Jeg havde den bedste oplevelse hos Rikado! Fra start til slut følte jeg mig i trygge hænder, og resultatet blev endnu bedre, end jeg havde håbet på. Han lyttede virkelig til mine ønsker og gav gode r... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Rikardo er virkelig en vidunderlig dygtig frisør ! Han har lyttet til mine ønsker og er kommet med gode råd. Aldrig før har nogen frisør, taget sig så god tid og klippet mit hår med en sådan professio... Zobacz więcej
Som selv uddannet frisør og derfor godt kan være meget kritisk med ens hår, kan jeg absolut varmt anbefale Rikardo. Jeg har aldrig været gladere for mit hår, både ift. klipning og farvning. Meget dygt... Zobacz więcej
Rikardo er magiker! Efter nogen helt fantastiske og afslappende timer i Rikardos selskab føler jeg mig SÅ godt tilpas, og mit hår føles sundt og lækkert. Han lyttede på mine ønsker og bidragede m... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig god oplevelse hos Rikardo…
Virkelig god oplevelse hos Rikardo Salihi. Han er nem at snakke med, forstår hvad man vil have, og resultatet blev super godt. Kan klart anbefales!
Kvalitetsarbejde
Jeg har været kunde hos Rikardo i et års tid og der er 100% tilfredshed herfra 😊
Stor kvalitet og akkuratesse i hans arbejde ✂️💇🏻♂️😊
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Super professionel frisør, venlig service og et resultat, der overgik mine forventninger. Kan varmt anbefales.
ELSKER ELSKER ELSKER
Jeg ELSKER Rikardo.
Han er den eneste der har ku gøre mig så glad for mit hår.
Han er mega mega sød, og så er han virkelig teknisk og detaljeorienteret. Har været ved ham flere gange, og jeg går altid glad derfra. han er den eneste frisør jeg tør at lade røre mit hår❤️
Rigtig god stemning
Rikardo sørger altid for god musik
Han giver altid en hårvask og hvis man er heldig bliver man lige vokset mellem brynene
Han er smilende og altid snakkesagelig
En klasse frisør, må jeg bare sige
Fantastisk oplevelse
Var forbi Rikardo i dag og er virkelig tilfreds! Super god service, hyggelig stemning og en frisør, der lyttede og kom med gode råd. Mit hår blev lige, som jeg ønskede. Kan helt klart anbefales, jeg kommer gerne igen
Til dags dato den bedste service
Til dags dato den bedste service. Han overgår virkelig alles forventninger og er bare så kunde venlig
Jeg blev klippet af Rikardo
Jeg blev klippet af Rikardo, jeg havde langt hår inden, han har taget 10 cm af mit hår, selvom jeg sagde at han ikke måtte tag noget af længden på mit hår, han har fortyndet mit hår helt vildt så hvis jeg ikke styler det, ser det helt tyndt og slidt ud, jeg føler at han slet ikke lyttede på hvad jeg ville have, og bare klippede det han kunne lide, jeg er virkelig utilfreds!
Min veninde har også fået farvet hår hos ham, hvor det slet ikke er blevet det hun ville have, og der lyttede han heller ikke til hende, og bare farvede det som han følte for at farve, plus han klippede også alt for meget at hendes hår, som hun heller ikke ville have!
Har prøvet en masse frisører og han er klar den beste
Jeg har været der inde et par gange han laver lidt sjov Når man er der det gør at stemningen er god og elsker at blive klippet ved ham
Helfarve, klipning og kur
Var inde og få en farvning og klipning, en faktisk service og gode anbefalinger. Rikardo er jordnær og er fantastisk til at komme med anbefalinger hvad man kan gøre ved sit hår.
Var der inde for første gang og det er bestemt ham jeg kommer til fremover.
Alt i alt en god oplevelse.
Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse. Rikardo gør sig ekstremt umage med sit arbejde og bruger god tid på at gøre det til præstation. Kan varmt anbefales herfra
Rico er sådan en dygtig frisør
Rico er sådan en dygtig frisør, han lytter fuldt ud til hvordan man vil have det kigger på hår type og gør alt til perfektion han går ikke ned på kvalitet. Klart anbefalet
Jeg var til dame klip ved Rikardo og…
Jeg var til dame klip ved Rikardo og var super tilfreds med både behandlingen og servicen. Utrolig sød og jordnær ung mand som er let at snakke med, samtidig gik jeg ud af salonen med smil på læben og utrolig lækkert hår.
Vil helt klart anbefale.
Han er den dygtigste! ⭐️
Tog toget fra Aarhus til Sønderborg, bare for at jeg kunne få ordnet mit hår ved Rikardo! Han er den dygtigste! ⭐️
God og dygtig frisør med kunden i fokus
Rigtig god frisør som har kunden i fokus. Rikardo går meget op i at opfylde kundens ønsker og giver samtidig et godt råd, hvis han ikke er enig, hvilket er meget betryggende. Jeg har både fået klip, farvning og extensions, som jeg har været tilfreds med hver gang og det er ikke sidste gang.
Simpelthen bare den dygtigste
Simpelthen bare den dygtigste, og mest kompetente frisør jeg har været ved ( og jeg har været ved mange). Dejligt selvskab og det smukkeste resultat. Han har min varmeste anbefaling🫶🏽
Perfekt
Har været ved Rikardo en del gange efterhånden, og han leverer på det højeste niveau hver evig eneste gang! Han er helt klart den bedste frisør jeg er blevet klippet ved.
Ærligt
Ærligt!
Synes alle de friesure han laver ligner hinanden især volumen på håret han altid tilføjer til sidst både på sin Instagram og hvor inde jeg har set det.
Jeg har hørt fra mange piger at efter de har været henne ved ham bliver han ved med at sige de skal anmelde siden med noget godt og ikke kun engang han tripper nærmest de fleste har bare fået deres hår tilbage efter nogle uger virkelig virkelig dårlig kvalitet af produkter og service han har virkelig en del personligheder!
Frisør
Virkelig en god frisør, meget detalje orienteret og vil gøre det som gør kunden mest glad. Super tilfreds med klippet selvom det var første gang der. Kommer helt klart tilbage😊
Har lige været inde hos Rikardo og har…
Har lige været inde hos Rikardo og har fået det flotteste hår!
Du er altid sikret den bedste service og det er umuligt at gå derfra uden et smil på læben! Den største anbefaling herfra!🫶🏼
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.