkele weken l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Er zijn een paar bedrijven bij ons geweest voor het inmeten van rolluiken. Echter heeft alleen dit bedrijf de rolluiken via de buitenkant opgemeten. Waardoor alleen dit bedrijf heeft geconstateerd dat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ondanks slechte weer bij het plaatsen van 3 rolluiken op 2e verdieping hebben Pieter en collega goed werk geleverd. Pieter denkt mee bij opmeten, komt met ideeen en prijs/kwaliteit is ook prima. Erg t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rio Rolluiken is een bekende naam in Roosendaal en omgeving. Gespecialiseerd in de verkoop, montage, reparatie en onderhoud van rolluiken, zonwering, rolpoorten. Wij hebben geen showroom in Roosendaal, maar we komen geheel vrijblijvend bij u thuis langs om u te adviseren. Nieuwsgierig naar onze prijzen? Bereken simpel en snel online het gewenste product en bestel.
Belder,, 21c, 4707 DX, Roosendaal, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Deze week een rolluik laten plaatsen door Rio. Zeer tevreden over het hele proces. Vooral de uitgebreide offerte, met goede info over kwaliteit en keuzes, de snelle en vriendelijke communicatie, de levertijd en het monteren zijn goed bevallen. Eigenlijk dus alles😀

Odpowiedź od Rio Rolluiken
De rolluikenbedrijf is erg goed en werkt heel snel. Ze zijn ook heel aardig.

Odpowiedź od Rio Rolluiken
Vakkundige vakmannen die weten wat ze moeten doen

Odpowiedź od Rio Rolluiken
Door mijn eigen ingestede vakanie programma was een van de 2 rolluiken vast geslagen en helemaal ontregeld door een open staand klapraam.zelf kreeg ik het rolluik niet meer terug in zijn programma.ik heb Rio gebeld ,die mij eerst geprobeerd heeft te helpen via uitleg aan de telefoon,maar dat ging helaas niet.
De andere dag al lekker op tijd in de morgen arriveerde het busje van Rio en werd ons rolluik weer perfect afgesteld samen met de tahoma box!
SUPER SERVICE!!! Erg blij mee!!! Thanx!!!
Mensen....koop uw rolluiken gewoon bij RIO....daar krijg je Service.....en geen spijt van.
M.v.g,
Fam Versluis

Odpowiedź od Rio Rolluiken
Goed meegedacht over de beste oplossing. De bestelling ging niet helemaal goed, maar daarvoor heeft Pieter van Gastel ruiterlijk de verantwoordelijkheid genomen en snel een nabestelling gedaan.
Montage van het luik ging snel en - voor zover ik als leek/consument dat kan beoordelen - professioneel.
Geen aanbetaling nodig, betaling pas ná plaatsing van het rolluik.

Odpowiedź od Rio Rolluiken
zeer goed werk ook correct op afspraak, vriendelijk en prijs kwaliteit zeer goed wij zijn tevreden klanten en wij zullen de firma zeker aanraden

Odpowiedź od Rio Rolluiken
Goed bedrijf goede kwaliteit rolluiken
Nette vaklui snel en vakkundig geplaatst en ze ruimen alles netjes op <3
Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Odpowiedź od Rio Rolluiken
Snelle service, kwaliteit. Goeie email verkeer.
Iedere vraag snel beantwoord. Bedankt Rio Rolluiken.

Odpowiedź od Rio Rolluiken
Rolluik is van perfecte kwaliteit en werkt perfect.
Rolluik is door vriendelijke en vakkundig personeel
Bevestigd. Ik ben zeer tevreden ook over de service
Van Rio rolluiken.

Odpowiedź od Rio Rolluiken
Ik ben zeer tevreden over RIO.
Goed email contact en afspraken zijn netjes nagekomen.
Het is met zorg afgehandeld vanaf de eerste vriendelijke contact tot de reparatie.
Pieter bedankt voor de snelle service!
Vriendelijke groetjes, Astrid

Odpowiedź od Rio Rolluiken
Zeer tevreden over RIO rolluiken. Werd goed meegedacht in onze wensen, was veel mogelijk. Goede prijs-kwaliteitverhouding en ervaren, kundige monteurs.

Odpowiedź od Rio Rolluiken
Door storm hadden we schade aan de rolluiken. Na contact is Rio Rolluiken snel langs kunnen komen om reparatie uit te voeren. Snelle communicatie.

Odpowiedź od Rio Rolluiken
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.