Oceniono na 1 z 5

Bestemt IKKE et sted som jeg kan anbefale. Først tager de sig godt betalt for at lave to tandproteser. Dernæst ødelægger de dem, - og kræver så penge for at bringe dem inden igen, - HVILKET IKKE ER... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Næn, lun, tryg, effektiv og præget af ekspertise, har min oplevelse været. Proteserne fæster sig udmærket og er overraskende behagelige at bære. Tyggetøjet fungerer igen perfekt og kan tilmed smile... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik nye proteser/bøjler i november 2022og er meget glad for det flotte og fantastiske resultat. Fra start til slut var behandlingen professionel, etisk korrekt og med megen varme og empati fra Rik... Zobacz więcej

1. Centrum protetyki stomatologicznej

Napisane przez firmę

Frederikssund Tandteknik ApS - en moderne klinik i centrum af Frederikssund. Vi fremstiller tandproteser af højeste kvalitet med de nyeste teknikker, udstyr, og med de bedste behandlingsmetoder. Vi har over 20 års erfaring i aftagelig protetik. Det er altid et samarbejde med patient og behandler, som skaber den bedste løsning. Vi har et fantastisk samarbejde med stort set alle tandlæger i vores område. Tryghed fra start til slut - Tina sørger for at være tovholder på hele behandlingen, hun tager kontakten til din tandlæge hvis der er behov for dette, booker tider m. m., så du kan trygt kan læne dig tilbage og vide at der er taget hånd om dig og din behandling. Vi hjælper mennesker med at leve det liv de vil, med den tyggeevne de har.

3,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Tryghed fra start til slut

Tusind tak for et helt igennem fantastisk arbejde og service. Det har i hele processen været en kæmpe fornøjelse, at komme i klinikken. Lige fra man træder ind af døren, føler man sig velkommen. Line har leveret et pat proteser som passede stort set perfekt fra første dag. Tusinde tak for et flot arbejde.

3 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Tusind tak for et helt igennem…

Tusind tak for et helt igennem fantastisk arbejde og service. Det har i hele processen været en kæmpe fornøjelse, at komme i klinikken. Lige fra man træder ind af døren, føler man sig velkommen. Kun de bedste anbefalinger er godt nok. Tusind tak.

1 marca 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg kunne godt skrive en lang

Jeg kunne godt skrive en lang, lang anmeldelse med alle de gode oplevelser hos Rikke og personale. Men kort fortalt levere de et meget professionelt arbejde og tilmed er søde/smilende/rare mennesker. Kan KLART anbefales.
Preben Larsen

3 grudnia 2021

Fantastisk oplevelse.

Jeg har igennem nogle år haft problemer med mine tænder, de har knækket for et godt ord og ingen har kunnet forklare hvorfor.
Nu skulle der så tages hul på en behandlingsplan, og jeg fik anbefalet Frederikssund tandteknik v/Rikke Halskov som jeg så kontaktede.
Allerede ved første besøg sad jeg med følelsen at jeg var kommet i gode hænder, ud over at være et yderst behageligt menneske, har Rikke en yderst professionel tilgang til sine kunder og gør alt for at man forstår hvad der skal ske.
Jeg er nu ved at være ved vejs ende med min nye unitor, og jeg har på ingen måder fortrudt mit valg af klinik, med den sidste tilrettelse af protesen har jeg en fornemmelse af at den inden for nogle få dage er blevet en “naturlig” del af mit tandsæt.
Om det er Rikke eller Line der har haft med protesen at gøre, eller Tina i receptionen har jeg på intet tidspunkt følt mig utryk, og jeg vil til enhver tid anbefale Frederikssund tandteknik som har givet mig et helt nyt syn på det at gå til tandlægen/tandteknikker, og så uden at jeg føler mig flået økonomisk.
Tusind tak til de tre skønne kvinder for en fantastisk oplevelse.

2 grudnia 2021

Fantastisk sted at komme

Fantastisk sted at komme, altid søde og mege imødekommende når man træder ind af døren.
Jeg har altid haft den største skræk for noget som hed tandlæger, men efter jeg har besøgt jer, er der ikke de store problemer mer.
Så den bedste anbefaling her fra, og tak fordi i altid er så glade.

23 maja 2021

Flot arbejde

Ved mit første møde hos Rikke blev jeg mødt med smil, idag møder jeg op og giver et mega smil tilbage😁
De er så top dygtige og yder en fantastisk service.
Jeg er så glad for min protese, den er super naturtro og meget mere end jeg havde turde håbe på.
5 store smil herfra 😁😁😁😁😁

24 marca 2021

Virkelig dygtige

Dejlig stemning. De er virkelig søde og hjælpsomme, får en til føle sig i trygge hænder.
Deres arbejde er bare professionelt, de er bare dygtige.

10 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Rikke! Bedste tandteknikere in town ;0)

Rikke, Tina og de andre ansatte er udover at være super kompentente inden for deres område, også meget venlige, imødekommende, empatiske og hjælpsomme.
Uanset hvad jeg har haft af spørgsmål og undren ifh til min protese, så har jeg fået svar og hjælp....dejligt sted med dejlige mennesker

22 grudnia 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej