Absolut elendig kundeservice. Kom ind i butikken 17/6 om formiddagen, eneste kunde , og 3!!! ekspedienter ignorerer mig totalt. Efter at have kigget i butikken i 10 minutter, spørger jeg selv til hjæl... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Forfærdelig oplevelse hos Hugo Boss. Skulle bytte et par gaver, hvor der var byttemærker på - men det accepterede de ikke. De spørger efter en kvittering på gave købet - hvilket er helt absurd! Det er... Zobacz więcej
Adidas butikken ligger i Ringsted Outlet, men tager ikke imod Ringsted Outlet gavekort, hvilket hverken er tydeligt oplyst på facaden eller i butikken som ikke giver særlig god mening som kunde.... Zobacz więcej
Hugo Boss Min kæreste tog til butikken for at returnere nogle vare som var købt i en anden Hugo boss outlet, det fremgår dog på kvitteringen at varerne kan returneres i alle outlet butikker. Dette vi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Virkelig sløjt outlet
Virkelig sløjt outlet. Det er næsten umuligt at finde de størrelser man har brug for og udvalget er sparsomt og kedeligt.
Boss outlet
Boss outlet. Tjek priserne på salgsskilte og hved de bliver slået ind til i kassen. De stemmer ikke altid
Boss outlet.
Boss outlet.
Hold nu op en dårlig service 😡
Købte en kjole dernede, men den unge fyr, ville hellere tale med en kollega, end yde en service. Han glemte at pakke bæltet til kjolen og selvom jeg ringede derned og sagde det og fortalte at jeg ville komme en af de næste dage, har de valgt at smide det ud og så skal jeg købe et nyt, hvis jeg vil have bælte på!!
Hvor herre bevares, sikke en kundeservice.
Godt udvalg
Stort udvalg og mange gode køb kan man gøre her. Køber for det meste mit tøj her, hvor man modsat netshops kan prøve det i praksis, hvilket er altafgørende med tøj
Er det 2. Sort. de sælger hos Boss Outlet ?
Købte et sæt Jersey sweatshirt og trousers navy.
Desværre, først efter en måneds let brug, opdager jeg huller i stoffet nederst ved elastikken på det ene bukseben. Det er tydeligt, at maskinen der har syet bukserne har hængt i, og lavet hullerne, idet stingene slutter lige efter hullerne, og 5 cm hen til hvor maskinen har startede med at sy.
Chefen (formoder jeg) i Boss outlet i Ringsted, blev tilkaldt. Kunne godt se at sy-stingene ophørte efter hullerne, men mente at jeg sammen med hullerne også selv havde revet tråden fra syningen ud?. Han kunne også godt se, at der ikke var huller efter synålen i stoffet på de ca. 5 cm (altså at der formodentlig ikke havde være syet fordi maskinen har hængt etc.), men mente ikke at der var tale om en fejl der kunne godkende reklamationen og give mig et par nye bukser.
Tilbød dog at sende bukserne til deres skrædder for udbedrelse. Men da jeg som udgangspunkt troede at jeg havde købt et par nye og ikke fejlbehæftede bukser, takkede jeg nej tak til tilbuddet, der umiddelbart ikke ville kunne bringe bukserne tilbage i den stand og kvalitet jeg troede jeg havde betalt for når jeg købte tøj hos Boss. Skuffende dårlig service og tangerende det arrogante fra chefens side. En rigtig ærgerlig oplevelse. Lille billede af fejlen er sat ind som profilbillede
Rigtig fin service hos Hugo Boss
Rigtig fin service fra en ung kvindelig ekspedient. Sød og smilende, og kom med det samme, jeg bad om hjælp til at finde gaver til mand, søn og svigersønner.
Hugo boss. Under alt kritik.
Hvor er jeg ærgerligt over jeg ikke tjekkede trust pilot for Hugo boss butikken i Ringsteds outlet inden jeg kørte heeeele vejen derned. For øv for en oplevelse. Men kan læse mig til, at mange flere oplever den problematik som jeg i denne butik. Servicen er slet ikke eksisterende. Man blev bare pustet og stønnet af, fordi de skulle på lageret igen, for at kigge efter en anden størrelse. Dette er virkelig ikke en butik, hvor jeg sætter mine ben igen.
