Shout out til Julie Bülow og sekretær/ veterinærsygeplejerske Bibi Jeg havde overtaget en hund med nogle hjerteproblemer jeg ikke blev informeret korrekt om af tidl ejer. Ligeledes uden recept... Zobacz więcej
Højt fagligt niveau og stiller altid op når man har brug for det - også når det er tid til at tage afsked med sin bedste ven gennem 11 år 💔 Jeg har ikke lyst til at komme andre steder med min (nye)... Zobacz więcej
Vores både inde og ude kat havde fået skader på sin hale under slagsmål med en anden kat. Ikke tydelige sår, men halen forblev nede konstant, så vi kunne se at noget var galt. Vi ringede til dyreklin... Zobacz więcej
Har brugt Ringsted dyreklinik i flere år, men nu har jeg stået med en meget syg hund 2 gange og ringer til dem. Men får bare at vide de ikke har tid, man kan ikke engang komme til at tale med en dyr... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Giv dit dyr en god behandling og bedre velvære. Vi behandler mindre husdyr som hunde, katte, kaniner og gnavere. Bestil tid i dag. Tryghed og åbenhed. Gratis tandtjek. Ringsteds største klinik.
Vestervej 36, 4100, Ringsted, Dania
- info@ringsteddyreklinik.dk
- ringsteddyreklinik.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
De bedste
I er top professionelle, har impati overfor os som dyre ejer. Vi får altid et svar der er til, at forstå og alt bliver forklaret , så intet kommer som en overraskelse. I møder dyrene der hvor de er og har altid gode råd om det meste. Vi føler os i gode hænder hos jer og det gør vores dyr også.
Ekstraordinært højt niveau for…
Ekstraordinært højt niveau for faglighed såvel som service
Tryghed for både dyr og ejer
Altid god service både til dyrene og…
Altid god service både til dyrene og dens ejer
MEGET arrogant og nedladende personale…
MEGET arrogant og nedladende personale allerede når du træder ind ad døren.
Jeg havde min hun med nede til tømning af analkirtler og klo klip, men endte med at betale for en fuld konsultation, da det var det, den MEGET unge og nedladende dyrlæge havde valgt at gøre, selvom andet var aftalt telefonisk.
Der blev fundet en enkelt loppe under den påtvunget konsultation, og jeg fik gentagende gange, smidt i hovedet, at jeg skulle sørger for at gå hjem og gøre GRUNDIGT rent, så min hund havde et rent miljø. -Dette blev sagt MANGE gange, med en meget nedladende tone, også ude i receptionen blandt andre kunder.
Og hvis der er noget jeg ikke gør, så er det at bo beskidt!!!
MEGET ubehagelig oplevelse og MEGET ubehageligt personale!
Jeg vil IKKE anbefale dette uprofessionelle sted til andre !!
Man forstår godt de ikke har en profil på trustpilot!
Jeg har lige besøgt Ringsted Dyreklinik …
Jeg har lige besøgt Ringsted Dyreklinik fordi mine 2 hunde hoster.
Jeg bor i et område, hvor flere hunde har haft kennelhoste. Mine hunde har ikke feber, og derfor vil de ikke udlevere penicillin som kan afhjælpe problemet.
At hundene ikke har feber er ikke ensbetydende med, at der ikke er en infektion i kroppen på dem.
Derimod vil de gerne tage billeder af hundenes lunger, hvilket jeg takker nej tak til.
Derimod tilbyder de mig, at hundene kan få noget smertestillende medicin. Hallo... hundene har ikke smerter... De hoster..!
Magen til inkompetente dyrlæger skal man kigge langt efter. Unge og uerfarne dyrlæger, som knap nok er blevet tørre bag ørerne.
Det eneste den klinik kan bruges til er at lange foder over disken.
Det er første, eneste og sidste gang den klinik får lov til at undersøge mine hunde.
Det vil klæde Ringsted Dyreklinik at refundere regningen på kr. 1.000,-
I mit univers er kr 1.000,- mange penge for et håndtryk.
For god ordens skyld er mine hunde nu blevet tilset af en anden og mere erfaren dyrlæge. Han var ikke et sekund i tvivl. Hundene fik penicillin.
En meget vred hundeejer
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.