Super sted at handle kan kun anbefales
Desværre skal man give en stjerne...
Desværre skal man give en stjerne...
Som ejer af Ringsted outlet burde man slå hårdt ned på butikker der laver sine egne regner og bryder loven...
Her taler jeg om Lacoste som afviste mig og mine sønner selvom jeg fortalte om vores handicap ..
Fy for den lede
De fortjener 0 stjerner
De fortjener 0 stjerner, idet at de opfører sig diskriminerende overfor handicappede der er fritaget for mundbind, og som bliver bliver nægtet adgang. Sådan umenneskelig adfærd vil jeg aldrig støtte.
Der er kun en stjerne fordi det er…
Der er kun en stjerne fordi det er åbenbart det mindste man skal give. Stod det til mig var der ingen stjerne. Diskrimination af syge, de bryder straffelovens paragraf 260 stk 3. Jeg opfordre til BOYCOT. Indtil de igen overholder love og regler og ikke længere diskriminere syge mennesker.
De bryder loven og laver deres egne…
De bryder loven og laver deres egne regler ved at nægte fritaget kunder adgang hvis ikke de bære mundbind eller visir.
Dette er blandt andet i strid mod Den Europæiske Menneskerettighedskonvention (EMRK) omkring forskelsbehandling.
Håber i får nogle sager på nakken.
De diskriminere folk der ikke kan bære…
De diskriminere folk der ikke kan bære mundbind og man nægtes adgang til butikkerne selvom jeg har bagde på og har dokumention herom samt grønt coronapas. Det er sidste gang jeg sætter mine ben i Ringsted
Returnerings politikken hos Hugo Boss…
Returnerings politikken hos Hugo Boss er simpelthen uacceptabel.
Hvis du har brugt penge i butikken er de gået tabt såfremt du ikke kan finde et andet produkt.
Det er synd at en butik skal smadre oplevelsen.
Jeg synes at det er skønt at køre i…
Jeg synes at det er skønt at køre i outlet og shoppe.
Mine store favorit butikker er Nike og HomeAndCook hvor jeg aldrig kommer forgæves! Lave priser og lækre produkter - klart turen værd 👌
Villeroy og Boch
Butikken Villeroy og Boch i Ringsted Outlet, laver forskelsbehandling af folk.
De respekterer ikke, at nogle mennesker ikke kan bære mundbind og er undtaget jf. bekendtgørelsen om mundbind, paragraf 5 stykke 4. Virkelig dårlig service og forståelse for andre mennesker. Skam jer
Dårlig bytteservice i Hugo Boss
Jeg er skuffet over de forskellige bytte regler. I burde have en fælles politik på området. Hugo Boss tilbyder f.eks. ikke pengene retur. Det er ekstrem dårlig service, især når man bor lagt væk og har købt på gennemrejse. Jeg kan kun advare andre mod at handle i Hugo Boss i Ringsted Outlet
Middelmådigt...
Jeg synes ikke, det er en rigtig outlet. For sportsvarerne minder det prismæssigt om et almindeligt udsalg, som man ser i alle butikker 4-5-6 gange i året. Pænt skuffende.
Lacoste forsøgte at snyde mig for 110…
Lacoste forsøgte at snyde mig for 110 kroner, da jeg skulle bytte en polo, som var defekt. Jeg har aldrig fået så dårlig service - og jeg kommer aldrig tilbage igen. Hold jer væk - det er en dyr fornøjelse.
Havde en rigtig god oplevelse i…
Havde en rigtig god oplevelse i Ringsted Outlet. Gode priser, rigtig god service. Fik betalt et forkert beløb for en vare og henvendte med efterfølgende til dem. Fik uden problemer det beløb jeg havde betalt for meget tilbage, og det uden at skulle køre derud igen. Tak!👏🏻
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.